Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
To se ne splača samoplačniško, ker je nesramno drago. Za eno plombo sem dala 13.000 sit Drugače pa tudi jaz iščem zobozdravnika v škofljici, ki bi imel koncesijo. Nevem kako je v Lj, ampak mene niso sprejeli nikjer (na koncesijo), če nisem bila iz tiste občine!Samoplačniško pa lahko. A kdo ve zakaj je tako?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
V Študentskem naselju v Ljubljani, blok VIII, imajo dva zobozdravnika, ki delata v izmeni dopoldne od 7.00 do 13.00 oz. popoldne od 13.00 do 19.00. GREGOR BREGAR, dr.dent.med. je super, ALENKA GRAHEK MIHOVEC, dr.dent.med. je spravila mojo prijateljico s svojo nesramnostjo v jok.
Tel.: 241-65-40
GREGOR BREGAR +
ALENKA GRAHEK MIHOVEC -
Tel.: 241-65-40
GREGOR BREGAR +
ALENKA GRAHEK MIHOVEC -
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Ve katera za zobozdravnika v Ljubljani, ki uporablja laser namesto svedra in kakšna je cena?
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
lubenica napisal/-a:jst hodim k zobarci s koncesijo na Bežigrjski dvor, Peričeva 25.
zobarca je zakon, profesionalec
dr. Blaži Jančar
ali lahko kakšno telefonsko št. napišeš prosim... ker na netu je ne nejdem
The secret of success is consistency of purpose.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Iz srca, ampak res, ker se zobarjev zelooooo bojim (1x mi je ena mal jezik posvedrala, pol sem jo v prst ugriznila ), toplo priporocam mojo zobarco, dr.Gostisa v ZD Vič Rudnik. Sprejema se, tako da ni problema. Ce kero zanima ....
da ne omenjam, da je zelo fer, prijazna, nezna, potrpezljiva (glede na to, da se obnasam slabs kokr en 5-letni otrok...)
da ne omenjam, da je zelo fer, prijazna, nezna, potrpezljiva (glede na to, da se obnasam slabs kokr en 5-letni otrok...)
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
Ljubljančanka napisal/-a:Ve katera za zobozdravnika v Ljubljani, ki uporablja laser namesto svedra in kakšna je cena?
Laser?Kako pa to zgleda pa od kdaj?
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
*LittleBug* napisal/-a:Ljubljančanka napisal/-a:Ve katera za zobozdravnika v Ljubljani, ki uporablja laser namesto svedra in kakšna je cena?
Laser?Kako pa to zgleda pa od kdaj?
Ja ta boljši naj bi to tko delali. Jaz si to tko predstavljam, da laser uniči samo karies in ne tudi zdrav zob, kot pri navadnem svedranju in zato tudi ne boli. Še malo naprednejši zobozdravniki pa uporabljajo ozon:
http://dental.creativ.si/index.php?opti ... 47&lang=sl
- AphexTwin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Slovenija
Angel girl napisal/-a:dr. Renata Gavran Čekeliš - samoplačniška (Prule - Lj tel 01/ 2811027)
Odlična zobozdravnica, zelo se ti posveti, estetko mi je popravla zobe ker nimam dvojk ampak mi jih je umetno nardila in se sploh ne vid da jih nimam Zelo priporočam, z veseljem se usedem na njen stol
Kaka pa je cena? A mogoče ve kaka je cena za prevleko zoba (1 zob)?
- madgirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2006
Jaz hodim v črnuče; dr. Gorazd Kranjc
Sem imela en ful problematičen zob, in sem hodila od zobarja do zobarja...so mi ga vsi hotli ven spulit
On mi ga je pa zrihtal v 14 dneh; 5 obiskov.Tako da sem ful zadovoljna z njim, tudi glede odnosa, higiene...vsakič razkuži stol ko pride drug pacient itd...
Cene nima pretirane, meni je na koncu zdravljenja še spustil par jurjev
Drugače pa za primer; enkrat mi je zamenjal eno kar veliko plombo za 7000, s tem da se res potrudi in plombo še lepo oblikuje po detajlih zoba.Sem zobotehnik tako da sem itak vse pregledala kako je narejeno
tel:01/505 89 46
01/561 12 66
Sem imela en ful problematičen zob, in sem hodila od zobarja do zobarja...so mi ga vsi hotli ven spulit
On mi ga je pa zrihtal v 14 dneh; 5 obiskov.Tako da sem ful zadovoljna z njim, tudi glede odnosa, higiene...vsakič razkuži stol ko pride drug pacient itd...
Cene nima pretirane, meni je na koncu zdravljenja še spustil par jurjev
Drugače pa za primer; enkrat mi je zamenjal eno kar veliko plombo za 7000, s tem da se res potrudi in plombo še lepo oblikuje po detajlih zoba.Sem zobotehnik tako da sem itak vse pregledala kako je narejeno
tel:01/505 89 46
01/561 12 66
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
V Mariboru priporočam Marjana Mlakerja. Zasebni zobozdravnik, sicer je treba plačat, ampak ne rabiš čakat, pa še fajn naredi,skoraj neboleče - če se le da. Je pa blizu Ekonomske šole pa železniške postaje.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Kaj pa v Kranju, a katera ve za kakšnega uredu... zdaj sm imela eno zobozdravnico, ki mi je en zob čisto uničla...tko, da sm mogla dat notri implantant...kar me je stal skor 300 čukov ...plus tega, da mi nobene plombe ne naredi uredu...vsaka me skeli...
...tko, da mi je kolegica predlagala IRENO STANČIČ PIHLER, ki je baje dost dobra...a ma katera kaj iskušenj z njo?
...tko, da mi je kolegica predlagala IRENO STANČIČ PIHLER, ki je baje dost dobra...a ma katera kaj iskušenj z njo?
- emsi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2006
tudi jaz sem iz KR, pa sem mela tud eno na las podobno, kot jo ti, Vermilion, opisuješ. Tko da se zdaj rajš vozim v Tržič. Stroškov vožnje mi sicer ne povrnejo ampak sem pa zelo zadovoljna z dr. Mojco Marin.
Mislim pa, da se tudi v KR najdejo dobri zobozdravniki.
Mislim pa, da se tudi v KR najdejo dobri zobozdravniki.
Slehrna zmaga pomeni zmago manj - tisto, ki je ne bomo več dobili.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov