Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Lih sem pokazala sestri oni sliki od Dodo kako spi. Tukaj se topi vred z mano Kak je kjuuuut Zakon način spanja...M1 je imela take finte tudi. Ta dva pobalina pa nič. Brezveze!
Pol mi napiši kako bo ko bo jedla burgerje. Ker me ful zanima. Komaj čakam da jih jaz tudi kupim. Karli jih bo po mojem mel ful rad, ker obožuje tak stvari.
Pol mi napiši kako bo ko bo jedla burgerje. Ker me ful zanima. Komaj čakam da jih jaz tudi kupim. Karli jih bo po mojem mel ful rad, ker obožuje tak stvari.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Hihi, ja ful je kjut...na boku spi, a ona sploh ma bok
Bom poročala o 'the burgerju'..sam men se zdi ful velik..za 2 priboljška to bo ceu tedn jedla Pa trdo mi deluje..no, bom na Dodo vidla, kako se obnese..upam, da ji bo všeč & da se nismo za brezveze tok navdušle nad temi burgerčki hehe
Aja, a sm ti učer povedala, da je kr praskat začela po škatlici, ko sm tiste tvoje komade poslušala? ne vem, a je to dobr znak, al slab hehe.
Bom poročala o 'the burgerju'..sam men se zdi ful velik..za 2 priboljška to bo ceu tedn jedla Pa trdo mi deluje..no, bom na Dodo vidla, kako se obnese..upam, da ji bo všeč & da se nismo za brezveze tok navdušle nad temi burgerčki hehe
Aja, a sm ti učer povedala, da je kr praskat začela po škatlici, ko sm tiste tvoje komade poslušala? ne vem, a je to dobr znak, al slab hehe.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Haha - ne vem če ima bok Na primer da ga ima. haha.
Uf, to pa je zalogaj za tako majhno živalico. Saj bomo videli zjutraj kako bo, če bo kaj poglodano ali nič.
Ja, ja..glih zaradi komadov je začela praskati. Če je ti je valda hotela povedati da daj bolj naglas, ker so tako dobri
Uf, to pa je zalogaj za tako majhno živalico. Saj bomo videli zjutraj kako bo, če bo kaj poglodano ali nič.
Ja, ja..glih zaradi komadov je začela praskati. Če je ti je valda hotela povedati da daj bolj naglas, ker so tako dobri
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
A mislš? Ja sej fant je tud komentiru neki tazga..da mam zgleda metalko doma Če bi mela mau dalšo dlako bi zihr z glavico otresala sm pa tja haha.
No, zjutraj zveš kok burgerja je ostal Sm opazla, da so v treh barvah - oranžen, zelen in rjav..opa, pestra izbira
No, zjutraj zveš kok burgerja je ostal Sm opazla, da so v treh barvah - oranžen, zelen in rjav..opa, pestra izbira
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Nč ni pojedla našla sm ga pa skritega nekje,..čist ceu je še... Ne vem, možno, da ma res rito polno usega, pa ji zato ne diši tok..al je pa prevelk kos..k sm opazla, da ma najraj hrano, ki jo lah drži s tačkama, tega pa ne more,..sej je skor isto velik kot ona Bom ga prelomila na pol..mogoče bo pol kej probala..
Kako si spala? Jst spet uredo, dokler ni Dodo začela praskat po škatli, da bi šla vn.
Kako si spala? Jst spet uredo, dokler ni Dodo začela praskat po škatli, da bi šla vn.
-
Bulma - Cosmopsiho
Ni pojedla? Čist verjetno da ji je prevelik kos. Kar daj na manjše naredi, ker majo ruski hrčki premajhna usteca da bi to v sebe dajali.
M1 sem jaz kupovala ene te priboljše ki so bili polnjeni z borovnicami, ali z nečim takim. Pa jih ni jedla, ko pa sem ji dala na pol pa jih je jedla. Vendar ne zato ker so bili na manje kosce nalomljeni, ampak zato, da je pojedla tisto sladko, "ohišje" pa je pustila
M1 sem jaz kupovala ene te priboljše ki so bili polnjeni z borovnicami, ali z nečim takim. Pa jih ni jedla, ko pa sem ji dala na pol pa jih je jedla. Vendar ne zato ker so bili na manje kosce nalomljeni, ampak zato, da je pojedla tisto sladko, "ohišje" pa je pustila
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Sam to je trdo Sm probala prelomit, pa se ni dal..bom morala prerezat
Hehe, sam se dobr sliš to z borovnico..bi še jst probala
Hehe, sam se dobr sliš to z borovnico..bi še jst probala
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Evo lihkar je mami razrezala burger na male koščke in k sm ji ga dala, je takoj zagrabla pa začela grizljat
Sm se pa odločla, da dokler ne bo pojedla tega burgerja ne dobi nbenga priboljška...mora se pojest use!
Kaj pa tvoja hrčkolinkota delata?
Sm se pa odločla, da dokler ne bo pojedla tega burgerja ne dobi nbenga priboljška...mora se pojest use!
Kaj pa tvoja hrčkolinkota delata?
-
Bulma - Cosmopsiho
Juhu, super novička. Sicer pa je bilo precej logično da ni mogla jesti tistega velikega zalogaja, ne? Jaz jih tudi kupim ko pridem v LJ. Jupiii
Opa, kak stroga "mamica" si - dokler ne poje celega ne dobi nobenih priboljškov več
Opa, kak stroga "mamica" si - dokler ne poje celega ne dobi nobenih priboljškov več
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaa, en red je treba met! Pri zelenjavi sm ji še popuščala, če je ni hotla jest..sam da ji pa sladkarije in priboljški ne bojo ušeč?!? Ne ne, tega pa pr mojih 'otročkih' nau haha..usaj, če je saj mauu po men, bo znala cent sladkarije!
Pa, ko boš v LJ boš ti še tiste štrudle kupila, da vidmo kaj je to za eno ČUDO hehe..
Aja..mami mi je prej rekla, da je ta moja hrčica lumpa, ker praska po škatli, da bi šla vn & ker ji mami ne odpre škatle, da Dodo šapice v zrak, kot da bi prosila hihi.
Zadnje dva dni bolj slabo pišeš v to temo (pa jst tud)..mi kr manjka
Pa, ko boš v LJ boš ti še tiste štrudle kupila, da vidmo kaj je to za eno ČUDO hehe..
Aja..mami mi je prej rekla, da je ta moja hrčica lumpa, ker praska po škatli, da bi šla vn & ker ji mami ne odpre škatle, da Dodo šapice v zrak, kot da bi prosila hihi.
Zadnje dva dni bolj slabo pišeš v to temo (pa jst tud)..mi kr manjka
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, slabo pišem. Hitro grem spat. Smrk Pa ful slabo se počutim danes-bom šla v posteljo počasi
iiiiiiii - vse vidim Dodo kako šapice v luft drži. Kak kjut! Mama jo hodi gledat? Kaj pa foter? Še itak nič?
Veš da bom kupila štrudlje. Pa bomo malo eksperimentirali Komaj čakam! Miška pa nori pri meni. Spala je nekaj ur zdaj na mizi, ko sem pa prišla gor malo prej sem jo pa zasačila pri moji lešnikovi Milki Pravi čas sem prišla
iiiiiiii - vse vidim Dodo kako šapice v luft drži. Kak kjut! Mama jo hodi gledat? Kaj pa foter? Še itak nič?
Veš da bom kupila štrudlje. Pa bomo malo eksperimentirali Komaj čakam! Miška pa nori pri meni. Spala je nekaj ur zdaj na mizi, ko sem pa prišla gor malo prej sem jo pa zasačila pri moji lešnikovi Milki Pravi čas sem prišla
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ti hodiš spat, ko je risank konc..kr priznej
Ja mami je čist padla notr...jo usak dan pride tko opazvat, pa ji prst ponujat, pa se pogovarjat z njo & jo kregat, da ni kulturno, da se ji skriva za vato, ko se pogovarja z njo
Oči pa tko..pred mano jo nč ne pride pogledat..sam jo pa večkrat kej omeni & v zabavnem smislu, torej ne več v grdem 'to je ena miš' smislu..
Morm pa priznat, da ji tud jst velikrat govorim 'miš moja, ma pridi vn miššš mojaaa' haha..
Ooo, lešnikovo Milko maš..pa nič ne ponudiš Sj prou, mora Miša sama uzet, če ji ti nočš dat! hehe..škrtica
(pa hmm..zadne čase se neki velik slabo počutiš..neb šla k zdravniku? )
Ja mami je čist padla notr...jo usak dan pride tko opazvat, pa ji prst ponujat, pa se pogovarjat z njo & jo kregat, da ni kulturno, da se ji skriva za vato, ko se pogovarja z njo
Oči pa tko..pred mano jo nč ne pride pogledat..sam jo pa večkrat kej omeni & v zabavnem smislu, torej ne več v grdem 'to je ena miš' smislu..
Morm pa priznat, da ji tud jst velikrat govorim 'miš moja, ma pridi vn miššš mojaaa' haha..
Ooo, lešnikovo Milko maš..pa nič ne ponudiš Sj prou, mora Miša sama uzet, če ji ti nočš dat! hehe..škrtica
(pa hmm..zadne čase se neki velik slabo počutiš..neb šla k zdravniku? )
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, to je res. Pa majka ma rd, pa smo pili malo. Ja, mogla bi k zdravniku, ker mi je res ful bad zadnje čase
Ujh, Dodika ena mala! Komaj čakam da jo spoznam hah-lahko prideš na Milko-z veseljem ti jo ponudim. Miša bi si jo pa kar sama vzela...xD
Ujh, Dodika ena mala! Komaj čakam da jo spoznam hah-lahko prideš na Milko-z veseljem ti jo ponudim. Miša bi si jo pa kar sama vzela...xD
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov