Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%
Skupaj glasov : 166

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 16. Sep. 2008 18:02

Pri Nagliču sem že bila ...

Res je bolje dati nekaj €, kot pa si uničiti zobe. Za zdravje mi res ni škoda.
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bershka » 16. Sep. 2008 21:42

LuvDancin napisal/-a:
Infatuation napisal/-a:A kdo ve, kateri zobozdravniki trenutno delajo na Aškerčevi? Pa kater je najbolši? (Tut če je grob, sam da nardi dobr in kvalitetno, ne da ti pol odpadajo plombe itd. :D )
Par strani nazaj sm vidla, da priporočate dr. Tomaža Čibeja, samo sem gledala na spletni strani zdravstvenih domov, pa ga ni omenjenga, da bi delal tam:
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,203/izberi_dejavnost,21

Čibej je men zakon! Noro noro prijazen, ful sposoben, rad se poheca, res človeški - jaz sem zarad njega zgubila večen strah pred zobarji. :zustimm: Tud sestra je super. Se pa kr dolgo čaka na naslednji pregled, naroča pa šele v septembru.

Tomaž Čibej je res super! vse to kar je rekla LuvDancin, pa še luškan je :)

Mogoče ga ne najdeš, ker je on u bistvu zdej privat in ima koncesijo samo za študente. Pa še to: kmalu se bojo preselili iz Aškerčeve na Brdo.
Sem se pozanimala, ker mi kmalu poteče status. In če hočem še naprej hodit k njemu, bi morala it samoplačniško. Kar se mi zdi res škoda, ker bom itak plačevala ne vem kolk denarja na mesec za zavarovanje, zakaj bi pol še enkrat plačevala. Sej pregled ni taka reč, sam če se pa kej zakomplicira....gre na stotine eurov.

Pa ne rečt "za zdravje ni škoda denarja". Sicer se s tem absolutno strinjam, ampak ne vem zakaj bi 2x plačeval. Mogoče maš edin feeling da ti boljše nardi privatnik, sam iz lastnih izkušenj vem, da ni vedno tako.

Ko sem vprašala mamino zobozdravnico če lahko pridem k njej, je rekla da najbolje da se kr vpišem v čakalne knjige pri čim več zobarjih in upam, da bom prišla pri komu na vrsto. Čaka se baje po dve leti in več. Dizastr. :eek:

Torej: a katera mogoče pozna zobarja v Lj/okolici, ki na koncesijo še sprejema nove paciente?
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 18. Sep. 2008 10:43

mene pa zanima kok je čakalna doba za prvič na aškrčevi? + a rabm kartoteko or something (have no idea)...

hvala
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bershka » 18. Sep. 2008 18:06

najboljše, da kar tja pokličeš.
jeannie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jeannie » 01. Okt. 2008 13:33

Živijo!
Mene pa zanima, če je v MB kakšen dober ortodont al ortodontka. Potrebovala bi koga, ki res dela kvalitetno in ste se na lastno izkušnjo prepričali!
Drugače pa imam en smešen problem - zgornja leva trojka mi je zrastla v nebu in je kar nevarno blizu enke. Zanima me, če je imel že kdo tak problem in kako se ga je rešil. Slišala sem, da se ta trojka da z zobnim aparatom premaknit na svoje mesto - je to res?
Hvala za nasvete! :)
Jeannie
jeannie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jeannie » 09. Okt. 2008 17:30

Živjo!
Brskala sem po internetu in našla samo dr.Rastka Zoreca. Zanimajo me vaše izkušnje pri tem ortodontu in če obstaja mogoče še kateri ortodont v Mariboru?
jeannie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jeannie » 09. Okt. 2008 17:31

...
Zadnjič spremenil jeannie, dne 09. Okt. 2008 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
jeannie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jeannie » 09. Okt. 2008 17:31

...
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 11. Okt. 2008 17:13

Dr. Marija Hribar Turk (ordinacijo ima v Borštnikovi ulici), vendar ne vem, če še sprejema nove paciente.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jeannie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jeannie » 19. Okt. 2008 8:18

Hvala ti Motorola! :)
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 20. Okt. 2008 12:35

Tiste ki ste priporočale dr. Čibeja in Bregarja - oba za študente.. Me zanima, a onadva data injekcijo če želiš? Koliko sta pa stara, samo toliko da si ju malo predstavljam;) ?
Be happy!!!
Uporabniški avatar
Ninja7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2008
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninja7 » 20. Okt. 2008 12:40

injekcijo z anestezijo je vsak zobozdravnik DOLŽEN dati vsakemu pacientu, ki ima urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje in pri posegu izrazi željo oziroma zahtevo za anestetiku.
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 20. Okt. 2008 12:48

Aha, no fajn. Samo še vseeno mislim da eni zelo zelo neradi dajo, jaz pa se z zobarji ne bi kregala ravno preden mi začne vrtat...haha
Be happy!!!
Uporabniški avatar
Ninja7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2008
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninja7 » 20. Okt. 2008 12:55

haha verjamem ja - skrajno neprijetna situacija... je pa dejstvo, da bi se sama na široko izognila takemu zobozdravniku, saj očitno površno opravlja svoje delo, oziroma "špara" na zdravilih, ki jih ima na razpologo, torej avtomatično prej poskrbi za svoje "zaloge", kot za svoje paciente...

:D
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 20. Okt. 2008 13:50

Klicala, čibej lahko naroči šele za decembra... jao mene pa zob boli. So rekli naj grem k dežurnemu, ki pa je neki doktor Terzič. Ga kdo pozna?? Joj res se bojim zobozdravnikov in ne bi kar k enemu uletela... Pa sploh bi rada da je prijazen/a in da je strokovnjak.
Be happy!!!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov