Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 449 prispevkov
• Stran 3 od 30
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30
Naslednja
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
sAdie napisal/-a:JA in to ko hudic kriza groza mi je tja it, ne prenesem zvoka svedrov in ...meni tak ze vse po zobih smrdi po moje kake 3 ulice pred stavbo od mojega zobozdravnika I hate it...
Joooj jz sm ista kot naša sAdie ... Fuuj, fuuj, ne maram zobarja, dva dni prej me zvija ko je treba it Sploh zvok svedra zna bit zlo nadležen - kr kocine mi grejo pokonc ko tist slišim.
Čeprou jz dam ful na lepe zobe, mi je to res ful ful pomembn, ker tud sama to pri drugih najprej opazim, tako da ko je treba it je pač treba ne
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm... 1x bo treba it h zobarju in jaz t svetujem, da greš čim prej, preden boš mela grozne zobe. Tok da bo treba zvrat pogum...
Mene niti ni strah, ampak tut zelo dobro prenašam bolečino. H sreč mam pa ful lepe zobke in moram it zdaj 1x sam na pregled, ker že ful časa nisem bla pri zobarju...
Mene niti ni strah, ampak tut zelo dobro prenašam bolečino. H sreč mam pa ful lepe zobke in moram it zdaj 1x sam na pregled, ker že ful časa nisem bla pri zobarju...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz na srečo nimam težav s tem...sem bila že na dveh opracijah za zobe...delali so mi tektonske premike v ustih...pa me še vedno nič ni strah...nekaj povsem drugega pa je moj dragi...če ni takoj na vrsti...gre kar domov...fant je policaj...full pogumen pa vse...pred zobarjem pa je kot mali otrok... dobro, da hodiva privat, da je takoj na vrsti...
veš...zobje tudi odražajo urejenost človeka...in tudi lepoto...na to moraš gledati tako...bolje, da hodiš zdaj na redne preglede in manjše popravke...kot pa potem, ko ti bodo morali cela usta renovirat..sicer pa meni ni gršega kot človek z neurejenim nasmehom...ok...zobe imaš kakršne ti pač da narava...če sta dva malo postrani..nič hudega...ampak negovat in za njih skrbet pa moramo sami...
veš...zobje tudi odražajo urejenost človeka...in tudi lepoto...na to moraš gledati tako...bolje, da hodiš zdaj na redne preglede in manjše popravke...kot pa potem, ko ti bodo morali cela usta renovirat..sicer pa meni ni gršega kot človek z neurejenim nasmehom...ok...zobe imaš kakršne ti pač da narava...če sta dva malo postrani..nič hudega...ampak negovat in za njih skrbet pa moramo sami...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Dorotea napisal/-a:bucka81 napisal/-a:joj ja mene je tudi zobozdravnika strah , najbolj so se mi zamerili, ko so mi vedmo delali plombe brez injekcije in so mi vrtali, pa vrtali gor po živcu , da me je bolelo za umret. Saj zdaj dajo baje injekcije ampak še zbiram pogum, da grem kmalu
da dajo za plombo injekcijo? to pa je čudno..prvič slišim..no ok, tistim res občutljivim..meni so dali jo samo pri puljenju, drugje pa ne..ko so mi jemali ven živec, brusli itd..nikoli, pa sej ni tak hudo Prepričaš se da hitro mine in da pol bo boljše pa je ok
injekcijo dajo, ko jo želiš...vsaj pri meni je tako...je pa res, da hodim privat in si vse usluge plačujem...
...i still believe in your eyes...
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ni me strah....mam lepe zobke
umiram.</3
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Naughty grl napisal/-a:sAdie napisal/-a:JA in to ko hudic kriza groza mi je tja it, ne prenesem zvoka svedrov in ...meni tak ze vse po zobih smrdi po moje kake 3 ulice pred stavbo od mojega zobozdravnika I hate it...
Joooj jz sm ista kot naša sAdie ... Fuuj, fuuj, ne maram zobarja, dva dni prej me zvija ko je treba it Sploh zvok svedra zna bit zlo nadležen - kr kocine mi grejo pokonc ko tist slišim.
sej bo beyba, se boma skupaj drle :bussi: ah, kriza...
I love SISLEY& RW
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Dorotea napisal/-a:bucka81 napisal/-a:joj ja mene je tudi zobozdravnika strah , najbolj so se mi zamerili, ko so mi vedmo delali plombe brez injekcije in so mi vrtali, pa vrtali gor po živcu , da me je bolelo za umret. Saj zdaj dajo baje injekcije ampak še zbiram pogum, da grem kmalu
da dajo za plombo injekcijo? to pa je čudno..prvič slišim..no ok, tistim res občutljivim..meni so dali jo samo pri puljenju, drugje pa ne..ko so mi jemali ven živec, brusli itd..nikoli, pa sej ni tak hudo
Seveda dajo..ce te boli, dajo. Zakaj bi trpela bolecine, ce pa lahko ne trpim? in skoraj ne verjamem da so ti vzeli vem zivec brez injekcije? Ok, ce ti je odmrl itak, ker ga ne cutis..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Jst pa še vedno hodim k zobarci, k je za osnovnošolske otroke Nism nč menjala ... Pol pa vidiš čakalno vrsto --> sami prvi črvi z rumenimi rutkami, vmes pa 1.80 visoka punca (sam ne zdej tega okol razlagat )
Tko da je nežna, sam včasih mi že toookkk vrta, da mi na konc že kr paše. Ubistvu mi že tok razbija po zobeh, da me tok boli in sploh ne čutim več. (ne znam dobr razložit tega mojga postopka).
Se pa vedno v kaj zamislim in sm med tem, ko ona opravlja svoje delo v čist svojem svetu pa je uredu.
Tko da je nežna, sam včasih mi že toookkk vrta, da mi na konc že kr paše. Ubistvu mi že tok razbija po zobeh, da me tok boli in sploh ne čutim več. (ne znam dobr razložit tega mojga postopka).
Se pa vedno v kaj zamislim in sm med tem, ko ona opravlja svoje delo v čist svojem svetu pa je uredu.
Prvi neprebran prispevek • 449 prispevkov
• Stran 3 od 30
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 30
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov