Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%
Skupaj glasov : 166

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 10. Jan. 2008 12:34

Evo, js sm se zdele prepisala u Rožno h Gregorju Bregarju - k praute, kok je kul. Bomo sprobal, kr js pa zobarji smo bol tko :nein:
Prej sm bla pr Bredi Brumen na Aškerčevi, pa niti mal ni bla ušeč, tut njena sestra (medicinska :) )je bol bedna k ne. :roll: Tuki, k sm pa zdele klicala, je pa že po glasu pa načinu govora boljša (upam, da me ne vara občutek :wink: ) , pa še februarja sm že na vrsti. Tm sm pa čakala 3 mesce, na konc pa nism šla, kr nism mela volje k njej, bi raj plačala zasebnika.
No, upam u glaunm, da bo tko fajn, kt ga vsi hvalte!
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 18. Jan. 2008 19:26

J.Lo napisal/-a:Mi lahko nekdo prosim pove, kje v Mariboru so študentski zobozdravniki? Baje nekje pri parku? Koga priporočate? Pa če je še kje kak zobozdravnik s koncesijo, kjer mi ne bo treba dolgo čakat? Pa koliko stane bela plomba? :cool:

Sploh ne vem, kam lahko grem k zobozdravniku, ker mi je moja srednješolska zobozdravnica rekla, da tja pa več ne morem hodit :cry: Nazadnje sem se ušunjala k dežurnemu, kjer so me hvalabogu vzeli, bla je ena mlada zobozdravnica zelooo prijazna. Prvič, da sem šla od zobozdravnika z nasmehom na obrazu in zadovoljna.

Anybody?? Prosiiiiiiim :)
Lahko imam vse.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 21. Jan. 2008 0:40

a priporoča kdo kerga (zasebnika raj) v ljubljani, k prideš hitr na vrsto? in s tem mislm še isti al pa naslednji teden, ne pa čez 3 mesece :)
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 26. Jan. 2008 17:29

J.Lo napisal/-a:
J.Lo napisal/-a:Mi lahko nekdo prosim pove, kje v Mariboru so študentski zobozdravniki? Baje nekje pri parku? Koga priporočate? Pa če je še kje kak zobozdravnik s koncesijo, kjer mi ne bo treba dolgo čakat? Pa koliko stane bela plomba? :cool:

Sploh ne vem, kam lahko grem k zobozdravniku, ker mi je moja srednješolska zobozdravnica rekla, da tja pa več ne morem hodit :cry: Nazadnje sem se ušunjala k dežurnemu, kjer so me hvalabogu vzeli, bla je ena mlada zobozdravnica zelooo prijazna. Prvič, da sem šla od zobozdravnika z nasmehom na obrazu in zadovoljna.

Anybody?? Prosiiiiiiim :)
odvisno keri park misliš... če je magdalenski park, pol so "blizu" zobozdravniki na taboru v roza zgradbi(ko je skipper pa bivši noč in dan)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 30. Jan. 2008 13:31

a lahko kdo napiše prosim številko od dr. Bregarja za študente iz rožne doline.
čimprej prosim, najlepša hvala!
xtina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a xtina » 19. Feb. 2008 8:56

Katerega zobozdravnika v Lj mi priporocate za odstranjevanje zobnega kamna?

Koliko to stane priblizno in kaksen je sploh postopek tega? A se potem zopet nabere nazaj dokaj hitro ali ne?
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuff » 25. Feb. 2008 13:22

Koliko casa priblizno se caka pri bregarju v studentskih domovih?
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 26. Feb. 2008 9:57

*zeljka* napisal/-a:a lahko kdo napiše prosim številko od dr. Bregarja za študente iz rožne doline.

evo jo...0590-59-000 :wink: (čeprov bo mal pozn zate ane)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 26. Feb. 2008 12:15

layly napisal/-a:
*zeljka* napisal/-a:a lahko kdo napiše prosim številko od dr. Bregarja za študente iz rožne doline.

evo jo...0590-59-000 :wink: (čeprov bo mal pozn zate ane)

hehe res je mal pozn, sam sj sm dobila takrat številko, tko da grem lih jutr ga obiskat in mam že napade panike :(

ampak useen najlepša hvala
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 26. Feb. 2008 12:16

powerpuff napisal/-a:Koliko casa priblizno se caka pri bregarju v studentskih domovih?

jz sm poklicala mislm da 31.jan letos, pa me je naročila čez en mesec, pa fanta tud.
tko da tm prbližn mesec se čaka.
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lovely* » 02. Mar. 2008 9:43

nej mi kera, ku je iz celja priporoča doberga zobozdravnika!!!!
nujno se morem naročit. pa pomožnosti iz zdravstvenga doma :D :D
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
scaryca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a scaryca » 18. Mar. 2008 12:28

A kdo hodi mogoče k dr.Magdaleni Vehar na Aškerčevo? Sem slišala da je nova in me zanima kakšne izkušnje imate z njo?

Kaj pa mogoče kak fuuuul prijazen zobar/ ca v Šiški, po možnosti s koncesijo

pa res mora bit prijazen, ker se zobarjev fuuul bojim, pa tudi moji zobje so bolj tako-tako :?
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 18. Mar. 2008 12:35

men je najboljša zobarca Rasta Javorski na Vranskem... res je skor na drugmu koncu slovenije, ampak se mi splača it tja, ker je zakon...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Mar. 2008 17:10

Jaz sploh nimam problemov z zobmi...nisem bil že ene 8 let po moje če ne 10 let! In zadnjič sem na tvju slišal da baje 2/3 čjudi nima zobozdravnika in da se čaka kar nekaj časa na vrsto oziroma te sploh nikjer ne vzamejo.
In potem sem v petek panično klical zobozdravnike po Ljubljani...od enega do drugega...in me nikjer niso vzeli...kao imamo gužvo in ne sprejemamo novih ljudi?Na koncesijo ne jemljejo novih ljudi :box:

No in potem sem dobil neko ordinacijo po klicanju...in mi je rekla sestra da čez 3-4 mesece me pokliče če bo kaj fraj bilo!
Wtf?!?!?! Skratka sem rekel ok...dal sem ji mojo telefonsko in ime...ampak zdaj je en problem...pozabil sem katera ordinacija je sploh bila(pač sem jih toliko preklical)...kot drugo pa sploh ne verjamem v to, da ona ne bo izgubila listka z mojim imenom in telefonsko...
Skratka...dobro da nimam problemov z zobmi...ampak vsaj preventivo bi mi lahko omogočili madonca :zunge:

Grem v torek v novo akcijo in najdem koga ki me vzame...morda je problem v te ker sem lena rit in sem klical samo tiste ki se nahajajo v centru Ljubljane ali pa vsaj v bližnji bližini!

A kdo ve za kakega zobarja kjer ni ravno toliko dolga čakalna vrsta? Kaj pa če me kdaj začne slučajno zob boleti?Kaj naj naredim v tem primeru? A čakam par mesecev če se bo una spomnila name in mi rekla...na vrsti ste...pridite čez dva tedna ob 8h v ordinacijo? :stupid:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 01. Apr. 2008 10:54

greš h dežurnemu če te zob boli pa če nimaš zobarja.
drgač bregar je ful uredu (nahaja se pa čist mjčkn vn iz centra :D ), mjčkn viši je njegova številka.
sam ne vem če sprejema še nove paciente, baje naj nebi, lahk pa probaš poklicat.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov