Bikoborbe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Oyna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2006
sramota...
v franciji sem si zunaj arene ogledala njihovo razkosavanje... ne bi komentirala kakšne občutke sem imela.
dobila pa sem nekaj konkretnih slik (niti približno niso slikane od mene, to je verjetno jasno
)
http://teja.moj-album.com/album/4530813/?os=4530948
v franciji sem si zunaj arene ogledala njihovo razkosavanje... ne bi komentirala kakšne občutke sem imela.
dobila pa sem nekaj konkretnih slik (niti približno niso slikane od mene, to je verjetno jasno

http://teja.moj-album.com/album/4530813/?os=4530948
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Absolutno proti
Čisto vsakemu, ki ga bik v tej "tekmi" poškoduje privoščim iz srca (pa nisem škodoželjna) ampak, mučenje živali v kakršni koli obliki je zame nekaj hudo bolanega.
Ti penzionist: tole je tema o bikih in mučenju le teh, ne pa o tem da je mučenje še kje drugje
kar itak vsi normalni vemo.

Čisto vsakemu, ki ga bik v tej "tekmi" poškoduje privoščim iz srca (pa nisem škodoželjna) ampak, mučenje živali v kakršni koli obliki je zame nekaj hudo bolanega.
Ti penzionist: tole je tema o bikih in mučenju le teh, ne pa o tem da je mučenje še kje drugje

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
sem proti.
tle se ne mormo zgovarjat na tradicijo.
po tradiciji so tut azteki ljudem srca trgal pri živem telesu iz prsi, pa zarad tradicije tega "ne držimo" več...
tko da...ukinte!!!!!prav radost me prevzame ko kater bik katerega norca napikne na roge!
tle se ne mormo zgovarjat na tradicijo.
po tradiciji so tut azteki ljudem srca trgal pri živem telesu iz prsi, pa zarad tradicije tega "ne držimo" več...
tko da...ukinte!!!!!prav radost me prevzame ko kater bik katerega norca napikne na roge!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Sm odločno proti temu.... ja zart tega dela tradicije je že velik bikov umrlo na krut način...
Najprej se delajo norca z bika k mu nastavlajo tisto rdečo ruto da se on vanjo zaganja pol ga pa še zabode.....
Nezanimiva brezvezna predstava, k eni bogi živali uzame živlene!!!!
Podn!!!
Najprej se delajo norca z bika k mu nastavlajo tisto rdečo ruto da se on vanjo zaganja pol ga pa še zabode.....
Nezanimiva brezvezna predstava, k eni bogi živali uzame živlene!!!!
Podn!!!

Live your life like you want
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov