PS Zamerim mami, ker ni na sodišče zvlekla lastnico

barbySSS napisal/-a:E
Tudi sama sem proti psom in lastnikom, ki svojega psa ne obvladujejo in okolico posiljujejo s svojim psom. Ce imam jaz rada pse ne pomeni, da jih morajo imeti radi vsi. Dalec od tega. Nikogar ne posiljujem s svojim psom. .
sirova štručka napisal/-a:Mene bi kr mal skrbel, da bi hotel partner raje psa, ki ga še sploh ni bilo, kot pa mene, s katerim bi bila par let.
Po drugi strani, če si ti tak pasji frik, čeprav imam js tud rada živali in smo vedno imeli psa in imam tud sama psa, te težk štekam in more bit to res velika ljubezen do psov in velik manjko, če psa nimaš, zato se sprašujem, zakaj fant ni bil pripravljen sprejeti psa, če pa je videl kolk teb psi pomenijo.
Tko, da če damo pse na stran, men vidva ne štimata
barbySSS napisal/-a:Barbie, s tabo se mi pa ne da vec kregat.
barbySSS napisal/-a: Ce mas ti travme iz otroštva, ker te je ugriznu mesancek in nisi tozila lastnika je to tvoj problem.
barbySSS napisal/-a: Zapičila si se v to, da sem jaz fantu na vso silo uturila psa in si ne das nic dopovedat. Misli si kar hočes, ker na podlagi tvojih zadnjih postov imam tako mnenje o tebi, da si se zdalec ne zenem k srcu tvojih komentarjev.
barbie_girl_85 napisal/-a:Ja, ja, sej vem....lahko se strinjam s tabo in boš imela o meni dobro mnenje (oz se sprijaznim s psom), če pa ne, si pa pač ne boš gnala k srcu mojih komantarjev. Tud meni ne daš izbire![]()
![]()
Poznaš kakšno drugo taktiko za doseganje ciljev, ali je izsiljevanje edina?
--------------------------------------------------------
Sirova, prehitra si, pust še drugim mal veselja