Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hahaha Bolha je pa izvirna pri iskanju prenočiška oz prostora za spati, ne? Moja ravno v hrani ne spi, samo ko papca je cela v posodi. Jao!
iiiiiiii-ti maš tudi debelikoja? Fajn, ne? :XD
iiiiiiii-ti maš tudi debelikoja? Fajn, ne? :XD
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Bulma napisal/-a:oooo-jaz bi tudi M. nosila v žepu doma. Bi samo brki ven štrleli Samo bi se valda bala da mi ven pade ali skoči. Daj, ti probaj malo doma, pa mi povej. Samo kaj če cele dneve spijo-ponoči mi lih ne bi bila volja da bi jo nosila. Haha-ko bi ga ven vzela bi valda kakce lahko samo sipala iz žepa
Jutro!
Bom probala dons ga kej nost okol, sam mam občutk, da bo itak vn splezu, ker že tko al tko skoz pleza po tem pulovrju, k ga mam ..pa tud kakcev je vrjetno pol dost ja
Mam par novičk zate:
1. Vidla sm, da je njegovo mesto za lulanje tm zadi za modemom hehe..no in sm to obrisala z robčkom, pa povohala, da vidm kaj je s tem, če smrdi al ne..in..bljaaaaaaah kaj to smrdi haha ..kako lahko ena taka mala kapljica tko smrdi jooo..
2. Potem, ko se je zbudu učeri zvečer, sm ga opazvala kako se umiva in praska..ful je luškan, ko to dela hihi..sam neki se mi zdi, da se je velik prasku..a je to normaln?
3. Konnnnččnoo je kolo vozu! Sm se ponoč zbudila in slišala, da se neki vrti..ampak res potiho..pol sm pa pržgala lućko & vidla, da kolo vrti yeeey... Tko da zgleda, ga je že prej gonu, sam da nism slišala, ker je tok potih, nič ne ropota
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Jeeej, koliko novičk! Super!
Grem kar po vrsti:
- ja, malo ga nosi naokrog. Samo žal to itak lahko delaš samo v stanovanju, ker zunaj je premrzlo, pa hrčki ne smejo biti na prepihu itd. Sicer pa že vse itak sama veš. Zdaj si že valda skoraj ekspert!
- uuuu - lulanje! Sem ti rekla, sem ti rekla Jaz v nulo obvladam hrčke (no, ne vsega), pa sem vedela da njegov rumen pridelek tudi smrdi. Če pa ne bi bi mi čudno bilo. Res,ne? Ena kapljica, pa tak svinjsko smrdi
- če se praska je normalno, samo morda ma kakšne zajedalce itd. Moja M1 se je tudi ful praskala-M2 se skoraj ne. Hm...in jaz sem M1 kupila oni puder v prahu, ki je proti zajedalcem, pa sem jo enkrat na teden napackala z tistim. Že te vidim kako greš v Zootic po to hehe. Ker tega najbrž še nimaš - hihi. Zanimivo mi je, da se D1 + M1 tak čohata ostali ne. Hm...je pa to res neka čist ekstra sorta. Valda so to 100% ruski!
- Jeeee - to novičko pa čakam že en teden, pa končnooo. Super! Pa zakon če je potiho-samo po moje ne bo dolgo, ker ko se bo navadil in dobil moč bo gonil tako da bo joj! Tisto bodo zakon posnetki spet!!!
Kaj pa zdaj počne? Let me guess - na mizi v škatlici?
Grem kar po vrsti:
- ja, malo ga nosi naokrog. Samo žal to itak lahko delaš samo v stanovanju, ker zunaj je premrzlo, pa hrčki ne smejo biti na prepihu itd. Sicer pa že vse itak sama veš. Zdaj si že valda skoraj ekspert!
- uuuu - lulanje! Sem ti rekla, sem ti rekla Jaz v nulo obvladam hrčke (no, ne vsega), pa sem vedela da njegov rumen pridelek tudi smrdi. Če pa ne bi bi mi čudno bilo. Res,ne? Ena kapljica, pa tak svinjsko smrdi
- če se praska je normalno, samo morda ma kakšne zajedalce itd. Moja M1 se je tudi ful praskala-M2 se skoraj ne. Hm...in jaz sem M1 kupila oni puder v prahu, ki je proti zajedalcem, pa sem jo enkrat na teden napackala z tistim. Že te vidim kako greš v Zootic po to hehe. Ker tega najbrž še nimaš - hihi. Zanimivo mi je, da se D1 + M1 tak čohata ostali ne. Hm...je pa to res neka čist ekstra sorta. Valda so to 100% ruski!
- Jeeee - to novičko pa čakam že en teden, pa končnooo. Super! Pa zakon če je potiho-samo po moje ne bo dolgo, ker ko se bo navadil in dobil moč bo gonil tako da bo joj! Tisto bodo zakon posnetki spet!!!
Kaj pa zdaj počne? Let me guess - na mizi v škatlici?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Bulma napisal/-a:Hm...in jaz sem M1 kupila oni puder v prahu, ki je proti zajedalcem, pa sem jo enkrat na teden napackala z tistim. Že te vidim kako greš v Zootic po to hehe. Ker tega najbrž še nimaš - hihi.
Haha..še predno si napisala, da me vidš kako grem to iskat..sm že razmišljala, da dons pa morm it po to stvar yeah, you know me haha.. jst sm pa misnla, da hrčki ne morjo met teh bolh..a so bolhe sploh to? Kje jih je pa staknu sploh? Čist sm zmedena zdj
Paa ne skrbet, vn ga zihr ne bi nosila hehe..samo po sobi, pa še to dvomim, da nama bo z Dodojem uspel
In ja, ful smrdi ta kapljica..močna koncentracija ..a veš, da ma zgleda res 'wc' za modemom, ker sm že parkrat opazla, da takoj ko se zbudi, gre iz škatlice in steče za modem..
D1 + M1 = DM ..kot, da o matematiki govoriva hehe..ma to smo itak že ugotovil, da sta ista hihi..
Aja ne, Dodo trenutno ni v škatlici na mizi, ker ponavad, tkoj ko ustanem, ga dam ven, ker je še pri volji za mojo roko hehe..no dons sm se pa zafrknila, ker sm šla najprej sesat & se je ta čas že uspaval in ni hotu v roko, šel je pa v hiško pod vato..tko, da ga ne morm vn dobit grrr
In končno si dočakala to kolo hehe..prva stvar, ki si vprašala po tem, k sm ga kupila..če je kaj kolo vozu hahah..evo, zdj ti potrdim, da je..pa a veš, kaj je še čudn..Josif je imel isto kletko (ne to, ampak isto) in je ponoč baje plezu in grizu rešetke & je to ful ropotal..no, Dodo pa nč od tega ne dela..hmm zanimivo.
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
kakšne dogodivščine mate hihi.. ej.. samo moja bolha se tudi ful praska pa umiva pa nevemkajševse... samo meni je najlepši ko se zbudi... zbudi se ceeeeeli skuštran (ker ma dolgo dlako).. in je taak smešen.. meni je moja bolha tak faca najlepši od najlepših.. pa verjetno tudi najdebelejši.. moj debelinko fuull je velik.. a so vsi dolgodlaki hrčki taak ogromni?!?!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
^^Hmm..kakšne sorte je že tvoj hrček? Sm pozabla ..maš kakšno slikco? A je nisi že 1x obljubila, se mi zdi
Pomoje so vsi dolgodlaki hrčki večji ja..sej že dlaka jih naredi večje..pol pa še praviš, da je bajsek in evo..imaš ogromnega hrčka
Pomoje so vsi dolgodlaki hrčki večji ja..sej že dlaka jih naredi večje..pol pa še praviš, da je bajsek in evo..imaš ogromnega hrčka
-
ashi - Komunikatorka
ma dala bi slike.. samo nimam kabla tu v lj.. ga je fant s sabo odvleku domou.. ful je lepi pa vse. pa tudi ful pozeruh.. pa tud od njega lulanje smrdi :D drugače pa je zlati dolgodlaki drugače pa.. verjemi.. polovica morskega prašička je ziher
you are my sunshine.. my only sunshine.. you make me happpppyyy.........
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
a tok velik je? ..kej goni kolo?
-
ashi - Komunikatorka
ja ful ogromen je no, vsaj meni se tak zdi.. samo res je ful sladki ko se zbudi cel skuštran.. kolo je en čas gono.. samo zdaj nisem ze en čas slišala.. sicer pa po moje se on nagoni ko ga dam v tisto njegovo kroglo in pol res šiba po celmu fletu.. res je ful srčkan.. a ti si dodotu kupla ze to kroglo, al mu je neboš? joj.. tvoj dodo res mora bit srček..
-
Bulma - Cosmopsiho
°PeeKaBoo° - eh ne..to niso bolhe. Pač kakšni zajedalci ali kaj. Po moje pomaga tudi pesek da se bo kopal. Se je že???
ashi - aha, po mojem ga tudi dlaka večjega naredi kot je. Slikice pričakujemo čez vikend
ashi - aha, po mojem ga tudi dlaka večjega naredi kot je. Slikice pričakujemo čez vikend
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Bulma..nism nč vidla, da bi se kopal..tut pesek ni nč razmetan, samo šapice se poznajo
ashi..nism mu še kupla krogle, ga najprej privajam na novo kletko in kolo hehe..mu pa bom enkrat kasnej zihr kupila..ko mu kolo več ne bo zanimivo
ashi..nism mu še kupla krogle, ga najprej privajam na novo kletko in kolo hehe..mu pa bom enkrat kasnej zihr kupila..ko mu kolo več ne bo zanimivo
-
ashi - Komunikatorka
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=510
na tej strani maš to slikico od mojga pikeca..
bulma.. samo ful je debelinko pa to.. ej.. veš ka sem ugotovila? fuul ma rad piščančje (surovo afkors) meso.. 1x na teden čist malo ga dobi.. ej.. ful ma to rad.. nemoreš verjet.. probaj! pa nekje sem prebrala da jim nič ne škodi enx tedensko to malo dat.. ker itak niso vegetarjanci kot morski prašički.
na tej strani maš to slikico od mojga pikeca..
bulma.. samo ful je debelinko pa to.. ej.. veš ka sem ugotovila? fuul ma rad piščančje (surovo afkors) meso.. 1x na teden čist malo ga dobi.. ej.. ful ma to rad.. nemoreš verjet.. probaj! pa nekje sem prebrala da jim nič ne škodi enx tedensko to malo dat.. ker itak niso vegetarjanci kot morski prašički.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
iiii..kakšen skuštranček ..ful je lepi ..kok misliš, da je on večji od Dodoja, ki je ruski?
Piščančje meso mu daješ? to pa prvič slišm
Piščančje meso mu daješ? to pa prvič slišm
-
Bulma - Cosmopsiho
Tvoj pikec ni samo za 4 Dodoje, ampak še za mojo Mišo pa Karlija Samo grozno je lep -resno! Prinesi ka kdaj kazat
Btw-mu češeš kaj dlako? Ali strižeš? Ali kaj pač moraš delati z njim... Puhek mali!
Aha, jaz sem tudi enkrat brala da lahko malo mesa papcajo. Samo ne vem če je pisalo da surovo, ali kakšno. Bi jaz tudi probala, samo ne upam...
Btw-mu češeš kaj dlako? Ali strižeš? Ali kaj pač moraš delati z njim... Puhek mali!
Aha, jaz sem tudi enkrat brala da lahko malo mesa papcajo. Samo ne vem če je pisalo da surovo, ali kakšno. Bi jaz tudi probala, samo ne upam...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov