Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Ojla..
Problem: moj šolski zobar me je odpikal takoj ko sem postala polnoletna.. (?) Bila sem tudi na sistematskem pregledu na aškrčevi.. pa bi se js kr tja vpisala. Mislte, da me bojo uzel + ker zobozdravnik je OK: čim manj boleče, kvalitetno.. ?
Hvala za odgovor, lp
Problem: moj šolski zobar me je odpikal takoj ko sem postala polnoletna.. (?) Bila sem tudi na sistematskem pregledu na aškrčevi.. pa bi se js kr tja vpisala. Mislte, da me bojo uzel + ker zobozdravnik je OK: čim manj boleče, kvalitetno.. ?
Hvala za odgovor, lp
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
electra87 napisal/-a:Razmišljam o Bernardi Osovnikar (iz Škofje Loke), vendar o njej na internetu ne najdem skoraj nobenih komentarjev ipd. A jo mogoče pozna katera na tem forumu ali pa je že kaj slišala o njej? Prosiiiiim
In, si potem šla k njej?
Jst tud razmišljam, da bi šla k njej, ker s svojo v ZD nisem ravno najbolj zadovoljna...
- metuljcica46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
oi, jaz tudi razmišljam da bi šla k njej. kakšne so pa cene? a si šla samoplačniško ali s kocesijo? kaka je cena zdravljenje zoba, plombe? pa koliko se čaka?lepo prosim za čimprejšni odgovor.
lep pozdravček
lep pozdravček
- electra87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Kolikor vem, ima ona samo samoplačniško in nič na koncesijo. Cene so pa le malce višje kot če bi pri navadnem zobozdavniku moral sam plačat, s tem, da je tle precej bolj kvalitetno pa precej bolj se potrudijo. No, al pa jaz prej nisem imela sreče z zobozdravniki. Plomba na dveh ploskvah je 66 €, s tem da itak dela samo bele, potem dela tudi z laserjem, če bi bolelo - laser pa stane 27 €.
Zadnjič spremenil electra87, dne 16. Nov. 2009 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- metuljcica46
- Sramežljivka
uuu ful hvala za informacijo.aja pol nekje tko zdravljenje + plomba nekje 100 do 130 evrov, ali kako misliš? sicer bom še poklicala pa malo popvprašala po okvirnih cenah.aja pa je prijazna tko, da ne bi rekla kakšne zobe imaš in zakaj te ni bilo par let, ker namreč take so moje izkušnje in ti že s tem zbijejo voljo da bi sploh še kdaj prišel k zobozdravniku.
te informacije mi bodo res koristile, ker že dalj časa zbiram pogum.še enkrat hvala.
te informacije mi bodo res koristile, ker že dalj časa zbiram pogum.še enkrat hvala.
- metuljcica46
- Sramežljivka
aja da povem kako sploh mislim, pač poleg plombe ti najbrž računa posebaj še zdravljenje kajne?
- electra87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
joj, se opravičujem sem šla gledat na račun, pa je bilo delo z laserjem 27 €. Mi ga je pa tud še enkrat drugič uporabljala, takrat pa res čist mal, pa niti ni računala ...
Evo, pa še plombica na treh ploskvah - 85 €.
Tko, mal za občutek.
Pa še enkrat, res se opravičujem za napačen podatek glede laserja. Ostale cene pa kar držijo ... Preverjeno na računih. Pa meni se to ne zdi drago ...
Sam to so bile kar velike plombice pa kar precej dela.
Mogoče je mela tvoja kolegica pač čisto malo, pa je zaradi tega prišlo samo 21 €.
Evo, pa še plombica na treh ploskvah - 85 €.
Tko, mal za občutek.
Pa še enkrat, res se opravičujem za napačen podatek glede laserja. Ostale cene pa kar držijo ... Preverjeno na računih. Pa meni se to ne zdi drago ...
Sam to so bile kar velike plombice pa kar precej dela.
Mogoče je mela tvoja kolegica pač čisto malo, pa je zaradi tega prišlo samo 21 €.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Nimam priporočil, ker je samo dvoje, ali skoz plačuješ, ali pa ne prideš nikoli na vrsto.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kakor kdo.
Jaz imam zobozdravnika, ki mi ga plačuje ZZZS. Torej za osnovne storitve ne rabim NIČ plačat, NIKOLI. K njemu hodim že iz otroštva, tudi večji del moje družine hodi k njemu. Pa pridem na vrsto vsako leto 2x. Letos, ker sem imela neke probleme z zobmi, sem bila že 4x pri njemu. In vse, kar sem mogla v tem letu plačat, je bila bela plomba na 2 ploskvah - 20€.
Je zelo soliden zobozdravnik, pozoren. Čim vidi, da trznem, mi omrtvi ali po potrebi da injekcijo. In moram rečt, da vedno dobro presodi. Ne pusti se pa zajebavat. Res je, da je že star gospod in temu primerna je zaenkrat tudi njegova oprema, vendar si gradi nov zobozdravstveni center in ima za sabo že mlad kader, tako da bom ostala pri njem.
Da ga še osebno imenujem: Dr. Jože Vertačnik, Slovenske Konjice.
Jaz imam zobozdravnika, ki mi ga plačuje ZZZS. Torej za osnovne storitve ne rabim NIČ plačat, NIKOLI. K njemu hodim že iz otroštva, tudi večji del moje družine hodi k njemu. Pa pridem na vrsto vsako leto 2x. Letos, ker sem imela neke probleme z zobmi, sem bila že 4x pri njemu. In vse, kar sem mogla v tem letu plačat, je bila bela plomba na 2 ploskvah - 20€.
Je zelo soliden zobozdravnik, pozoren. Čim vidi, da trznem, mi omrtvi ali po potrebi da injekcijo. In moram rečt, da vedno dobro presodi. Ne pusti se pa zajebavat. Res je, da je že star gospod in temu primerna je zaenkrat tudi njegova oprema, vendar si gradi nov zobozdravstveni center in ima za sabo že mlad kader, tako da bom ostala pri njem.
Da ga še osebno imenujem: Dr. Jože Vertačnik, Slovenske Konjice.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov