Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Prtička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
Venera4 napisal/-a:Živjo!
Da še jst povem svoje mnenje...Na Gorenjskem imam kar nekaj izkušenj z zobozdravniki. Najprej sem kar dolgo časa hodila v Besnico in lahko rečem, da so izredno profesionalni in prijazni. Nato sem šla k zobozdravnici dr.Simoni Debelak v Kranj, ki je delala prej v Besnici. Je izredno prijazna, uvidevna in pazi na to, da te čim manj boli. ma tut koncesijo, ampak sprejema le še samoplačniško.
Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
Dr.Mezeg...je človek in zobozdravnik svoje vrste . Baje, da je grob in da ne pazi na to, kok ful te boli. Ampak to so zgolj govorice. Kot človek je fenomenalna oseba!!!
Sama sem se prijavila v Dentalni Center Čelesnik na Bledu
http://www.dentalnicenter.com/
Sprejemajo samo samoplačniške paciente, čakalna doba je pa 1 mesec in pol. Ko pridem nazaj, bom sporočila kakšen je prvi vtis
Lep pozdravček,
Maja
TUD js hodm v Besnico,doktor Žepičeva. Ona je res en sončk:) dR. Tomaž Slavec je pa sploh tud kirurg,ne samo odličen zobozdravnik..isto v Besnici. Pr obeh sm bla in z obema sm zadovoljna.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
v tržiču: Janja Sajovic (ful dobra, ima pa kar nekaj čakalne vrste, čeprav je samoplačniško, naredi pa res kvaliteno. dopust ima pa še cel avgust)
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
Venera4 napisal/-a:Živjo!
Da še jst povem svoje mnenje...Na Gorenjskem imam kar nekaj izkušenj z zobozdravniki. Najprej sem kar dolgo časa hodila v Besnico in lahko rečem, da so izredno profesionalni in prijazni. Nato sem šla k zobozdravnici dr.Simoni Debelak v Kranj, ki je delala prej v Besnici. Je izredno prijazna, uvidevna in pazi na to, da te čim manj boli. ma tut koncesijo, ampak sprejema le še samoplačniško.
Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
Dr.Mezeg...je človek in zobozdravnik svoje vrste . Baje, da je grob in da ne pazi na to, kok ful te boli. Ampak to so zgolj govorice. Kot človek je fenomenalna oseba!!!
Sama sem se prijavila v Dentalni Center Čelesnik na Bledu
http://www.dentalnicenter.com/
Sprejemajo samo samoplačniške paciente, čakalna doba je pa 1 mesec in pol. Ko pridem nazaj, bom sporočila kakšen je prvi vtis
Lep pozdravček,
Maja
razn če maš veze
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Infatuation napisal/-a:A kdo ve, kateri zobozdravniki trenutno delajo na Aškerčevi? Pa kater je najbolši? (Tut če je grob, sam da nardi dobr in kvalitetno, ne da ti pol odpadajo plombe itd. )
Par strani nazaj sm vidla, da priporočate dr. Tomaža Čibeja, samo sem gledala na spletni strani zdravstvenih domov, pa ga ni omenjenga, da bi delal tam:
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/Itemid,108/izberi_enoto,203/izberi_dejavnost,21
Čibej je men zakon! Noro noro prijazen, ful sposoben, rad se poheca, res človeški - jaz sem zarad njega zgubila večen strah pred zobarji. Tud sestra je super. Se pa kr dolgo čaka na naslednji pregled, naroča pa šele v septembru.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js bi nujno rabla zobozdravnika, ker ga nimam.In nism že lep čas bla na pregledu in ne bi rada iskala zobozdravnika takrat ko bi blo kej narobe al pa plačevala hude zneske sam da mi malo povrta.
A mi lahko kera zna povedat keri je v Novi Gorici uredu in če še mogoče veste keri jemlje nove paciente?
A mi lahko kera zna povedat keri je v Novi Gorici uredu in če še mogoče veste keri jemlje nove paciente?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Venera4 napisal/-a:Dr.Marinova je v Tržiču zares najboljša, vendar je trenutno še vedno na porodniški. Nazaj pride mislim da jeseni.
a mogoče kdo že kaj bolj natančno ve, kdaj začne ponovno delati? in če še sprejemajo nove paciente, ampak ne samoplačniško??
-
aha, hvala. rabim za fanta, da ga nekam prijavim, ker je trenutno v tujini. ja, potem pa bom kar k Janji Sajovic poklicala, naredi res ful dobr, samo cena je tudi ful dobra
-
ne vem točnih cen, samo za 2 plombi kar tam okoli 60 eur. saj verjetno drugje, kjer je samoplačniško ni manj ali ful dražje. imajo pomoje kar vsi "dobro" ceno. meni je važno tudi to, da mi res naredi kvaliteno in lepo, ne, da se zraven še bojim, če bom prišla živa ven.
drugače pa je fant pohvalil tudi zasebno kliniko dr. Nagliča v TR. je pa mogoče majčkeno dražji od Sajovčeve.
drugače pa je fant pohvalil tudi zasebno kliniko dr. Nagliča v TR. je pa mogoče majčkeno dražji od Sajovčeve.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov