Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 28. Sep. 2008 14:00

Here I am! :D

Hm...ne vem kaj bi mu lahko dala razen semen. Sicer pa njim je to glavna hrana, tako da se ne obremenjuj s tem. Isto pa bo jedel pač celi svoj život, ker pač samo to sme. Samo ne razvadi ga preveč s priboljški, ker drugače ti ne bo hotel drugega jesti. Potem pa to ne bo vredu.

Uuu- daj, one fotke s fantom mi moraš poslati. Ok???
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Sep. 2008 17:04

Bulma, a veš, da je Dodo punčkaaaaa :nein: ..sva s fantom pogledala in je ful očitno že..na začetku sm bla kr mau žalostna, ker se mi je zdel, k da to ni več moj Dodo ampak neka nova hrčica..sam zdj sm se pa že navadla in JO mam 'spet' rada :P ..pa useen je lahko TISTA Dodo, moja Dodojči :razz:

A veš, da se nama s fantom kr pusti čohat..pri miru je in skor zaspančka zravn, ko jo po ušeskih čohaš :rofl:

Pa boš dobila slikce, še en posnetk zate mamo spet :lach:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Sep. 2008 8:12

Dodo je punčka? :eek: Oooo!!! :D Hihi. M1 je bila pa fantek se mi zdi...pa je vseeno Miša bila :D Samo to sem itak že pisala...Dodo bo vseeno Dodo,ne? Ne boš ga oz je preimenovala, ne? Btw-za mene bo še itak moški spol. Ok? Edino če ukažeš da ga morem imenovati kot punčko.

Ooo-posnetek? Super! Mi ga danes pošlješ. Deal? Jaz pa moja nič ne vidim. Pa ponoči tišina precej...hm..upam, da sta še ok in živa.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 29. Sep. 2008 8:45

Ja punčka je ..sva 2x pogledala..pa ne, ne bom je preimenovala..še vedno je Dodo..aja, pa imenuješ jo lah kot punčko, jst jo tut že :rofl: ...sej zdej mi je po eni strani še bolj tko ušeč hehe..sva dve punci na kupu haha.. glede imena pa je lahko itak Dodo, pač ime, ki se ne sklanja :lach: Kot moje ime ane..Kam je pa šla Dodo? :P sj veš kaj hočm rečt, hih.

Zakaj se ne more to že tkoj vidt, pa da jim že od začetka dajemo prava imena in poimenovanja cc..upam, da Dodo ne bo mela kšnih travm zard tega hehe.

Kako to, da jih nč ne vidš? Niti Miše? :lupe:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Sep. 2008 8:55

Ne vem če se bom navadila in jo imenovala kot punčko. Ker je res smešno - Kaj dela Dodo? Je že vstala? :lol: Bom videla..upam, da ne boš huda če se ne bom mogla navadit :?

Dobro, ok. Res je da me ni bilo včeraj doma skoraj cel dan, vendar je pa ponoči bil mir, na kaj nisem navajena, plus vsega Karli goni do takrat ko grem delat. hm..
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 29. Sep. 2008 8:59

:rofl: ..ane, men je blo tud čudn..sam sm se že navadla in v njej vidm punčko :P Moja Dodo :D

..mogoče sta pa čez dan kej več tekala naokol, ker je biu mir v sobi..pa sta zato ponoč bolj tih :) ...al si bla pa ti zmatrana in nisi slišala :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Sep. 2008 9:38

Tvoja Dodo :rofl: hehee. Btw-preseljena sem v drugo pisarno, pa lahko gledam posnetke..tako da ti že zdaj povem, da je Dodo fuuul sweet :love: Kak lepo čohanje...če bi mene kdo tako :P Super!

Ja, srčno upam da sem bila tako utrujen, da ju nisem slišala. Da se ne bom brezveze sekirala. Kaj pa tvoja Dodo? Začela bolj aktivno goniti kolo??
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 29. Sep. 2008 9:47

Aneeee..fantu se bolj pusti čohat, kot pa men :eek: ...se vid, da je punčka :rofl: ..bom še ljubosumna haha..

Ja moja (hihi) Dodo pa veselo goni kolo ja..zdej je fant spau pri men & baje Dodo ful goni..sam da jst zgleda ne slišim, ker njega je 4x zbudila :P

Pa noče gonit kolesa, če jo kdo gleda...zadnič sm slišala, da goni pa jo šla gledat..pa je kr nehala in me gledala sumljivo :lach:

P.s. nova pisarna rox :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Sep. 2008 10:53

Jaao-res dokaz da je punčka, če se mu bolj pusti čohat :rofl: Vidiš, to bi lahko ugotovila brez da si gledala kakšnega spola je XD

Aaaa-vidiš? Morda je pa gonila celi čas kot jo imaš, pa očitno imaš ti tako trden spanec, da res ne slišiš. Kar je pa super, ker je nadležno ful če nisi navajena.

Bolhice našeee :D Jaaa, pisarna rox-tolko da zvoka ne slišim, ker sem si dol dala :D Drugače pa jaz danes M. vzamem ven, pa jo bom vlačila pa če bo ne vem kako jezna :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 29. Sep. 2008 15:47

Heeloooouu čvekice :bussi:

evo mene nazaj iz morčija :cool:

najprej morm napisat tenkju Peekaboo za pozdravčke!! Sej sm hotla kej nazaj napisat sam sm pršla ful pozn tist večer dam pa še neki sm bla ful busy tko da res ni blo časa. Me je pa zanimal kako Dodika kej :wink:
aja pa koook sta napisale omg :eek: več k 20 strani....haloo bi rabla 3 dni da bi use prebrala :D
In Bulma kako pa tvoja dva kej...kej nouga?

res nisem šla brat use za nazaj tko da ja...mi morta mal poročat!!!

Aja drgač pr men je tud par stvari novih!!
Sm učeri pršla dam...valda takoj preverla kako je s hrčico. Očitno je babi dobr skrbela sam me je skor kap k sm vidla njen ušesek!! Se ji je ranica čist razširila tko da sm spet zagnala paniko!! Smo bli že zjutraj pri veterinarju in je rekel da ni hujšega. Sm dubla ene kaplice, dvakrat na dan jo mažem, drugače pa imava v ponedeljek pregled. Sej sm vedla da sm za brez veze zganjala paniko ampak meni je vseeno!! Sam da je vse ok!!

Aja drgač sm bla pa prej v Zooticu k sm šla po hrano pa take stvari. In je biu tm en hrček toooooooook lep. In je zdej pr men doma :D Sm ga kr kupla. Je tak bolj svetlejši, sivkast. Ni tok temen k moja bolhica.
Lepo sm zrihtala da mata vsak svoje nadstropje in je ceu žur...zame seveda hahhaa.
Sicer je fuuul plašen in se ne pusti dotikat. Ampak se bo počas navadu!!
Zdej pančka. Slikce pa bodo tud počas. zaenkrat ni hotu bit fotomodel hehe
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Sep. 2008 16:15

Oooo :D Kdo je nazaj-welcome! :bussi:

Hehe - dosti smo napisale, res. Morda se ti bo celo kdaj dalo brati. hihi. Moja bolhici sta ok, čeprav ju nisem danes še nič vidla. Hm..moram ju zbuditi, da vsaj preverim če dihata.

Ojej, tvoja ima še itak ranico? Pa kul da si šla k veterinarju. Pa da si zapaničarila je tudi ok, saj pa treba tako biti-boš vsaj bolj mirna.

Jeeeee-novega hrčka imaš?? Sta skupaj? To je ruski, ne? Glede na to da praviš da je siv..joj, komaj čakam fotkeee. Kak super! Onega črnega niso več imeli? Uh, daj čim več informacij :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 29. Sep. 2008 16:32

ja glede moje bolhice...me je ful skrbelo....sam zdej vsaj vem da je ok, jo mažem in upam da bo bolje. Glede obnašanja pa nisem opazila da je kaj drugačna tko da je zgleda ne moti in ne boli!!

Hrček je pa ruski. Videla sem sicer tudi črne. Niti bil tak kot tisti ki sem ga videla takrat ampak popolnoma navaden in mi je bil ta ruski veliko lepši :love:
Vsak ima svoje nadstropje, ta novi je zgoraj ker je veliko bolj aktiven, bolhica pa večino časa tako ali tako prespi tako da sem ji samo zaprla prehod. Fotke bodo...upam da kmalu. prej sem sicer na hitro posnela ene dve sam so ful slabe ker ni in ni hotel biti pri miru.

Pa razmišljala sem tudi glede imena...Gucci...kako se ti zdi? :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Sep. 2008 17:44

Ja, valda. Mene bi tudi. Sicer pa je glavno da se ona normalno obnaša, ker potem je ranica res nič ne moti + srečno upam, da tudi ne boli.

Oooo-kletko so dobila? So ful priročne, ne? Da jih lahko zagradiš itd. Super! Pa tvoja babica hrček samo spi? Kaj pa hrana? Normalno se prehranjuje, ali tu tudi vidiš da pavzira?

Komaj čakam slikiceee! Sigurno je tak sweet, da se bom spet topila cel čas :love:

Gucci? Kul ime. Je fantek? Koliko je pa star??
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 29. Sep. 2008 18:03

Aaa Sugar_baby jst bi tud mela še enga hrčkaa..fantkaaaa..ne vem kaj mi je, sam mam u glavi to, da so mi hrčki bolši od hrčic (tud nasploh so mi fantki bolši od punčk :P )..ne vem zakaj :stupid: Še vedno mi je kr mau čudn, k se zavem, da ni moj Dodo ampak moja Dodo.. dejta me potolažt, da mam sam ene čudne ideje v glavi :oops:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 29. Sep. 2008 18:07

jooj glede kletke sm pozabla napisat sam sm jo dobla glih preden sem šla na morje tko da ni blo časa poročat. Ja kletka je pa ful fajn pa fuul je velka :eek: res nism pričakovala da bo tok velka!!

Ma sej bolhica ne spi skos. Sam tko...bolj je mirna pa ne goni kolesa. Oz je že neki časa nism opazla da bi ga gonila. To je tud veterinar reku da je posledica starosti! Drgač me je pa prašu če sm opazla kkšne druge znake staranja...recimo hujšanje, izpadanje dlake, da bolj malo poje....pa sm rekla da ne tko da je baje kar v dobrem stanju. Pa sploh ni mogel verjeti kok je stara :D

Glede Guccija pa ne vem ker spol je. Prodajalka ni vedla, jst ga pa za zdej tud ne mislm neki lovit pa gledat. Sicer mi je pa vseeno..Gucci mi kr ustreza zaenkrat ne glede na spol :D matr sm egoist...na konc bo lezbijka zarad tega :D
aja star je pa en mesec do en mesec pa pol...nekej takega.

aja fotke bojo..se je zbudu pa sm ga mal fotkala sam k je tok hitr in ga komej ujamm....nalagam na računalnik :)

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov