Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 16:51

°PeeKaBoo° napisal/-a:Mi je blo smešno prej v trgovinci, ko mi je prodajalka razlagala, da se oni potem v tem pesku obračajo in namakajo, ko zrezki :lach:

Jaaaaaa-točno tako!!! Saj trebuščka itd. si ne umivajo v pesku, samo hrbet. Komaj čakam da to vidiš!! Mislim, da jaz nimam posnetka kako se moja obračata - :lol: kot zrezka :D Bolj kot čvapčiča XD

Ja, podočnjake majo. M. jih ima, pa M1 jih je imela-se pravi da jih bo D1 tudi imel :D hehe. Oooo-se pravi da si nakupila stvari za spalnico in kopalnico. Fuck, pa ti si tako kot jaz-vse maš že valda kaj prodajajo. hehehe.

Kaaaj? Ne smrdi njegovo lulanje? :eek: Potem te še valda ni polulal. hehe. Meni grozno smrdi. Bljek!

Moram ti povedati, da sem pogledala posnetka-in oooo poljubček za Bulmo! Zakon! Pa Müttley v ozadju ko se smeje...mislim, ups, ti v ozadju. hahaha :=) Čakam še več linkov-hvala! :bussi:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 16:52

ashi napisal/-a:joj, samo resno.. kot če bi bli ti hrčkoti otročki :)

Ja, samo rejsan! XD Kako pa kaj tvoja bolhica? Nič več ne pišeš..:(
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Sep. 2008 16:55

Bulma ja to smo posebi zate mel snemanje z ozadjem :lach: ..a si vidla kako Dodo tud rad gleda risanke? :P

Pa res mi ne smrdi lulanje...pa se je zihr usaj v kletko kje polulal, pa bi vohala, sj skoz nos notr štulim :D V glavnem, res nč ne smrdi..zanimiv.

Pa veš kok ma zdj Dodo natrpano hiško..nč mu več ne morm dat notr haha..k ma dve skledici, hiška dost placa vzame, kolo visi na 'stropu' sam vseeno, rola od papirja, bar.. vata..jao :D
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 17:07

Jaaa-sem sumila, da je zame snemano. Kak fajn! Jaa-Dodo je mel celi čas ušeska gor, pa taaako na veliko poslušal. Pupanček majhen! :love:
To da štuliš celi čas zraven, pa itak vem. hahaha :D Upam, da te kdaj polula če te še ni. :=)

Jao! Dobra si!!!! Samo toliko placa mu naredi, da bo lahko hodil. Ne vem zakaj imam taki feeling, da boš v kratkem še večjo kletko kupovala...hm...:D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Sep. 2008 17:15

Ja sej sm mu prej razporedila tko, da lahko hod umes :D ..ta vata mi ni tok ušeč, zdej se mi pod njo skrije pa ga ne morm privabit vn :lach:

Mi je že dougčas po njem..ponavad mi ob tej uri spi na mizi..zj je pa pod vato zakopan..cc.. :)

No, če me polula ti sporočim, če smrdi al ne :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 17:20

Aaaa-no, to je pa drugo. Jaz pa berem..zakaj za vraga ti vata ni všeč, če je pa tako zakon, potem pa da ga ne vidiš :rofl: Eh boga ti. Moja dva se tudi ne vidita, samo ko ju kličem vidiš samo vato kako miga :) Pa kliči ga naj pride ven, ali pa mu v škatlico daj tudi vato.

Jaa-bom držala pesti da te bo! Tak ful te mora, da boš zavohala! :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Sep. 2008 17:25

Ooo, kok si ti nice :rofl: ..drž pesti ja, da bo ja čim bolj smrdel :lach: jst ga bom pa dresirala, da ko ti ga bom prnesla pokazat, da bo tud tebe čim bolj polulal hahah..

Sej prej sm mau vato dvignla, da vidm kje je..pa sm sam začutla neko kepico pod prsti, k se premika :rofl: ..bom ga že privabla vn! :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 17:30

Sem nice, ne? :D hehe. No, ne..saj ne da bi hotela da te polula. Samo te mora, ker si želim da vohaš ta smrad! Če pa Dodojev ne smrdi, ga pa kar takoj posvojim :) Oooo-to mi boš naredila?? Potem pa vso srečo pri dresiranju. Zdaj vsaj vem da si moram čistilne robčke vzeti s sabo :P

aaa - privabi ga ven s hrano ali nekak. Saj zdaj že valda vse trike veš kako ga dobiti iz hišice :) Se motim?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Sep. 2008 17:36

Pa sej ne smrdi? Hmm, Josif me je ene 2x polulal, pa mi ni smrdelo nč..a je možno, da samo Miša tako lulanje proizvaja? :rofl:

Pa zdej sm ga probala privabit vn, pa ne deluje..mi je samo prst ovohavu, koruzico samo sprobu pa se je že zaviu nazaj u vato :D ..vrjetno noče ven, ker se boji, da je ne bo pol več notr, ko pride nazaj hehe..pa še čist zaspane učke je meu, tko da nism uztrajala :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 17:43

Haha. M1 je imela smrdeč pišanac, pa M2 ga ima, še Karli ni izjema in ga ima! Ooo-glej, končno ena skupna lastnost z Mišo. Juhuu!
Ja, pa smrdi. Ok, na daleč ful itak da ne, ker je to itak samo kapljica. Samo ko pa se po tebi polula pa ziher smrdi. Če pa samo moji hrčki to proizvajajo..potem pa kriza.

Glej no glej, nekdo se je pa zaljubil v vatico. Saj veš, zdaj mu je valda toplo, pa mehka je ful...ni šanse da pride ven k tebi očitno :P Boš morala spet čakati na noč, da pride ven. Samo kolikor te zdaj "poznan" nekak sumim, da boš naredila vse da pride ven. Moja sestra včasih hiško dvigne, pol pa jo Miša gleda..jaz se pa derem na njo zakaj hiško dviguje, pa zakaj je Mišo ven vzela..ona pa da jo je gledala. Wtf? jaz bi tudi gledala če bi mi kdo streho nad glavo dvignil gor :D Jao!!!

Moja dva pa spita. Mislim, da je čas da M. vstane :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Sep. 2008 17:48

Hahahha..jaa, ta je dobra..ko jih mi izzivamo in nas oni nazaj gledajo, al nas vohajo s smrčkom & potem to uzamemo kot izgovor, da so sami hotl it vn :rofl: Dodo je tud čist prestrašeno gledal vame, ko sm mu hiško dvignla in uzela učer, da sm zamenjala kletki hehe..

Pa a veš, da je delovalo tisto moje bujenje..se je zbudu in zdej papca :D ..ga mam na uču, ko se bo najedu, bom roko nastavla, da notr zleze :lach:

No, ko me prvič polula, ti sporočim, če smrdi hehe.

Dobro jutro Miša! :P

Edit: Priznam, da sm ga sama uzela vn, brez da bi sam splezu v roko..nism se mogla zadržat :scherzkeks:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 18:11

Kako smo ljudje zlobni, ne? Kaj, če pa je to katastrofa čakat do večera, ali noči ko se zbudijo. Pa ne moreš to čakati :)

aaaaaa-nekak sem sumila ko sem brala post, da ni on sam priplezal ven. Jah, naj se navadi če hoče lepo shajati s tabo, ne?
Jaz pa zdaj tudi grem..čimveč napiši, da bom zjutraj lahko čimveč napisala. Ok? :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Sep. 2008 21:25

Ne morm se ful razpisati, ker moj Dodojči ceu cajt od zadnjega posta samo spiiii Slika

Zanimiv mi je blo edin, ko sm pokukala notr v škatlico & vidla da spi skor na hrbtu? ...pa smešno mi je, ko je v vati & hoče vn, pa rabi nekaj časa, da najde izhod :rofl: povsod se v vato ujame hehe..prou mu je, kaj se pa skriva skoz!

Joj, jst bi ga tok mela pr seb skoz, v žepu npr. Slika ..prodajalka mi je rekla, ko sm ga kupila, da ona svojga rusa doma nosi v žepu :mrgreen: jst tud, jst tud Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Sep. 2008 6:14

Jutro!

Spal je mali kosmatinec? Eh škoda. Samo razumljivo, če ga pa cele dneve maš zunaj, pa se trudiš da ne spi. Am I right? :D Potem si pa mali Dodo mora nabrati moči ponoči. Lovi se v vato? Eh, saj jo bo hitro naštudiral pa se ne bo.

oooo-jaz bi tudi M. nosila v žepu doma. Bi samo brki ven štrleli :rofl: Samo bi se valda bala da mi ven pade ali skoči. Daj, ti probaj malo doma, pa mi povej. Samo kaj če cele dneve spijo-ponoči mi lih ne bi bila volja da bi jo nosila. Haha-ko bi ga ven vzela bi valda kakce lahko samo sipala iz žepa :)
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 26. Sep. 2008 8:21

Bulma napisal/-a:
ashi napisal/-a:joj, samo resno.. kot če bi bli ti hrčkoti otročki :)

Ja, samo rejsan! XD Kako pa kaj tvoja bolhica? Nič več ne pišeš..:(

moja bolha več ne ve kje bi spala :) ali v hišici ali pa v posodi za hranoq (don't ask :D ) drugače pa sem opazila da je ratal cartek ... ful se da bozati pa nositi po rokah.. sladek je.. no pa vedno bolj okrogel se mi zdi.. :D debelinko :D

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov