Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 26. Sep. 2008 15:45

Evo bla sm vm Mr. Pet & Zootic.. Mr. Pet sploh ni meu ruskih hrčkov, tko da se jih tm nism mogla nagledat..mel so pa najslajše zajčke :hearts: ..mi je uglavnem bolj všeč Zootic...spet sm gledala tiste mini ruske hihi.. Aja, pa iskala sem tisto za Dodoja proti zajedalcem, pa nism našla :?

Zdej je Dodo za modemom, vrjetno papca, lula al pa kaka :rofl: Sm ga tkoj zagrabla vn iz kletke, ko sm domov prišla :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 26. Sep. 2008 22:57

bulma češem ga včasih.. pa pri ritki postrizem malo dlake da se kakeci gor mu ne lovijo tak fejst.. drugače pa nič spešl.. ja ful je velki.. pa zadnje čase ful cartek :) moj dragi ga ful rad carta pa tak.. :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 27. Sep. 2008 9:33

Pa ti pusti, da mu pri ritki strižeš? Mah ja...je pač potrebno, ne. Jaz bi ga valda ful česala, no če bi pustil, pa če ga ne bi bolelo. Samo je res ful cukrček :love: Pa cartek kot ti praviš. Super!

°PeeKaBoo° - je bil keri dan v tem tednu, da nisi šla v Zootic? hihi. Nisi našla? Jah, ravno zato jaz hodim najraje v Tukano, ker tam imajo vse. Jaz v Zooticu razen kul kletki nič ne najdem. To je taki puder, da ga malo posipaš, samo ne po celem telesu. No ja.
Fuck, jaz pa mam celo mizo v semenih, pa za printerjem polno kakcev. Bom spet danes morala vse dol zložit, da bo lahko vse ven dobila. Jao...:D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Sep. 2008 9:53

Haha..ne, niti en dan se ni zgodil, da ne bi bla v Zooticu :rofl: ...dons bom šla tud, mau pogledat mičkene ruske :) ..drgač grem pa dons tud v Mr.Pet, tm majo zihr ta prah, pa ga bom kupila..ker se res dost čoha pa grize, tko kot se ponavad grizejo psi, ko majo bolhe..tko da zihr neki ma :?

Aja veš kaj je blo učeri..oči je pršu v sobo, pa me vprašu kje ma Dodo hrano, ker tm v dodatnem 'nadstropju' je ne vid..pa mu povem..pa me praša, če vem a je fantk al punčka..pa se nasmejim, da se to še ne vid..pol je pa reku, da je prej ga vidu (ko mene še ni blo doma) pa se je neki čohu..pol se je pa nasmeju in šou vn :lach: ..zgleda, ga je opazvau..pa je vidu, da je to eno luškano bajskasto bitje hihi..zdej ni več tok podobn miški, ker je bajsek bolj :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Sep. 2008 10:59

Moj fotomodel :hearts: :

Tuki si grize nogice :rofl:
Slika
..na men pleza..(jaa Bulma, pozabla sm ti oment roza trenerko :lach: )
Slika
Slika

Evo..tuki je pa poziranje :cool:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 27. Sep. 2008 11:11

Sem vedela, da ni bilo dneva da ne bi šla. Samo enkrat ti bodo službo ponudili :P Maš Zootic tako blizu, ali kako? Ne mi rečti da se na drug konec Lublane voziš samo da vidiš ruske kepice :D hihi. Jaz bi še enga mela. Takega kot je Dodo, pa je moja Miška bila. Samo M2 ga ziher ubije kak je agresivna :D

Glede fotra pa -yes!!! Sem ti rekla da se bo omehčal. Pa še gledat ga je prišel ko tebe ni bilo. Super! Upam samo, da ne bo zdaj kakšnih bolh omenjal, ker se Dodo čoha :D Da bo spet zaradi tega moril kaj. Samo valda ne..boš vidla, počasi ga bo začel po rokah vlačiti pa kljunčkati :) Sicer pa četudi ne, glavno da ti ga ne brani. Ni tako?

Tvoj fotomodel je pa taaaaak cute, da dol padeš! Res! Kak lepo on gleda skozi okno itd. Zlati je, da se topiš zraven. Komačaj čakam da mi ga predstaviš :love:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Sep. 2008 12:20

Uh, tm bi pa takoj delala..ampak samo pri hrčkih, zajčkih & morskih prašičkih..tiste živali z repom me ne zanimajo, miši & skakači na primer :rofl: ..ne vem zkaj, ampak mene tak rep dolg tkoj na podgano spomne..

Važno, da ma moj Dodi najslajši repek hihi..včasih me prime, da bi ga kr prjela zanga..sam ga itak ne hehe..se znam zadrževat! :P

Pa Zootic mi ni blizu..v BTC grem ane ;) ..pa men ni problem it z busom na drug konc mesta..še posebi, če mam kšn izgovor, da grem Dodoju kej kupit hih..

In ja, glede očija je važn, da ga men pusti imet..zard mene lahko on tud pozab, da ga mam..samo, da ga mam! ;) ..sam se je pa očitno omehčau..

Moj Dodo je pravi fotomodel aneee.. bomo z Mišo skupi naredil kakšn photoshooting :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 27. Sep. 2008 13:07

Jaz bi tudi takoj delala. Samo tu prinas je bolj tak-itak ni tako velike izbire itd. kot v prestolnici. Samo podgane so tudi fajn :D Meni je vse fajn razen pajkov, pa ščurkov itd. vseh tistih gomazečih bljekov :) Ali ni jih preko hrčkov :love:

Dodo ma pa res lepi repek. Uh, na BTC greš v Zootic? Pretty far :? Samo ok. Glavno da je vredno. Da ne boš še več kakšnih rusov prinesla domov. Ker potem boš spet morala biti bitko z fotrom-hehe. Glede njega pa res fajn da se je omehčal. Naj samo tako ostane. Dobro da ni ženska, da bi mel PMS, pa bi moril kaj vmes :rofl:

Kaj pa zdaj dela? Dodo ne foter :P Moja dva spita, jaz v postelji z nenormalnim glavobolom..uf. M. sem prej vzela ven, pa je cela dregetala-očitno ma Karlijev sindrom-strah. Svašta! XD
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Sep. 2008 13:21

No, jst sm pa še bolj zahtevna, kar se tiče kakšna žival mi je ušeč & katere ne maram.. Gomazeči bljeki + podgani podobne živali = zame NO GO :rofl: ..kaj pa o kačah praviš? :P

Pa sej ni BTC tako daleč..usaj men ne, jst sm tud nasploh usaj 2x na teden tam..vrjetno sm že navajena..al maš pa ti use tko blizu, da se ti zdi ta moja pot do BTC res dolga? :) ..pa nee, ne bom nbenga več domov nosila, Dodo mora met vso mojo pozornost :freude:

Dodo pa spi..sm ga prej utrudila s tistim slikanjem pa plezanjem..aja, dala sm mu košček sirčka & ko sm čez par minut pršla pogledat..je biu sirček še vedno tam, s tem da je biu okrašen s tremi njegovimi kakci haha :lach:

Aja, mogoče ima pa Miša PMS, pa je zato take volje..uu, kaj sm se zdj spomnila..a hrčice majo menstruacijo? haha, kero vprašanje..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 27. Sep. 2008 14:44

Kača so mi fajn tudi, ja. No, če bi jo srečala tako nekje, da bi se plazila mimo mene mi pa valda ne bi bilo vseeno :)

Ja, no. Meni se zdi daleč tam do tebe. Sama v našem kraju nimam nobene trgovine za domače živali. Prva najbližja je v Murski Soboto (10 km od mene), tako da...sicer pa boljše da ne hodim pogosto tja, ker se vedno komaj zadržujem, da ne prinesem še več "bolh" domov :)

Ooo-sir z rozinami je mel praviš? :rofl: Porednež! Ne ve ceniti priboljškov :P

Jao-res zanimivo vprašanje. Sem brala, da bi naj imele menstruacijo, samo čist pikico in malokrat na leto. Hah-še to bi rabila, ja-hrčico z menstruacijo :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Sep. 2008 17:33

Dons sm bla spet v Zooticu..pa sm tisti povedala, kako je z Dodojem & čohanjem, pa je rekla, da je to normalno..da to še ne pomen, da ma kej.. tko da mu nism nč kupila proti zajedalcem :)

In ja, Dodo res ne ceni priboljškov..kadarkol mu dam jabuk, solatko, še sir dons..samo povoha.. :eek: vrjetn ma pouno ritko usega hehe.

Sam po drugi strani bi blo pa dobr, da ma menstruacijo, bi usaj vedl kerga spola je naš hrček :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 27. Sep. 2008 17:41

Valda, da ni nujno da ima kaj če se čoha. Samo zanimivo, M1 se je ful čohala, pa Dodo se...M2 pa skoraj nič. Ne vem kaj je na tisti vrsti rusov :D

Jaaao-resno?? Samo povoha? Ziher ima polno ritko vsega. Če pa mu vse ustrežeš in narediš in prineseš :) hehe. Ostalo hrano pa papca?? Glede določevanja spola pa imaš prav-jaz ful težko ločim kdo je kakšnega spola. Sicer pa je itak vseeno :)

Moja dva že cel dan spita-brezveze :(
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 27. Sep. 2008 18:23

Ja...vrsta rusov čohavčkov hehe..

Ostalo hrano pa pridno papca..je res bajsk hihi :P ..kaj mu še nej probam dat, razen semen? ..da nau sam eno in isto jedu :)

Pa zakaj ne zbudiš Miše? ;D ..jst Dodoja kr zbudim, razen če vidm, da se mu res pančka..ma takrt me ponavad itak sam skensla hehe :razz:

Prej sm spet slikala Dodojčka skupi s fantom..uu kere fotke haha :rofl:

Aja, mene pa drgač res zanima kerga spola je..
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Sep. 2008 18:30

°PeeKaBoo° .. Ker pozer! :freude:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica