Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 29. Okt. 2007 18:35

Ja baje da ne, sam moj nima zaenkrat se nic proti.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 30. Okt. 2007 7:28

Jaaaaa-take zvoke Miša tudi spušča :D Kot da bi cvilila ali jokala. Ojej :) Moja sestra jo ponavadi budi iz spanja, pa vedno cvili potem.

Hm...meni se zdi da sem nekje brala da so ruski hrčki edini, ki imajo radi družbo. Ostali ne. Vendar nisem 100% :oops:

Klik

Klik
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 30. Okt. 2007 8:44

Ja sej sem js tud brala neki o tem. Nas zaenkrat se nima kej velik proti, sicer sta pa ločena.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 30. Okt. 2007 9:29

Aha. Mah boljše da sta ločena. Drugače se pa igrata skupaj, ko ju imaš zunaj?

Joj,kakšno veselje to mora bit :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 30. Okt. 2007 9:45

Ko sta zunaj se mal povohata in to je to, gre vsak svojo pot. :) Mal me je res presenetil, sem misnla, a se bosta tud uzuni tepla. Sej vrjetn ce bi ju dala v Bajsijem stuk, bi bil ogenj v kletki. :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 30. Okt. 2007 9:57

Hihi :D Se bosta navadila en na drugega, pa bo drugače. Moja sestra je dala enkrat Mišo+dva navadna hrčka skupaj. Pa so se tako tepli da je bilo joj. Še posnetek je naredila-ga mam nekje na cdjih. Katastrofa! :D

Btw-kako je pa z Koštrunčkovo dlako? Jo valda moraš full razčesevat-ali?
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 30. Okt. 2007 10:02

Ei nimam pojma, v trgovini niso nic rekl. Drugac se pa ok ful skoz umiva, pa s tackami "ceše", tko da ma zaenkrat ful lepo dlako.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 30. Okt. 2007 16:28

Ah,pol super! Sicer pa je tudi vprašanje če bi se ti pustil česat. No,mogoče če bi ga začela že zdaj od začetka navajat.

Drugače pa-super ej da maš dva zdaj :D Ko bo moja lubica poginila (upam, da to še dolgo ne bo), potem jaz tudi nabavim dva. Samo zdaj že eno komaj pazim, kaj bo pa še z dvema :D
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 31. Okt. 2007 0:52

Živjo!!
Razmišljam, da bi v kratkem kupila enga tazga cortija... Sam me zanima kako je z njimi ponoči, glede na to, da so nočne živalce... A so ful glasni? Se da spat ob njegovem nočnem življenju? :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2007 8:41

Hm...moje izkušnje-jaz full težko spim poleg. Ker celi čas "vozi" kolo :D Samo se da prenesti. En čas sem kolo jemala ven, pa se mi smilila, pa sem ga dala nazaj. Samo potem če ni kolesa pa grize rešetke. Tak da...samo naj te to da so nočne živali ne odvrne od nakupa hrčka. Lahko gap odnevi budiš, pa se igraš z njim, pa ne bo tak poreden ponoči :D
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 31. Okt. 2007 10:17

jaz sem Loli tudi nekaj časa jemala ven kolo, pol pa je začela plezati.. pa smo ji dali nazaj noter. mene to itak ne moti(spim dovolj močno). drgač pa smo jo mi budili podnevi, pa jo ven puščal, sam ni pomagalo :(
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 31. Okt. 2007 13:30

hehe smešni so hrčki... sej sm jih že mela.. sam že kr neki časa nazaj in se sploh ne spomnm kako je blo ponoč... Drugač pa, če drugo ne, ga daš ponoči v drugo sobo, pa bosta oba zadovoljna.. :) sam pr men je problem, da bi mi pol tastari začel tečnart, zakaj revčka dajem vn, pa zakaj sm ga sploh hotla če me ponoč mot itd... Tko je blo, ko sm mela papagaja.. da me ni motil med učenjem, sm ga dala začasno v drugo sobo.. Sam mi je ne dolg nazaj odletel.. in mi je tok hudo :cry: skoz sm ful žalostna..in zato sm se odločila da tega cofkota kupm, ker se že zdej ko razmišljam o tem da bi ga kupila, zamotm in ne razmišljam o mojem oriju :cry: Drugač so pa hrčki res take sladke živalce in vem da mi bo vsak dan prinesel veselje :love:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2007 14:48

Sožalje za papagajčka :cry: Jaz sem ga v osnovni šoli tudi imela in ko smo njemu čistili kletko je pobegnil. Smrk!

Hrčka pa kar nabavi :D Bomo lahko debatirale o njihovih smešnih navadah. Hihihi.
Mah, jaz sem Mišo tudi dajala v druge prostore ponoči. Samo se je full slišalo ko je vrtela kolo in so mi doma težili da ne morejo spati :D Samo mo poje je odvisno od kletke+kolesa. Ker včasih čist malo ropota, včasih pa full. Ali kaj ti jaz vem :D

Jo pa budim ponoči, pa se igram z njo. Samo se mi zdi da je vedno isto divja ponoči-ne glede na vse :motz:
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 31. Okt. 2007 15:12

Verjetno grem še ta teden po njega.. komi čakam!! :) Ja glede koles je pa res to... Mora met pravo dolžino osi, da ne ropota.. Habitrail ma baje dobra kolesa.. to je treba najt, da bo mir :D Kaj pa priporočaš glede kletke? A je bolša z rešetkami al s prozorno plastiko?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2007 15:43

Ooooooo-potem hitro slikico daj gor :D Kak fajn! Kakšnega pa nameravaš kupiti? Navadnega zlatega? Ali ruskega?

Jaz imam od Habitrail kolo, ki ne ropota. Vendar meni ropotajo rešetke. Zato je vse skupaj tako glasno.Pm! Glede kletke. Ne bi ti znala svetovati. Jaz imam 3-nadstropno z rešetkami, ker mi je je kul, da lahko Miša še pleza gor. Mogoče ti bo katera druga znala svetovat.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov