Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Evo, js sm se zdele prepisala u Rožno h Gregorju Bregarju - k praute, kok je kul. Bomo sprobal, kr js pa zobarji smo bol tko
Prej sm bla pr Bredi Brumen na Aškerčevi, pa niti mal ni bla ušeč, tut njena sestra (medicinska )je bol bedna k ne. Tuki, k sm pa zdele klicala, je pa že po glasu pa načinu govora boljša (upam, da me ne vara občutek ) , pa še februarja sm že na vrsti. Tm sm pa čakala 3 mesce, na konc pa nism šla, kr nism mela volje k njej, bi raj plačala zasebnika.
No, upam u glaunm, da bo tko fajn, kt ga vsi hvalte!
Prej sm bla pr Bredi Brumen na Aškerčevi, pa niti mal ni bla ušeč, tut njena sestra (medicinska )je bol bedna k ne. Tuki, k sm pa zdele klicala, je pa že po glasu pa načinu govora boljša (upam, da me ne vara občutek ) , pa še februarja sm že na vrsti. Tm sm pa čakala 3 mesce, na konc pa nism šla, kr nism mela volje k njej, bi raj plačala zasebnika.
No, upam u glaunm, da bo tko fajn, kt ga vsi hvalte!
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
J.Lo napisal/-a:Mi lahko nekdo prosim pove, kje v Mariboru so študentski zobozdravniki? Baje nekje pri parku? Koga priporočate? Pa če je še kje kak zobozdravnik s koncesijo, kjer mi ne bo treba dolgo čakat? Pa koliko stane bela plomba?
Sploh ne vem, kam lahko grem k zobozdravniku, ker mi je moja srednješolska zobozdravnica rekla, da tja pa več ne morem hodit Nazadnje sem se ušunjala k dežurnemu, kjer so me hvalabogu vzeli, bla je ena mlada zobozdravnica zelooo prijazna. Prvič, da sem šla od zobozdravnika z nasmehom na obrazu in zadovoljna.
Anybody?? Prosiiiiiiim
Lahko imam vse.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
odvisno keri park misliš... če je magdalenski park, pol so "blizu" zobozdravniki na taboru v roza zgradbi(ko je skipper pa bivši noč in dan)J.Lo napisal/-a:J.Lo napisal/-a:Mi lahko nekdo prosim pove, kje v Mariboru so študentski zobozdravniki? Baje nekje pri parku? Koga priporočate? Pa če je še kje kak zobozdravnik s koncesijo, kjer mi ne bo treba dolgo čakat? Pa koliko stane bela plomba?
Sploh ne vem, kam lahko grem k zobozdravniku, ker mi je moja srednješolska zobozdravnica rekla, da tja pa več ne morem hodit Nazadnje sem se ušunjala k dežurnemu, kjer so me hvalabogu vzeli, bla je ena mlada zobozdravnica zelooo prijazna. Prvič, da sem šla od zobozdravnika z nasmehom na obrazu in zadovoljna.
Anybody?? Prosiiiiiiim
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
layly napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:a lahko kdo napiše prosim številko od dr. Bregarja za študente iz rožne doline.
čimprej prosim, najlepša hvala!
evo jo...0590-59-000 (čeprov bo mal pozn zate ane)
hehe res je mal pozn, sam sj sm dobila takrat številko, tko da grem lih jutr ga obiskat in mam že napade panike
ampak useen najlepša hvala
- scaryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2008
A kdo hodi mogoče k dr.Magdaleni Vehar na Aškerčevo? Sem slišala da je nova in me zanima kakšne izkušnje imate z njo?
Kaj pa mogoče kak fuuuul prijazen zobar/ ca v Šiški, po možnosti s koncesijo
pa res mora bit prijazen, ker se zobarjev fuuul bojim, pa tudi moji zobje so bolj tako-tako
Kaj pa mogoče kak fuuuul prijazen zobar/ ca v Šiški, po možnosti s koncesijo
pa res mora bit prijazen, ker se zobarjev fuuul bojim, pa tudi moji zobje so bolj tako-tako
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sploh nimam problemov z zobmi...nisem bil že ene 8 let po moje če ne 10 let! In zadnjič sem na tvju slišal da baje 2/3 čjudi nima zobozdravnika in da se čaka kar nekaj časa na vrsto oziroma te sploh nikjer ne vzamejo.
In potem sem v petek panično klical zobozdravnike po Ljubljani...od enega do drugega...in me nikjer niso vzeli...kao imamo gužvo in ne sprejemamo novih ljudi?Na koncesijo ne jemljejo novih ljudi :box:
No in potem sem dobil neko ordinacijo po klicanju...in mi je rekla sestra da čez 3-4 mesece me pokliče če bo kaj fraj bilo!
Wtf?!?!?! Skratka sem rekel ok...dal sem ji mojo telefonsko in ime...ampak zdaj je en problem...pozabil sem katera ordinacija je sploh bila(pač sem jih toliko preklical)...kot drugo pa sploh ne verjamem v to, da ona ne bo izgubila listka z mojim imenom in telefonsko...
Skratka...dobro da nimam problemov z zobmi...ampak vsaj preventivo bi mi lahko omogočili madonca
Grem v torek v novo akcijo in najdem koga ki me vzame...morda je problem v te ker sem lena rit in sem klical samo tiste ki se nahajajo v centru Ljubljane ali pa vsaj v bližnji bližini!
A kdo ve za kakega zobarja kjer ni ravno toliko dolga čakalna vrsta? Kaj pa če me kdaj začne slučajno zob boleti?Kaj naj naredim v tem primeru? A čakam par mesecev če se bo una spomnila name in mi rekla...na vrsti ste...pridite čez dva tedna ob 8h v ordinacijo?
In potem sem v petek panično klical zobozdravnike po Ljubljani...od enega do drugega...in me nikjer niso vzeli...kao imamo gužvo in ne sprejemamo novih ljudi?Na koncesijo ne jemljejo novih ljudi :box:
No in potem sem dobil neko ordinacijo po klicanju...in mi je rekla sestra da čez 3-4 mesece me pokliče če bo kaj fraj bilo!
Wtf?!?!?! Skratka sem rekel ok...dal sem ji mojo telefonsko in ime...ampak zdaj je en problem...pozabil sem katera ordinacija je sploh bila(pač sem jih toliko preklical)...kot drugo pa sploh ne verjamem v to, da ona ne bo izgubila listka z mojim imenom in telefonsko...
Skratka...dobro da nimam problemov z zobmi...ampak vsaj preventivo bi mi lahko omogočili madonca
Grem v torek v novo akcijo in najdem koga ki me vzame...morda je problem v te ker sem lena rit in sem klical samo tiste ki se nahajajo v centru Ljubljane ali pa vsaj v bližnji bližini!
A kdo ve za kakega zobarja kjer ni ravno toliko dolga čakalna vrsta? Kaj pa če me kdaj začne slučajno zob boleti?Kaj naj naredim v tem primeru? A čakam par mesecev če se bo una spomnila name in mi rekla...na vrsti ste...pridite čez dva tedna ob 8h v ordinacijo?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
greš h dežurnemu če te zob boli pa če nimaš zobarja.
drgač bregar je ful uredu (nahaja se pa čist mjčkn vn iz centra ), mjčkn viši je njegova številka.
sam ne vem če sprejema še nove paciente, baje naj nebi, lahk pa probaš poklicat.
drgač bregar je ful uredu (nahaja se pa čist mjčkn vn iz centra ), mjčkn viši je njegova številka.
sam ne vem če sprejema še nove paciente, baje naj nebi, lahk pa probaš poklicat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov