Fant mara/ne mara tvojega psa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
no ko bi le to pr seb razčistili bi tut blo. Tko pa s tem, ko jo obtožujete kako je nepravilno ravnala, dokazujete ravno nasprotno. Maš svoje poglede na to, ona ma svoje poglede, ne pa zdej delat iz tega celo dramo pa dajat primere otrok, blodink pa nevem kaj še vse.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- barbySSS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2010
Ma jaz sem res prov naudušena nad vami. Vi ne da izrazate svoje drugačno mnenje, ampak samo znate napadat ljudi.
"Joj, ce bi pa jaz svojmu kej tazga nardila,...joj groza...." In takoj je vse dokaz da zveza ni uredu in ne vem kaj.
Sem pač taka kot sem in niti ne zelim biti drugačna. Vedno se bom borila za tisto, kar si zelim, na tak ali drugacen nacin.
In ja, moj fant ima raje doma kaco, kot pa sivo misko, ki se skriva po kotih in pobira drobtinice. Ce ne bi blo tko, ne bi bla ze 8 let v vec ali manj uspešni zvezi.
Vi se pa veselo bunite se naprej, ker zgleda edino tukej na forumu lahko uveljavljate svoje mnenje.
"Joj, ce bi pa jaz svojmu kej tazga nardila,...joj groza...." In takoj je vse dokaz da zveza ni uredu in ne vem kaj.
Sem pač taka kot sem in niti ne zelim biti drugačna. Vedno se bom borila za tisto, kar si zelim, na tak ali drugacen nacin.
In ja, moj fant ima raje doma kaco, kot pa sivo misko, ki se skriva po kotih in pobira drobtinice. Ce ne bi blo tko, ne bi bla ze 8 let v vec ali manj uspešni zvezi.
Vi se pa veselo bunite se naprej, ker zgleda edino tukej na forumu lahko uveljavljate svoje mnenje.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Eh..kok stvari moramo sprejet drug od druzga v zvezi..in če res nima svinjske alergije ali sovraštva do psa..bi jz isto nredla kt barbi št.2.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja no, on bo pa neko čudno astro turbo na dvorišče prpelu brez mojga privoljenja.
It was forever..but it didnt last long..
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Sicer pa to bi moglo bit tak: če pripelješ mladička in ga še vedno noče (=nekaj je hudo narobe z njim), vržeš deda ven in obdržiš psa če pa pripelješ odraslega psa pa se on s tem ne strinja, nič seksa dokler psa ne sprejme
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
barbySSS napisal/-a:Sun Flower, pes je odgovornost ( ne obveznost, ampak odgovornost). Še zdalec ni dovolj da si nekdo kupi psa zato, da se lahko igra z njim. Poleg sprehodov in vsakodnevne nege je izrednega pomena tudi vzgoja. Ker nesocializiran pes lahko hitro postane nevaren za okolico in s tem visek v druzini. Kdo si zeli prezivljat cas s psom, ki ti na vsakem sprehodu ali izhodu iz hise pozre zivce zaradi neposlusnosti. Pes, ki je del druzine in ki ga nimas samo zato, da cuva dvorisce MORA biti socializiran. zato ti svetujem, da preden se odločita za psa močno pretehtajta kaj mu zelita in kaj sta mu sposobna nuditi.
Zakaj pa misliš, da sem rekla, da je pes pod vprašajem?
Every rose has its thorn
- barbySSS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2010
Lady_Cristina napisal/-a:Sicer pa to bi moglo bit tak: če pripelješ mladička in ga še vedno noče (=nekaj je hudo narobe z njim), vržeš deda ven in obdržiš psa če pa pripelješ odraslega psa pa se on s tem ne strinja, nič seksa dokler psa ne sprejme
- katja_t_1980
- Debatorica
- Na forumu od: 16. 12. 2009
barbySSS napisal/-a:Zanima me, kaj naredite v primeru, ko vas partner ni pripravljen sprejeti vašega psa? Na primer, da načrtujete skupno zivljenje, ti si ne znas predstavljati zivljenja brez psa, on pa za psa noče niti slisat ali pa je mnenja, da zivali sodijo na dvorišče. Ali bi odkantale tipa, ki ne sprejme tvojega psa?
Jaz sem celo zivljenje imela pse. V trenutku ko sem zacela sedanjo vezo sem bila brez psa, ker se nisem prebolela smrti prejsnjega. S fantom sva se po parih letih veze preselila v skupno stanovanje in ko se je vse ustalilo sem zelela kupiti psa. Tukej so se zaceli problemi, ker je on zatrjeval, da pes nikakor ne more biti v stanovanju, to da bi spal na postelji sploh nisem smela omenjat, da pes sodi na dvorišče,....bla, bla.
Nekej casa sem ga poskusala prepričat, na koncu pa sem izgubila potrpljenje in v casu njegove odsotnosti domov pripeljala psa. Bila sem pripravljena na to, da v primeru da fant nikakor ne sprejme psa, da otkantam fanta. Zavedam se, da ni bilo lepo z moje starni, da sem fanta postavila pred dejstvo on ali pes, ampak imela sem obcutek, da se bo on le premislil, ko bo pes enkrat pri hisi. Ker njegovi argumenti proti psu niso bili tako močni. On ne sovrazi psov, ampak samo meni, da psi niso za v stanovanje. Pes je star 2 leti in v teh 2 letih sta se navadila eden na drugega. nasla sva nek kompromis, da pac pes ne sme na posteljo, ampak vseeno lahko spi v spalnici z nama, da lahko zivi v stanovanju, da kamor greva midva gre tudi pes, itd....
Zanima me kasne iskusnje imate vi? Ali bi se odrekli psa, zaradi tega, ker fant/punca ne mara zivali?
NE, NIKOLI SE NE BI ODREKLA PSU OZ. ŽIVALI. Pač se najde partnerja/ko, ki ima enako rad/a živali kakor jih imaš sam/a, ali pa se človeka navadi na žival.
Ko sva s fantom začela, je bila moja (50-kilogramska) psička stara že 5 let in popolnoma navajena spati ob mojih nogah, torej na postelji. Pri fantu doma pa so imeli skoz pse, vendar za čuvanje hiše, kar pomeni, da so prebivali izključno na dvorišču. Psom ni bilo dovoljeno priti v hišo, kaj šele na posteljo.
Nisem imela nikakršnega namena se odpovedati psici oz. jo kamor koli poditi zaradi fanta. Konec koncev sem bila jaz kriva, ker sem ji dovolila že od začetka spati na postelji, zato sem pač tvegala izgubo ljubezni. Tako da je bila na fantu odločitev: ali bomo vsi trije na postelji ali pa pač ne bova mogla nadaljevati zveze. K sreči se je izteklo tako, da se je fant sprijaznil s tem, da bo morda psica na najini postelji, kmalu pa je psička začela kar sama od sebe spati na postelji mojih staršev, njju pa to ni motilo.
Pri fantovem očetu doma pa je zdaj tako, da gre kuža lahko v kuhinjo in spi pri peči, če želi (je fant malo posredoval, da se je oče omehčal, haha), ampak ponavadi niti noče, ker mu je prevroče, in prosi za ven.
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Moj mi je kr reku, da ko bova skupi živela nebo nobenga psa, čeprav ve kako jih obožujem
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Uff, jest ne vem kaj bi v tem primeru naredila ... Moj ni nekej izjemno navdušen nad živalmi, ampak mi vse pusti, ker ve kolk jih imam jaz rada in psa je celo sam izbral in to mi je res veliko pomenilo
Verjetno imaš rada svojega fanta in tudi živali .... ostanejo le še kompromisi, ali pa odločitev za enega ali drugega...žal
Verjetno imaš rada svojega fanta in tudi živali .... ostanejo le še kompromisi, ali pa odločitev za enega ali drugega...žal
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
In še nekej, tud mojmu sem mogla parkrat omenit ... pa je bilo zmerej ne, ampak tudi oni popustijo, saj te ima rad in vsak, ki ljubi svojega partnerja želi, da je srečen ... zato ni treba takoj v jok in na drevo
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Torej, jst mislm, da je to ena taka tema o keri se je treba že prej pogovort, ali ima nekdo rad živali ali ne, katere so mu ljubše... že v času spoznavanja, se pozanimat, da ne pride potem do takih komplikacij in je nekdo postavljen pred izbiro : partner / ljubljenček
Vem pa, da jst ne bi mogla sprejet nekoga, ki ne bi imel rad živali, ker to pove veliko o njegovm značaju. Ljudje, ki imajo ljubljenčke in za njih dobro skrbijo in jih majo radi, so nasplošno bolj topli, skrbni, sočutni...
Vem pa, da jst ne bi mogla sprejet nekoga, ki ne bi imel rad živali, ker to pove veliko o njegovm značaju. Ljudje, ki imajo ljubljenčke in za njih dobro skrbijo in jih majo radi, so nasplošno bolj topli, skrbni, sočutni...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]