Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%
Skupaj glasov : 166

Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Prtička » 18. Jul. 2008 17:38

Venera4 napisal/-a:Živjo!

Da še jst povem svoje mnenje...Na Gorenjskem imam kar nekaj izkušenj z zobozdravniki. Najprej sem kar dolgo časa hodila v Besnico in lahko rečem, da so izredno profesionalni in prijazni. Nato sem šla k zobozdravnici dr.Simoni Debelak v Kranj, ki je delala prej v Besnici. Je izredno prijazna, uvidevna in pazi na to, da te čim manj boli. :) ma tut koncesijo, ampak sprejema le še samoplačniško.

Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
Dr.Mezeg...je človek in zobozdravnik svoje vrste :). Baje, da je grob in da ne pazi na to, kok ful te boli. Ampak to so zgolj govorice. Kot človek je fenomenalna oseba!!!

Sama sem se prijavila v Dentalni Center Čelesnik na Bledu
http://www.dentalnicenter.com/

Sprejemajo samo samoplačniške paciente, čakalna doba je pa 1 mesec in pol. Ko pridem nazaj, bom sporočila kakšen je prvi vtis :)

Lep pozdravček,
Maja

TUD js hodm v Besnico,doktor Žepičeva. Ona je res en sončk:) dR. Tomaž Slavec je pa sploh tud kirurg,ne samo odličen zobozdravnik..isto v Besnici. Pr obeh sm bla in z obema sm zadovoljna.
Uporabniški avatar
kokyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kokyca » 22. Jul. 2008 13:26

Venera4 pri katerem Dr. Mezgu si pa bila? Sprašujem zato, ker sta na gorenjskem 2. Jaz sem bila v Cerkljah na gor. in je best zobozdravnik ever. :)
Uporabniški avatar
miau
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a miau » 05. Avg. 2008 20:27

čokoholičarka napisal/-a:A ve katera za fajn zobozdravnika iz nm pa da ni treba plačat? :?

To tudi mene zanima, prosim :?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 05. Avg. 2008 22:11

v tržiču: Janja Sajovic (ful dobra, ima pa kar nekaj čakalne vrste, čeprav je samoplačniško, naredi pa res kvaliteno. dopust ima pa še cel avgust)
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Prtička » 11. Avg. 2008 16:17

Mene pa zanima če je že kera slišala,al pa bla tm....BABIT CENTER? k se z zobozdravtsvom ukvarjajo tud?
Uporabniški avatar
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a klea_zvezdica » 21. Avg. 2008 17:26

Venera4 napisal/-a:Živjo!

Da še jst povem svoje mnenje...Na Gorenjskem imam kar nekaj izkušenj z zobozdravniki. Najprej sem kar dolgo časa hodila v Besnico in lahko rečem, da so izredno profesionalni in prijazni. Nato sem šla k zobozdravnici dr.Simoni Debelak v Kranj, ki je delala prej v Besnici. Je izredno prijazna, uvidevna in pazi na to, da te čim manj boli. :) ma tut koncesijo, ampak sprejema le še samoplačniško.

Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
Dr.Mezeg...je človek in zobozdravnik svoje vrste :). Baje, da je grob in da ne pazi na to, kok ful te boli. Ampak to so zgolj govorice. Kot človek je fenomenalna oseba!!!

Sama sem se prijavila v Dentalni Center Čelesnik na Bledu
http://www.dentalnicenter.com/

Sprejemajo samo samoplačniške paciente, čakalna doba je pa 1 mesec in pol. Ko pridem nazaj, bom sporočila kakšen je prvi vtis :)

Lep pozdravček,
Maja

razn če maš veze :cool:
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 21. Avg. 2008 19:24

Infatuation napisal/-a:A kdo ve, kateri zobozdravniki trenutno delajo na Aškerčevi? Pa kater je najbolši? (Tut če je grob, sam da nardi dobr in kvalitetno, ne da ti pol odpadajo plombe itd. :D )
Par strani nazaj sm vidla, da priporočate dr. Tomaža Čibeja, samo sem gledala na spletni strani zdravstvenih domov, pa ga ni omenjenga, da bi delal tam:
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,203/izberi_dejavnost,21

Čibej je men zakon! Noro noro prijazen, ful sposoben, rad se poheca, res človeški - jaz sem zarad njega zgubila večen strah pred zobarji. :zustimm: Tud sestra je super. Se pa kr dolgo čaka na naslednji pregled, naroča pa šele v septembru.
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a melodious » 10. Sep. 2008 11:31

Ali ve slučajno kdo za dobrega zobozdravnika-co na Svetozarovski 21 v Mariboru, ki še sprejema paciente? :(
ivanag917
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ivanag917 » 11. Sep. 2008 15:12

:lol: Top je BK studi, sam je fulll drag.
Za belo nevidnoi plombico 100 Evrov :P
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 12. Sep. 2008 11:30

Js bi nujno rabla zobozdravnika, ker ga nimam.In nism že lep čas bla na pregledu in ne bi rada iskala zobozdravnika takrat ko bi blo kej narobe al pa plačevala hude zneske sam da mi malo povrta.
A mi lahko kera zna povedat keri je v Novi Gorici uredu in če še mogoče veste keri jemlje nove paciente?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 14. Sep. 2008 10:09

Venera4 napisal/-a:Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.

a mogoče kdo že kaj bolj natančno ve, kdaj začne ponovno delati? in če še sprejemajo nove paciente, ampak ne samoplačniško??
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 16. Sep. 2008 1:55

Začela naj bi z oktobrom. Glede novih pacientov pa ne vem ... Jih ima po mojem že preveč. Mene je na srečo vzela, jo je mami prosila pa še nekako se poznamo. :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 16. Sep. 2008 17:45

aha, hvala. rabim za fanta, da ga nekam prijavim, ker je trenutno v tujini. ja, potem pa bom kar k Janji Sajovic poklicala, naredi res ful dobr, samo cena je tudi ful dobra :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 16. Sep. 2008 17:47

Koliko pa?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 16. Sep. 2008 17:56

ne vem točnih cen, samo za 2 plombi kar tam okoli 60 eur. saj verjetno drugje, kjer je samoplačniško ni manj ali ful dražje. imajo pomoje kar vsi "dobro" ceno. meni je važno tudi to, da mi res naredi kvaliteno in lepo, ne, da se zraven še bojim, če bom prišla živa ven.

drugače pa je fant pohvalil tudi zasebno kliniko dr. Nagliča v TR. je pa mogoče majčkeno dražji od Sajovčeve.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov