Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2008 11:22

Jaaa-prava bajsika! :D hihi. Samo ni drugače tako debela, edino ko sedi je taka kroglica.

Ne, nič ni hotela ven splezat. Ona si je kar začela postiljati v mojem žepu. Če bi ji dala kakšen robček not, al vato bi tako spetla gnezdo in šla spat :D

Veš, naj mu nastavi sir. Meni Karli iz roke tudi ne je sira. Mu nastavim na tako polje, da zavoha in samo enkrat sira ni več :) Isto delam s sadjem, ker ponavadi prej znorim kot ga pa pograbim. Jah! :) Sem pa že navajena na to. Tak pač so roborovske bolhe.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 31. Okt. 2008 11:46

Dej sliki enkrat Mišo, ko ne sedi - al ona vedno samo sedi lenuh mali? :rofl: Da vidim, kakšna je v 'normalnem' stanju hihi.

Sej mu je dau sirčka na vidno mesto, tko da bi sam od sebe šou papcat, pa ga ni pojedu :? Baje samo povoha in gre.

No mi je pa lih mau prej poroču, da ga je spet čohau hehe..pa k ga je hotu po smrčku počohat ga je Žuti skor ugriznu haha..ampak fant prav, da mu je ušeč to, da je divji :cool:

Fuuul sweet to, da je kr hotla spančkat v žepu tvojem - Miša :love: Jst morm tud Dodo na to navadit, tko da jo bom lahko nosila s sabo po stanovanju hihihi.. A polet mislš, da je narobe, če bi jo vn uzela? Sej je toplo? :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2008 11:54

Haha - evo Miško ko ne sedi.
Slika

Aja, pol pa je žuti vegan mogoče :rofl: haha. Naj mu daje sadje, pa zelenjavo če ima raje. Bolhica ena. Me pa veseli, da ni jezen ker je tak divji. Jaz sem, ker bi Karlija rada čohala itd.

Jaaa-poleti kar ven. Samo ne nekam daleč :) Jaz imam Mišo zunaj, pa čistim jima zunaj. Tudi danes jima bom, ker je tu prinas ful toplo, pa ni vetra itd. Samo prepih pazi. Jaz jo dajem tudi na travo, samo ne pogosto, ker me je strah da bo kakšen maček prišel in jo popapal. Raje dam rešetke gor, pa tak in onadva norita po travi, jaz jima pa pospravljam. To bom storila zdaj, ker še imam nekaj volje danes :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 31. Okt. 2008 12:10

Jej, pa res ni taka bajsika :D Je pa ful temnejša od Dodo. Kul to, da jih lahko razlikujeva hehe.

Ja Žuti je vegan haha...on bo tud fit življenje meu očitno :P

No, bom jst tudi Dodo malo na sprehod peljala poleti..komi čakam!

Zdej jst tuki jem in ona je spala v škatlici..pa je takoj vn pokukala pa začela vohat in mi gledat v krožnik kaj jem, jaooo :freude:

Aja, fant bo dou Žutija na Youtube, tko da boš tud ti lahko vidla kakšen je hehe.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2008 12:12

Fuck, prej ko sem šla na kosilo sem dala Mišo not, ker je na mizi opletala in sem se bala da spet kam odide. Potem pa ko sem jo prijela je ravno lulala, pa sem direkt tja not prste zarila. Bljek, bljek, bljek! :? Na živce mi gre da mam tak mizo razmetano s temi semeni itd. Umazanka ena :) Moram najti idejo kako ji narediti prostor na mizi. Hm..

Jaa? Gor ga bo dal? Jaz bi moja dva tudi, pa mi ne gre in ne gre.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 31. Okt. 2008 12:20

K lih ravno mizo omenjaš - mami mi je lihkar rekla, da ne ve kera je večja umazanka od naju dveh, Dodo & mene :lach: Ker mam tud mizo polno semen, sicer jih redno čistim ampak Dodo tud redno razmetava haha..pa še odkar ma tunelček je težje čistit, ampak ok.

Ja, slikce pa posnetk bo dau gor ;)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2008 16:44

Haha :D Umazanki vidve :) Zakon! Jaz sem pa počistila kletke, pa počistila mizo. Ono škatlico sem vrgla stran, samo Snoopya sem ven vrezala. Zdaj pa ma drugo škatlico, pa vato not+prtičke, ker se njena brisačka pere. Končno! Ker je že smrdela.

Mater, direkt boljši zrak je v sobi ker sem jim počistila. Moram se pohvaliti da sem danes ful Karlija vlačila. Bolhek en. Pa snemala sem ga kako se je umival. Zdaj se pa še ni navadil na čisto stanovnje in čepi v tunelu. Svašta, ej. Slikice bodo-sem jih kar nekaj naredila.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 01. Nov. 2008 10:56

Iiii Karlija si mela :freude: nice!

Pa počistila si jima? Pridna si :P Pol maš pa res tud ti dva umazančka doma, da praviš, da se čuti razlika v zraku hehe.. Jst sploh ne opazim, da bi blo kej drgač odkar mam Dodo..niti ne voham kletke itd..

Hihi, njena brisačka se pere...cute :D

Dodo pa spančka v škatlici, ampak tko da ma glavico naslonjeno na vato in gleda proti men..ful sweet :hearts:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Nov. 2008 11:24

Jaaa-sveži zrak končno. hehe :D Karli se še itak boji nove kletke. Zdaj je celo v hišici že. Opa! :) Miška pa tudi v škatlici kot Dodo. Čeprav ima novo škatlico, katera je sveža, pa nima brisačke ker se pere...je vseeno takoj šla not in si naredila gnezdece. Očitno se hitro prilagodi :) hehe.

Kak pa Žuti kaj?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 01. Nov. 2008 11:31

Žuti je fajn hehe :P Divji, ampak počas ga bo moj udomačiu - upam ;D

Jst sm pa spet eno rolico od shit papirja dobila jeeej haha :freude: Lahk nadgrajujem tunelček, samo še Dodo se mora zbudit, da nadzoruje use skupi :P

Ja, sej se res kr hitr prilagodijo..sej nimajo izbire hehe.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Nov. 2008 11:35

Žutek naš - kopija Karlija. Kot da bi en bil :) hehe. Me veseli da ma tvoj veselje z njim.

Ujh, jaz mam tudi shit papirje gor - oz. rolice. Dve skupaj, pa eno veliko. Miša vsaj hodi skozi. V kletki pa ne. Mater :) Mi je smešno da ko je notri kako se premika rolica. Ko gre ta krogla skozi :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 01. Nov. 2008 11:42

Ja ma moj veselje z Žutijem..ok, sicer ma kdaj kakšne izjave, da bi meu raj Dodo, ker je pridna hehe..ampak ok, pol ga mine in je čist navdušn nad njegovim hrčkotom :)

Hihi, tvoja bajsasta Miša vse ruši pred sabo :rofl: Zakon! Ful je dobra res, jst jo vedno občudujem, ko daš njene slikce..taka cortika debela hehe..

Dodo je pa ful rada v tunelu od shit papirja tud v kletki..notr spančka hihi, pa vato si je navlekla notr itd..cela uživancija :cool:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Nov. 2008 12:19

Haha - Dodo si je vato not navlekla? Dobra je! Miška je pa očitno raje v škatli. Jaaa,bajsika ruši vse pred sabo. Včeraj ko sem jima čistila..joj...zgrabive s sestro Karlija, pol pa Miša pride ven. In je bila cela paf, ker je hrana vsepovsod ležala okrog. Samo je šla in pobirala-kot sesalec :rofl: Divjala je kot nora! Joj! Komaj sve jo kontrolirale. Bolha moja ena :) hehe.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 01. Nov. 2008 14:04

Ijoj, Miša sesalnik..prou predstavljam si jo :lach: Pomoje je bla čist navdušena, ko je vidla tok hrane haha..zanjo tko zgledajo nebesa! Al se je pa ustrašla, da bo kdo drug pršu semena pobrat, pa jih je hitr ona vase posesala hehe. Škoda, k je ne moreš prinest s sabo k boš prišla v LJ :( ..bi ti mečkala Dodo, jst pa Mišo 'the bajsi' :rofl:

A veš, da ma zdej še bolj modern tunel tle na mizi? :cool: Sm ji dala eno rolo tko navzgor & mi manjka samo še ena, pa jo bo ta cev v tunelu vodila na poličko, ki je nad mizo lol :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Nov. 2008 17:06

Vem, da si jo predstavljaš :) hahaha. Prava je. In kot praviš-nebesa so zanjo verjetno polna hrane :lol:

Zdaj pa grem, pa mi ona spi že cel dan v škatlici na mizi in jo moram buditi. Ful je ne bi rada, samo me do ju3 ne bo in mi bo kam pobegnila. Smrk! Zdaj bo spet v svoji napadalni pozi, ker jo bom budila. Ojej!
Jaaa-res škoda da je ne morem vzeti s sabo :( Sicer pa boš ti vrnila obisk meni, tak da bom imela priliko čohati mojo bajsiko :P

Ooo - daj poslikaj da vidim to tvojo mojstrovino is shit papirja-ups, rolic. Morda mi kakšno idejo daš, samo jaz mislim da pokončne rolice ne bi zdržale Miše :P

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov