Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 09. Okt. 2008 17:18

Ooo - res lahko rečem, da zanemarjaš to temo :) hihi. Gucci naš-še itak je divjak? Očitno se je po Karliju vrgel :P hehe. Kako je pa z bouhico? Je vredu?

°PeeKaBoo°
- ful je lepi sibirski hrček. Vse mi je težko da sem ti rekla, da ga pri nas imajo. Po drugi strani pa ok, da ne bi še enga prinesla domov, ker potem bi se foter ziher kaj razpenil :) 2 miši - aa-to ne gre XD

Ja, ko Miša ugrizne ful boli. S polno močjo, pa tako pozo napadalno ima da joj. To od začetka odkar jo imam. Drugače pa sem enkrat dala daljinca od dvdja namesto mojga prsta, pa se je kar zgrabila gor :eek: Vse mi je bilo slabo če bi bil to moj prst. Ojej! M1 je pa tudi grizljala. Sploh sestri obnohtno kožico, ker je imela vedno pogriženo. hehe :)

Mah mi jih bolj razvajamo, zato so bajsasti. Ker v trgovini ziher noben ne sedi pred kletko, pa jim riva priboljške v usta :D

Nič bejbe. Šibam jaz-tipkamo zjutraj! Kisses 4 Dodo, bolhica+Gucci.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Okt. 2008 17:24

Kok je lep ta sibirski hrček....tud takega bi mela :D

ooo a miša grize....gucci tud :eek: tko recimo pride, pa povoha pa očitno misli da je hrana....ampak ne tko da bi malo zagrizljal ampak prou pošteno!! K Bouhica najprej poovha pa poliže da vidi kaj je...nikoli me ne ugrizne. Je bolj pridna :)

ej kaj je s tistim k ste enkrat razlagale da ste gledale za spol? K sm pr Gucciju nekej na hitro gledala samo ne vem kaj pomeni....

drugače pa bouhica je kr kul...glede ušeska pa to...se mi zdi da je boljše sam mazanja pa sploooh ne mara. Mam občutek da me pol kr grdo gleda :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 17:31

Sugar_baby lej.. na tej strani so se menle, kako se spol določi: Fantek/punčka? Klik

Jooj, dej poglej kerga spola je..zihr lahko, ker je približno take starosti kot Dodo..sej si vrjetn že opazla, da mene ful firbc matra za te spole :P

In jaa..ful je lep ta sibirski, oh :hearts:

Zgleda je tvoj Gucci mešanica useh treh od Bulme in moje Dodi...divji je kot Karli, grize kot Miša & izgleda kot Dodo :lach:

Aja, maš kakšne fresh slikce? :razz:

Bulma
..a veš, da sm opazla, da Dodo tud neki skoz okrog mojih nohtov hoče grizljat :eek: al mi noht grizlja al pa tisto kožico probava..sam jst vedno prej prst umaknem hehe..

To je tud res, da jim mi nonstop neki novga dajemo v jedilnik..v trgovini majo pa samo skledico semen in to je to.

Lepo se mej ane, kjerkol že boš ;)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Okt. 2008 17:40

Hvalaa!! Sm našla slikco. Men se zdi da je fantek sam nisem zihr :? k sm neki na hitr gledala tko da čakam da se zbudi da si tole bolj podrobno ogledam :D

ej sori nisem šla brat postkov za nazaj tko da možno da ste se že kej pogovarjale o tem ampak a se da te hrčke dobit tud pri nas? Matr jst bi jih kr doma mela use pa jih redila :rofl: farma hrčkov :D

Slikic novih pa še nimam. Bo treba spet kkšn fotoshooting nrdit!

Aja drgač pa Gucci goni kolo cele noči :aerger: še zutri k pridm iz šihta in mislim da bom lahko spala, ni nič. Goni do ene 8ih po mojm! Se bo očitno treba spet navadit na ta zvok hehe.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 17:48

Ja..sej tko se je začela debata o sibirčkih..ker jih je Bulma vidla v Tukanu pri njih..in grem jutr al pa čez vikend jst pogledat še v Tukano tle pri Mercator centru, ko je na novo odprt..če jih bojo mel, ne vem..upam, da se bom lahk zadržala, da ga ne kupim..ker so mi tok lepi, da joj :oops:

Pa zamenji kolo? Dodo tud goni, pa me ne zbuja..ker je tako tiho kolo :P

Čimprej nared photoshooting! ..pa bolhico tud ;)

Noo, takoj ko se gospodič (al je gospodična?) Gucci zbudi, ga obrn pa poglej, kaj se dogaja tm spodi :lach:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Okt. 2008 17:49

Ej veš kok sm jezna!!! zdej se je glih Bouhica zbudla in sm jo prjela u roke tko da bi ji dala kapljice. In sm čist slučajno pogledala med nogice in ma čist isto kokr je narisan na uni slikici za fantka!!! Čiiiist isto res. Takoj prepoznaš! :motz: :stupid: kreten nesposobni od veterinarja kaj niti spola ne zna prepoznat a takrat mi je dopovedoval da je to sigurno punčka :angry:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 17:51

:eek: :eek: pol je Bolhica fantek?!?! :steinigung: ...oo bad..ker šok..jst si ne predstavljam, da bi zdej k sm se končn navadla, da je Dodo punčka..zvedla da je fantek...kako bi blo šele, če bi mi to veterinar zagotoviu in bi več k en let tko misnla ..oo :fight:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Okt. 2008 17:57

ma ja no. :fight: nekdo bo tepen!!!
Pač jst pr hrčkih vedno najprej na fantka potegnem :D tisti hrček...moški spol....zame je to to :lach: ampak pol mi reče veterinar da je punčka...ok sm se navadla. To zdele pa kr neki. Sej itq mi je vseen samo kako mi lahko to reče če je očitno!!! bedak!!!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 18:00

Aha jst tud najprej na fantka potegnem..sej usi..samo Bulma je takoj v svojih ruskih hrčkih/hrčicah vidla punčke hehe..

Tko da te čist razumem...no, zdej me še za Guccija zanima..kaj se bo pri njem izkazal :P
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Okt. 2008 19:24

Evo na hitr sm pogledala za spol ko se je Gucci zbudil, za fotoshooting pa žal ni bilo časa.
Men se zdi da je fantek. Sm skor zihr samo ima spodaj več dlake kot bolhica in ena luknjica ni dobro razločna. Ampak sem skor 100%. Tko da nisem sfalila glede imena :D :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 20:04

..lol..bogi hrčki..v njihovo zasebnost tkole posegamo :lach:

Dej enkrat probi slikat od uspodi Guccija..da vidm, kako sploh zgleda fantek ;D

Pol lahko sparčkava Dodo + Guccija in mladička dobi Bulma..bo usaj vedla, da sta starša taprava :rofl:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Okt. 2008 20:14

hahaha že načrtujeva potomce. :D sam še poroka manjka...aja pa da se sploh spoznata :rofl:

uf bom probala slikat sam obljubim pa nič ne ker ni pri miru niti pol sekunde :? bom rabla strokovno pomoč....ga bo treba prej omamit :D

nč zdej pa pičim na šiht, ju3 pa če bom kej doma, še kkšne fotke prlepm :wink:

papa :hallo:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 20:17

Pa kaj je to..vidve zmer nekam pobegneta ponoč..sta se nalezli od hrčkov - da sta ponoč bolj aktivne kot čez dan al kako :rofl:

Pa eeeh..kaj bi jih spoznaval, zihr si bosta ušeč.. :cool:

Pridno deli, jutr pa pričakujemo slikce :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 21:11

Jeeej..kaj je blo zdeej (rima se haha)...

Sm hotla privabit Dodo iz škatlice, pa ni hotla vn..zto sm dala roko notr in jo s prstom čohala pod čeljustjo in mi je kr zaspala na prstu :eek: pol sm nehala in je končn vn pršla, sm jo še po rokah vlačla..in pride mami..in Dodi kr otrpne..kr pri miru je bla..nikamor ni bežala, niti se premikala..samo stala na zadnjih šapicah in gledala v isto smer :eek: ..men ni blo nč jasn..pa sm jo božala pa čohala..ona pa še vedno nič..pa ji je mami prst dala za povohat..tud nič..čez kšno minutko se je šele začela premikat :) ..

No in pol sm jo dala v kletko, ker sm hotla spat..pa je kr sama vn zlezla takoj hihi..in itak sm jo morala dat vn, ker se ji ne morm upret...in medtem ko sm neki z miško klikala mi ona zleze na roko in čaka, da jo uzamem...jooj, prou rada jo mam :oops:

No, sam morala sm to delit z nekom, ki ne bo mislu da sm freak :lach: zdej pa grem..nočkooo od mene & Dodo!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 10. Okt. 2008 6:21

Jutro!

Bouhica je fantek?? :eek: Meni se pa spet zdi da je Miša fantek, ker se mi zdi, da je to kar ima zadaj - da so jajčka :P Jao! Pa daaj! °PeeKaBoo°, ti očitno obvladaš genitalije od hrčkov-boš mogla ti oceniti kaj za boga imave s Sugar_baby v kletkah :D

Drugače pa - praviš, da je Dodo okamenela? To je normalno! Mogla bi Mišo videti kakšna je ko stoji na tačkah, pa se na premika. Samo velikanska radovedna ušesa ima napiljena. Jaz sem na začetku ko sem mela M1 zapaničarila, zdaj pa mi je že smešno. Takrat vsaj najboljše sličice nastanejo :D

Jaz pa nisem doma spala, tako da mi ni bilo potrebno direndaja poslušati. Karli je po mojem še zdaj na kolesu pa goni. hehe. Ga bom probala čez vikend poslikati itd., ker je skrajni čas da se njegova mapica tudi napolni.
Is sex dirty? Only if it’s done right.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov