Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Okt. 2008 17:27

Hihi jst grem tud dans veeeeen :tanz: bova skupaj v žurerskem smislu :D :D

aja Gucci navalil na mandarino. Sam je tudi dokaj hitro pustil :P Bouhica pa še počasi liže. Mam tud slikce...sam da naložim!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Okt. 2008 17:53

Evo bolhica je mandarino
Slika
Slika

Gucci
Slika
Slika

Tuki pa Gucci v akciji ko sem ga dala iz kletke. Uf je hitr :razz:
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 03. Okt. 2008 18:27

Jst sm se pa lihkar zbudila, tko da se mi mau prej še ni dal pisat..zdj sm pa že čist budna, tko da bova z Dodiko pokomenentirale kej ;D

Bulma: tebe pa ni lahko prepričat ane?? :P ..bom dala jst enkrat grozdje Dodo, pa ti povem, če je vse tko, kot mora bit..

Aja a veš, da je mami že čist 'not padla'...usak dan pride tle k mizi pa se 'igra' z Dodo, tko da jo vleče vn z vato..pa se Dodo nazaj notr skrije..pa mami spet vn povleče..itd..haha..

Sugar_baby:

Kr dvakrat u istem dnevu jima upaš dat sadje? Hm..zgleda sm jst pol ena boječka, k mu dam 2x na tedn jabuk pa me je strah, da ne bo preveč :lach:

Bouhica je ful luškana, pa deluje mi tko bolj zrela pa pametna :rofl:

Gucci mi je pa tko različen..na enih slikcah se mi zdi isti kot Dodo, na drugih spet drgačn.. ..tista slika, ko ga maš na kolenu je pa skor ista, kot ena moja z Dodo hihi :freude:

Aja, lepo žurajta..jst bom pa doma, ker sm čist konc od dons pa bom naše hrčke pazla haha.. :cool:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Okt. 2008 18:35

ja bouhico fleš čist zjebe in je pol tok smešna na slikah :rofl:

drgač pa sadja jima dam itq ful malo pa niti ne pojesta dosti. Ubistvu me res ne skrbi kaj dosti. Mogoče se sliši kot da mi je vseeno samo se mi zdi da pri takih malih količinah ne bi smelo bit nekih posledic.
banano dam res fuul redko pa tud kr umaknem košček da ne bi preveč pojedla da ne bi pol mela kakšne težave s kakanjem ipd.
pri mandarini pa itq oba ližeta sam un sokec tko da tud s tem po moje ne bi smelo bit problemov oz jih do sedaj še ni bilo!

aja glede grozdja sm pa tud opazla da poliže sam sok. Gucci je pa danes itq prvič jedel sadje...bomo videli za naprej :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 03. Okt. 2008 18:40

Haha..pol bouhica ni taprav material za fotomodela al kako :P

Pa sj men se tud najprej ni zdel, da je treba tko pazit kaj use hrčki papcajo..pol sm pa začela brat to temo & sm vidla, da je ful stvari, ki se jih kao ne sme..in sm zdej čist preveč previdna.. ampak ok, tist kar je sprobano, bom tud jst dala Dodo..počas pa počas hehe ;)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Okt. 2008 18:58

ja jst sm use to dala tud prejšnima dvema hrčkoma in nism nikol opazla da bi blo kej narobe. Tko da me zaenkrat sploh ne skrbi! Edino pazim na količine pri določenih stvareh!

Ja bouhica ni glih nek fotomodel. Se mi zdi da Dodo pa Gucci veliko bolje izpadeta na slikcah. Bogo Bouhico res zjebe tale fleš ker vedno kr zapre učke. Gucci je pa tok hiter da komaj uspem kaj posnet. Moram nrdit kakšen filmček kako pleza...veš kok je smešen ko pol kar pade dol. K ena opica je.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 03. Okt. 2008 19:00

Jaaa, sej pomoje vem, kako zgleda, k pleza :freude: Je Dodo tud taka..mam ene 10 posnetkov se mi zdi...so bli še na YouTube haha :rofl: ..pa mam jst tud učas probleme, če Dodo ni pri volji za slikanje..ker je usakič slika zamegljena, ko šiba sm pa tja..res so hitri ja :ja:

Pa sej bouhica tud dobr izpade! Učke ma take velke črne :hearts:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Okt. 2008 12:50

Sugar_baby - si preživela fešto?:) hehe. Jaz sem-začuda :)

Moram se spet topiti ob slikah tvojih dve bolhic. Kak sta lepaaa :love:

Jaz sem pa danes kletke čistila, pa mam spet nekaj novih slikic. Na eni je Karli ubitačno cute :) Bom kasneje počila gor.

°PeeKaBoo° - sem ti rekla, da se bodo doma topili!! Ker je prinas tudi tako bilo. Sicer pa kako se ne bi topili ob tako lepih živalici, ne? :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Okt. 2008 12:52

Bulma, finally! ;D vedno, ko sm jst gor, tebe ni & obratno.

Jst mam tud nove slikice od Dodo..bom tud pripopala..

A veš, da mi je prej spala v rokavu? :hearts: ..ko sem gledala tv.. Zdej mi pa pod puloverjem pleza...pa sm ji ga dvignila, da bi pršla vn..pa noče vn :lach:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Okt. 2008 13:20

Evo slikice:

Na prvi kuka vn iz škatlice & vate hihi.

Slika

Na teh ostalih je pa na mojmu medvedu plišastem :freude:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Sej vem, da so use slikce skor iste..sam ko mi je na useh luškana & se ne morm odločit kero prilepit :lach: ..aja pa mam tud posnetkov nekaj ;)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 04. Okt. 2008 13:27

Ja ja Bulma sem preživela...nekak :D

Jst sm tud dans kletke pucala. Sam nisem nič slikala ker sem bila zunaj in je bilo svinjsko mraz in sem samo hotela čim prej končati :D

Kook je Dodika lepa. Joooj. K bi bil vsaj Gucci tako domač. Učeri sm ga celo dala malo ven samo ko je čisto divji in kr spizdi. Noče da se ga kdo dotika pa tko. Upam da se bo navadil.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Okt. 2008 13:33

In kako zgleda to vajino pucanje kletk? ..ker moja je taka 'nestabilna' in če kaj razdrem, bom morala spet na novo jo sestavlat & to celo :?

Pa sj se bo Gucci tud zihr navadu..vrjetn se pozna to, da sm bla jst prve dni skor ceu cajt z Dodo in se je hitr navadla name.. :)

Anee, da je lepa Dodi Slika ..jst sm še vedno čist navdušena nad njo pa jo kr lupčkam pa božam :rofl:

Pa Sugar_baby dons sm ji dala mau mandarince, pa je tud hitr nehala papcat..sam parkrat polizala..tko da sm ji že umaknila..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Okt. 2008 13:56

Sugar_baby - jaz sem tudi nekak preživela. Sicer pa me prežiga, da se vse kadi :P
aaa-ti si tudi čistila kletke danes? Kul! Jaz sem ful dolgo, ker sem ju slikala celi čas namesto da bi čistila :P Karlija sem komaj vzela ven, da sem lahko počistila. Drugače pa boš vidla, da se bo Gucci navadil na tebe, pa bo spal na tebi itd. Ali je Guccika? Sem malo pozabila že :P

°PeeKaBoo° - jaaa finally! Miss you :* Dodika je fuuul sladkaaa. Joj...to die for!! :love: Jaz dam poznej tudi fotke gor, če bom še doma. Če ne ju3. Še itak jo ljubčkaš+božaš itd? Kak sweet! Saj jaz Mišo tudi-standard. Ona se pa upira vedno :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Okt. 2008 14:03

Ja Bulma..kr skoz jo lupčkam pa božam pa čoham..skoz bi jo po rokah vlačla :lach: ..in ja, ona se tud upira..oz. pač hoče naprej it, jst jo pa zaustavljam pa božam itd hehe..

Pomoje, če bi se teli naši hrčki dobil bi nas čist opravljal, še posebi Dodo pa Miša, kaj mislš? :rofl:

Aja, po tanovem mam torbo za fax zravn mize..in zadnič je Dodo skakljala po mizi, kot ponavadi & vidm, da je skor v torbi pristala na konc...še dobr, da sm jo vidla & jo stran dala..jao, a si predstauljaš, da pridem na fax, pol pa Dodo ven pokuka :lach:

Edit: No..mau prej jst jem tuki pri mizi & itak Dodo tkoj vn pokuka in prileze do skledice haha..pa me neki časa gleda pa pleza po roki in sm ji pol dala koščk sirčka..pa je šla ga papcat..in pol je nism več opazvala in sam slišm neko praskanje..in je ni blo na mizi..pa pogledam v torbo in jo vidm notr med zvezki hahaha..no, pol mi je tkoj na roko zlezla, da sm jo dala gor na mizo...in jst pospravim za sabo, pridem nazaj in vidm, da je Dodo mau mokra uzadi nad repkom..pa vidm, da ma malo lužico v škatlici, tko da je zihr od lulanja taka..in sm ji mau razčesala s prsti to mokro dlakico in se mi je čist umirila v roki hihi :hearts: ..ji je zgleda pasal, ker pol sm jo dala nazaj na mizo & je kr nazaj v roko prišla čičat pa čakat, da nadaljujem :rofl:

Oh ja, kere dogodivščine haha..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Okt. 2008 15:17

Jaooo - ta bi bila dobra, če bi prinesla Dodiko na fax. hehe :) Samo če so pa tako majhni, da sploh ne vidiš kam se skrijejo itd. Ne? :D

Dodo se tudi upira? Miša (prav tako M1) je šapice tiskala proti meni, ko sem jo cmokala. Mislim, svašta :) Mamo prave dogodivščine, ne? Btw-slikice sledijo v naslednjem postu.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov