Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
Meni je Čibej kar sam predlagal injekcijo! I love him for that
Najbrž k temu pripomoglo tudi dejstvo, da sem bila od strahu dobesedno zelena. Taka sem bla pa zato, ker prej 5 let nisem bila pri zobarju in sem vedela, da me čaka veliko hudega. Če mi je takrat ne bi dal, me zihr še 5 let ne bi blo nazaj. Tko pa zdaj redno hodim.
Ampak drek, k nimam več statusa in bom morala plačevat, če bom hotla še naprej h njemu hodit. Je pa star tam okrog 35 let in je čiiiist luškan
Najbrž k temu pripomoglo tudi dejstvo, da sem bila od strahu dobesedno zelena. Taka sem bla pa zato, ker prej 5 let nisem bila pri zobarju in sem vedela, da me čaka veliko hudega. Če mi je takrat ne bi dal, me zihr še 5 let ne bi blo nazaj. Tko pa zdaj redno hodim.
Ampak drek, k nimam več statusa in bom morala plačevat, če bom hotla še naprej h njemu hodit. Je pa star tam okrog 35 let in je čiiiist luškan
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
Meni je Čibej sam predlagal injekcijo! I love him for that
Najbrž je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da sem bila od strahu dobesedno zelena. Taka sem bila pa zato, ker prej 5 let nisem bila pri zobarju in sem vedela, da me čaka veliko hudega. Če mi je takrat ne bi dal, me zihr spet 5 let ne bi blo.
Sam drek, k nimam več statusa in bom morala plačevat, če hočem še k njemu hodit. Sicer je pa star tam okrog 35 let in je čiiiiist luškan
Najbrž je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da sem bila od strahu dobesedno zelena. Taka sem bila pa zato, ker prej 5 let nisem bila pri zobarju in sem vedela, da me čaka veliko hudega. Če mi je takrat ne bi dal, me zihr spet 5 let ne bi blo.
Sam drek, k nimam več statusa in bom morala plačevat, če hočem še k njemu hodit. Sicer je pa star tam okrog 35 let in je čiiiiist luškan
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Mene pa ena stvar zanima, mogoče malo čudno, ampak vseen. Torej, sem študentka in bi se rada naročila na pregled na aškerčevi. Sem najdla eno cifro na netu, predvidevam da je od recepcije in sedaj, ko pokličem ne vem a moram točno povedat k komu bi se naročila ali pač povem, da bi se pač rada naročila pa me bodo že sami vezali k komurkoli. Ali mogoče rabim številko od točno določene ordinacije? Ja pa kdo je v redu na aškerčevi, da dobr nardi?
-
*white chocolate* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
- Kraj: ljubljana
ja pa če mogoče weste tut za kakiga v ljubljani mogoče??:)
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Mam eno vprašanje glede samoplačniških...
Rabim priporočilo za nekoga, recimo v Ljubljani, oz. okolici... Ampak me zanima nekaj... Govorijo nekateri da je plomba 30€, nekateri 100€ itd... Ok, če je tolko plomba, kokr pač je, odvisno ane, koliko pa je še delo zraven?
Rabim priporočilo za nekoga, recimo v Ljubljani, oz. okolici... Ampak me zanima nekaj... Govorijo nekateri da je plomba 30€, nekateri 100€ itd... Ok, če je tolko plomba, kokr pač je, odvisno ane, koliko pa je še delo zraven?
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne vem, če delo še posebej računa. vsaj meni ga pomoje ne.
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Mene pa zanima tole:
Jst na Aščekrčevi sicer že mam zobozdravnico, ampak nisem najbolj zadovoljna z njo, pa me zanima, če katera ve, a ful komplicirajo, če bi se "prepisala" k drugemu zobarju v istem zdravstvenem domu?
Pa še tole.. a katera ve, če dr. Čibej na Aškerčevi še vzema nove študente? Kaj pa dr. Bregar v Rožni?
Jst na Aščekrčevi sicer že mam zobozdravnico, ampak nisem najbolj zadovoljna z njo, pa me zanima, če katera ve, a ful komplicirajo, če bi se "prepisala" k drugemu zobarju v istem zdravstvenem domu?
Pa še tole.. a katera ve, če dr. Čibej na Aškerčevi še vzema nove študente? Kaj pa dr. Bregar v Rožni?
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
.................
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Se strinjam. Tudi jaz nisem imela izbranega zobozdravnika, pa študentka na koncu študija. In me je Bregar brez problema vzel. Oba s sestro sta res prijazna, kar je meni, ki imam totalno fobijo pred zobarji, še sploh pomembno. Tako da toplo priporočam Bregarja (rožna dolina, študentsko naselje)!
Be happy!!!
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Pozna katera kakšnega vredu zobozdravnika v mb? pa ne privat.
- electra87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Joj, jaz imam pa en problem, hitro rabim enega zobozdravnika in sem se odločila, da grem kar samoplačniško, saj pridem pri svojem zobozdravniku na vrsto šele čez 2 meseca, ker je na dopustu. Razmišljam o Bernardi Osovnikar (iz Škofje Loke), vendar o njej na internetu ne najdem skoraj nobenih komentarjev ipd. A jo mogoče pozna katera na tem forumu ali pa je že kaj slišala o njej? Prosiiiiim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov