Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Ok sam neki..krvaveče dlesni so ponavadi odraz vnetja dlesni in(ko ta napreduje)parodontalne bolezni, ki ne nastane zaradi starih plomb...razen če so le-te slabo narejene in omogočajo retencijska mesta za nabiranje plaka(ostanki hrane in bakterije).Vnetje dlesni nastane kadar se ob njej zadržuje plak, torej nepravilno ali nezadostno čiščenje zob in nasploh pomanjkljiva ustna higiena.Je še nekaj razlogov kot so nekatere imunološke bolezni...ampak to je bl redeko.
Tak, da prva stvar ki jo po dobrem intemeljitem kliničnem pregledu zobar more narest je higienska faza-čiščenje zobnega kamna in pri bolj nekulturnih pacientih pred tem še temeljito ščetkanje zob.Potem pa na podlagi pregleda in rtg posnetkov šele vidiš a so plombe primerne ali ne in ali jih je potrebno zamenjati.
Dvomim, daje bilo res potrebno zamenjati vse plombe in vse kar si je zobozdravnica s tem naredila je dobr biznis..l
Tak, da prva stvar ki jo po dobrem intemeljitem kliničnem pregledu zobar more narest je higienska faza-čiščenje zobnega kamna in pri bolj nekulturnih pacientih pred tem še temeljito ščetkanje zob.Potem pa na podlagi pregleda in rtg posnetkov šele vidiš a so plombe primerne ali ne in ali jih je potrebno zamenjati.
Dvomim, daje bilo res potrebno zamenjati vse plombe in vse kar si je zobozdravnica s tem naredila je dobr biznis..l
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
Ima mogoče kdo izkušnje z dentalnim studiem Meršol iz Mirne Peči? Kvaliteta storitev, cene, prijaznost osebja... rada bi si dala odstraniti zobni kamen, pri svojem zobozdravniku bi prišla na vrsto šele čez 4 mesece.
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Mene pa zanima, če veste za kakšnega dobrega in nežnega zobozdravnika oz. zobozdravnico na Obali? (Lucija, Piran, Izola, Koper..)
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Heej!
Ne vem, kako je aktualno stanje, zato bom kar vprašala. Kakega zobozdravnika v kranju ali okolici mi proporočate? Rada bi, da je na koncesijo, ne samo privat in da pridem hitro na vrsto, da ni kake čakalne dobe like 2 leti. Please heeelp! Nujno rabim...
Ne vem, kako je aktualno stanje, zato bom kar vprašala. Kakega zobozdravnika v kranju ali okolici mi proporočate? Rada bi, da je na koncesijo, ne samo privat in da pridem hitro na vrsto, da ni kake čakalne dobe like 2 leti. Please heeelp! Nujno rabim...
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
Pozdravljene!
Ve mogoče katera, če zobozdravnik v Rožni, dr. Gregor BREGAR, sprejema nove paciente in ni zasebnik, ampak deluje kot te zobozdravnice na Aškerčevi(pač v sklopu zdravljenja v času študisjkih let)?
Sama imam še vedno osnovnošolsko zobozdravnico, doma me je pa vedno manj in nujno rabim zobozdravnika v Lj. Sem se hotela zadnjič naročit na Aškerčevi, pa sem čakala in čakala in se me sestra sploh ni mar vzela ... Bregar mi je pa že enkrat nudil svoje storitve, sam je blo nujno in je bil zelo nežen ter prijazen, ampak ne vem, če on nudi le nujne storitve ali je tudi osebni zobozdravnik?
Hvala!!
Ve mogoče katera, če zobozdravnik v Rožni, dr. Gregor BREGAR, sprejema nove paciente in ni zasebnik, ampak deluje kot te zobozdravnice na Aškerčevi(pač v sklopu zdravljenja v času študisjkih let)?
Sama imam še vedno osnovnošolsko zobozdravnico, doma me je pa vedno manj in nujno rabim zobozdravnika v Lj. Sem se hotela zadnjič naročit na Aškerčevi, pa sem čakala in čakala in se me sestra sploh ni mar vzela ... Bregar mi je pa že enkrat nudil svoje storitve, sam je blo nujno in je bil zelo nežen ter prijazen, ampak ne vem, če on nudi le nujne storitve ali je tudi osebni zobozdravnik?
Hvala!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
Eno vprašanje, a tudi vas ti zobarji ocarinijo tako da potem nimaš kej za jest cel mesec?
OK pretiravam ampak le malo, moja ima namreč koncesijo pa še vedno moram plačat za vse skoraj, pa tudi za SLIKANJE, halo? a naj ne bi bilo to zastonj???
OK pretiravam ampak le malo, moja ima namreč koncesijo pa še vedno moram plačat za vse skoraj, pa tudi za SLIKANJE, halo? a naj ne bi bilo to zastonj???
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Ta tema je bolj neaktivna, ampak mogoce pa ve katera, kako je zobozdravnik Abrahamsberg (Andrej) - baje je sel na privat, prej je bil v ZD Center (na Kotnikovi)? Ali pa je kaj slisala o njem?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
*Lally* napisal/-a:buubbika napisal/-a:NUJNOOOO!
A kdo ve, kam se je prestavil Tomaž Čibej??
Tehnološki park Brdo
http://www.tp-lj.si/index.php?sv_path=667,46544
A pa on je samo za študente al greš lahko tud, če nimaš več statusa?
A je za čakat, tudi če si samoplačniško? Sem se hotela naročit k svoji na Aškerčevi, pa bo cel mesec na dopustu, jaz pa res ne bi rada čakala tako dolgo
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^to se tud jz sprašujem (verjetno sprejme vsakega) kolk je sicer kej čakalne dobe in kakšen cenik ima, pa se še nisem spravila poklicat in vprašat.. če si kej manj lenoba kot jz, se oglasi z info.
-
Venera8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z pravkar na novo odprto zobno ambulanto ki spada pod Pacienta? Ali deluje tudi na koncesijo?
http://pacient.si/notranja.asp?l1=3&l2=1&l3=20&cid=115&c=Zobna%20ambulanta
http://pacient.si/notranja.asp?l1=3&l2=1&l3=20&cid=115&c=Zobna%20ambulanta
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
NOVO!!!
bla sem en mesec nazaj pr privat zobarju, ki mi je naredil 5 plomb naenkrat za 200 eur. dobila sm povsod injekcije. to je blo na levi in na desni in problem je, da mene še vedno vse boli. ne morem normalno jest. in sem ga klicala, da kako je to narejeno. pa je rekel, da sem fenomen in da me bo lahko to bolelo še do 1 leta. wtf???
a so kdaj koga od vas boleli zobi po plombiranju še tolk časa, da ko ste jedle vas je "elektrika stresla"?
bla sem en mesec nazaj pr privat zobarju, ki mi je naredil 5 plomb naenkrat za 200 eur. dobila sm povsod injekcije. to je blo na levi in na desni in problem je, da mene še vedno vse boli. ne morem normalno jest. in sem ga klicala, da kako je to narejeno. pa je rekel, da sem fenomen in da me bo lahko to bolelo še do 1 leta. wtf???
a so kdaj koga od vas boleli zobi po plombiranju še tolk časa, da ko ste jedle vas je "elektrika stresla"?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ne. Mene še nikol ni plomba bolela.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov