Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
LuvDancin napisal/-a:Infatuation napisal/-a:A kdo ve, kateri zobozdravniki trenutno delajo na Aškerčevi? Pa kater je najbolši? (Tut če je grob, sam da nardi dobr in kvalitetno, ne da ti pol odpadajo plombe itd. )
Par strani nazaj sm vidla, da priporočate dr. Tomaža Čibeja, samo sem gledala na spletni strani zdravstvenih domov, pa ga ni omenjenga, da bi delal tam:
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,203/izberi_dejavnost,21
Čibej je men zakon! Noro noro prijazen, ful sposoben, rad se poheca, res človeški - jaz sem zarad njega zgubila večen strah pred zobarji. Tud sestra je super. Se pa kr dolgo čaka na naslednji pregled, naroča pa šele v septembru.
Tomaž Čibej je res super! vse to kar je rekla LuvDancin, pa še luškan je
Mogoče ga ne najdeš, ker je on u bistvu zdej privat in ima koncesijo samo za študente. Pa še to: kmalu se bojo preselili iz Aškerčeve na Brdo.
Sem se pozanimala, ker mi kmalu poteče status. In če hočem še naprej hodit k njemu, bi morala it samoplačniško. Kar se mi zdi res škoda, ker bom itak plačevala ne vem kolk denarja na mesec za zavarovanje, zakaj bi pol še enkrat plačevala. Sej pregled ni taka reč, sam če se pa kej zakomplicira....gre na stotine eurov.
Pa ne rečt "za zdravje ni škoda denarja". Sicer se s tem absolutno strinjam, ampak ne vem zakaj bi 2x plačeval. Mogoče maš edin feeling da ti boljše nardi privatnik, sam iz lastnih izkušenj vem, da ni vedno tako.
Ko sem vprašala mamino zobozdravnico če lahko pridem k njej, je rekla da najbolje da se kr vpišem v čakalne knjige pri čim več zobarjih in upam, da bom prišla pri komu na vrsto. Čaka se baje po dve leti in več. Dizastr.
Torej: a katera mogoče pozna zobarja v Lj/okolici, ki na koncesijo še sprejema nove paciente?
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
mene pa zanima kok je čakalna doba za prvič na aškrčevi? + a rabm kartoteko or something (have no idea)...
hvala
hvala
- jeannie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2008
Živijo!
Mene pa zanima, če je v MB kakšen dober ortodont al ortodontka. Potrebovala bi koga, ki res dela kvalitetno in ste se na lastno izkušnjo prepričali!
Drugače pa imam en smešen problem - zgornja leva trojka mi je zrastla v nebu in je kar nevarno blizu enke. Zanima me, če je imel že kdo tak problem in kako se ga je rešil. Slišala sem, da se ta trojka da z zobnim aparatom premaknit na svoje mesto - je to res?
Hvala za nasvete!
Jeannie
Mene pa zanima, če je v MB kakšen dober ortodont al ortodontka. Potrebovala bi koga, ki res dela kvalitetno in ste se na lastno izkušnjo prepričali!
Drugače pa imam en smešen problem - zgornja leva trojka mi je zrastla v nebu in je kar nevarno blizu enke. Zanima me, če je imel že kdo tak problem in kako se ga je rešil. Slišala sem, da se ta trojka da z zobnim aparatom premaknit na svoje mesto - je to res?
Hvala za nasvete!
Jeannie
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
haha verjamem ja - skrajno neprijetna situacija... je pa dejstvo, da bi se sama na široko izognila takemu zobozdravniku, saj očitno površno opravlja svoje delo, oziroma "špara" na zdravilih, ki jih ima na razpologo, torej avtomatično prej poskrbi za svoje "zaloge", kot za svoje paciente...
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Klicala, čibej lahko naroči šele za decembra... jao mene pa zob boli. So rekli naj grem k dežurnemu, ki pa je neki doktor Terzič. Ga kdo pozna?? Joj res se bojim zobozdravnikov in ne bi kar k enemu uletela... Pa sploh bi rada da je prijazen/a in da je strokovnjak.
Be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov