Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 449 prispevkov
• Stran 29 od 30
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
ODSVETUJEM BOLANE ZOBOZDRAVNICE/ZDRAVNIKE na metelkovi v lj! pa še računajo mastno. nobenemu zobarju v ZD ne zaupam več in hodim privat. ni mi škoda dati denarja, ker vem da delajo po pameti in si vzamejo čas.
Nič ni nemogoče....
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Sem imela ogromno slabih izkušenj z zobarji, zaradi napačnega zdravljenja, so mi celo en zob mogli odstraniti, da niti ne omenjam grobost in nesočutnost (sem prosila za inekcijo in so mi na živo živc vn dali)
Zdaj sem privat pri Gašparoviču. Ne zamenjam za nobeno ceno. Ima normalne cene in še vsi hodijo k njemu, ki imajo hud strah pred zobozdravniki. Me je že zdaj strah, ker bom dlje živela verjetno k on, k komu bom potem hodila. Ta pa res s srcem dela in kvalitetno
Zdaj sem privat pri Gašparoviču. Ne zamenjam za nobeno ceno. Ima normalne cene in še vsi hodijo k njemu, ki imajo hud strah pred zobozdravniki. Me je že zdaj strah, ker bom dlje živela verjetno k on, k komu bom potem hodila. Ta pa res s srcem dela in kvalitetno
A goal without a plan is just a wish.
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
Kaj pa v Mb ali v Pomurju?? Pozna kdo kakega dobrega s koncesijo? Kmalu odhajam za min. leto dni v državo izven EU in moram imeti zobe porihtane, če ne, bom dala pol plače za plombo. Kot sem že v eni drugi temi napisala, sem 24 let imela zobe brez ene same plombe, skratka nisem niti vedela, kaj pomeni imeti dobrega zobozdravnika, ker ga do pred kratkim pač nisem rabila. Zdaj me je pa točno pred selitvijo doletelo, da mi je naredil par plomb, od tega eno totalno šlampasto vstavljeno, zato bi jo moral vzet ven, pulpo pozdraviti, nato pa čez mesece dati znova plombo noter. Kreten pa mi noče nič delat, on je prepričan, da je vse okej in da bo bolečina minila (jaz pa na levi strani ne morem prežvekovat, tako da sploh jesti več ne morem, ker če samo na desni strani, me boli čeljust).
Za pop*zdit, mama mi pa pravi, da ne morem nonstop menjavat zobarjev. Ja kako hudiča, če mi prva dva nista pogruntala kariesa (je skrit, ker tudi tak obstaja, a očitno vsi zobarji nimajo pojma o svojem delu), tretji mi je pa vrgel noter plombo, ki mi zdaj pritiska ob živec!
Za pop*zdit, mama mi pa pravi, da ne morem nonstop menjavat zobarjev. Ja kako hudiča, če mi prva dva nista pogruntala kariesa (je skrit, ker tudi tak obstaja, a očitno vsi zobarji nimajo pojma o svojem delu), tretji mi je pa vrgel noter plombo, ki mi zdaj pritiska ob živec!
"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
A imaš z obema osebne izkušnje?
"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- Stremecki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2015
Sigurno je najboljši zobozdravnik v Mariboru dr. Sabina Ajdnik. Preveri na www.ajdnik.si
- Nikola1232
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2015
Ja bi ti preporučeo da ideš ka Kalmar Dent. Pogledni malo njihovo stranicu na netu..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Dragi in še par prijateljev hodi v Lucijo k dr. Molnar in so vsi strašno zadovoljni.
klik
Js pa še kr svojo otroško zobarco furam
klik
Js pa še kr svojo otroško zobarco furam
Prvi neprebran prispevek • 449 prispevkov
• Stran 29 od 30
•
Prejšnja
1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov