Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jest bi pa mogla it kamen spucat... Pa se mi ne da.
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
zlomljena srčica napisal/-a:pred kratkim smo imeli sistematski pregled in jaz nisem šla k zobozdravniku, ker me je enostavno tako strah, da ne vem opisat.. niti ne boli, ko ti dela plombico.. zobe si redno umivam in skrbim za vse to, kljub temu se znajde kak luknjica v zobu in bi jo bilo potrebno zaflikat... pa me je ful strah, ne vem zakaj. pa nimam slabih izkušenj z tem, pa vseeno.
kaj naj naredim,.. ne mi govorit, da naj zberem pogum, ker sem že poskušala pa ne upam, vedno si premislim zadnji hip... uh, sovražim zobozdravnike
Vsedi se v čakalnico, počakaj, vsedi se na stol, odpri usta in...
preprosto
-
*MeTuŁjChy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2005
- Kraj: Lj-okolica
Ful velik ljudi ma strah pred zobarjem, k jim vedno kei dela ...mene nikol ni blo strah zobarja, k mi itaq nikol nič ne dela, ker imam lepe zobe hehe
- koja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
nasvet N.1- hodite k zobozdravniku na vsake tri mesce, pa vam ne bo nič delal.. al pa samo preventivne, neboleče drobnarije... meni pomaga- še vedno brez plombe
je pa fajn, če je bitje, ki brska po ustih prijazno in nežno... in glavna motivacija za pogostejše obiske? LEP, dober zobozdravnik.. taki, za naslajat se
je pa fajn, če je bitje, ki brska po ustih prijazno in nežno... in glavna motivacija za pogostejše obiske? LEP, dober zobozdravnik.. taki, za naslajat se
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:Mene je tudi tak strah zobozdravnika, da se ze en teden pred pregledom tresem, potem pa se ze iz cakalnice derem, da hocem injekcijo, ker drgac sploh ne bom ust odprla.
In ce me pol slucajno kaj boli, kr usta zaprem.
Lol to kot bi mene opisovala.. Điizs.. jst pa zobarji ... na-a
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Upam da še ni blo kakšne enake teme, čeprov se najde kr neki zadev na temo zob... je pa lahk ta tema zasatavljena podobno kot za ginekologe...
torej zadeva je taka, da se je moja zobozdravnica zelo prefrigano odločila, da se bo preselila in tako ne bo več imela koncesije, ampak bo sprejemala samo samoplačnike... in zdaj me zanima, če imate/poznate kakšnega kakšnega v redu zobarja s koncesijo v Lj ali okolici... bi bila zelo hvaležna za kakšne informacije
torej zadeva je taka, da se je moja zobozdravnica zelo prefrigano odločila, da se bo preselila in tako ne bo več imela koncesije, ampak bo sprejemala samo samoplačnike... in zdaj me zanima, če imate/poznate kakšnega kakšnega v redu zobarja s koncesijo v Lj ali okolici... bi bila zelo hvaležna za kakšne informacije
The secret of success is consistency of purpose.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jaz mam zobarja v hotelu Park (ja, tm k so dopoldanski počitki ), sam je za samoplačnike ... Je sicer dost kakovosten, ampak prokleto drag ...
+ dr. Srimac ... hotel Park ... (koncesija/samoplačniki)
Če te kontakt zanima, ti tut to napišm, sam se morm pozanimat
Drgač pa super tema ... pa držte se tega, da se pišejo dohtarji pa kontakti in ne samo nabijanje ....
+ dr. Srimac ... hotel Park ... (koncesija/samoplačniki)
Če te kontakt zanima, ti tut to napišm, sam se morm pozanimat
Drgač pa super tema ... pa držte se tega, da se pišejo dohtarji pa kontakti in ne samo nabijanje ....
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
tnx bejbi... ampak glede na odziv zgleda, da na žalost očitno nobena tukaj nima zobarja oz. vsi hodijo v samoplačniške ...
kaj pa zobarji v zdravstvenih domovih... priporoča slučajno kdo kakšnega ki tam dela???
kaj pa zobarji v zdravstvenih domovih... priporoča slučajno kdo kakšnega ki tam dela???
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov