Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%
Skupaj glasov : 166

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Sep. 2007 15:30

Živjo

Jaz sem se v petek naročila k tej dr. Mirjam Čadež. Pa pridem samoplačniško na vrsto šele čez dva meseca, proti koncu novembra na vrsto. Na koncesijo pa sploh nič več ne jemlje.

Jaz imam blazne probleme z zobozdravniki. Z nobenim nisem zadovoljna. Sem študentka, ampak tudi na Aškerčevi nisem zadovoljna. Rada bi, da mi popravijo zobe in je potem mir. Zdaj pa me naročajo šele čez pol leta, pa nisem prepričana, če je vse v redu. Zato iščem privat. Pač.... Zobozdravnik mi enostavno ne zaliže plombe in jo čutim in me je strah, da mi bo odpadla. Pa tudi, če grem nazaj, reče da mora tako bit. Joj, grozno.

Pozna kdo, ki je res dober zobozdravnik? V Ljubljani?
Zanima me, katero zobno pasto priporočate, da je res dobra?

Hvala.
Lep dan.
Mateja
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 20. Sep. 2007 17:54

mene zanima če katera pozna vredu zobarja/zobarco v KRANJU oz. okolici? :)
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 12. Okt. 2007 23:42

David Praček, Zg.Bitnje-Stražišče, ena A :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 13. Okt. 2007 9:41

Men je pa moja všeč, mislm, da je Marija Novotnik :?: Je pa od novega leta naprej v ZD v Stražišču. Nove paciente bo pa jemala konec leta, vsaj tko je rekla. Je pa full prjazna, tud če bi rad injekcijo, jo da, ni ne vem kakšn mesar, k ga boli k**** zate, ampak se zavzame za to, da te ne boli preveč in da ti čimprej pozdrav zob :)
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 13. Okt. 2007 19:30

Jaz sem s pomocjo priporocil tukaj nasla najboljsega zobozdravnika. Rene Male iz MBja. Super je.
nyky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nyky » 16. Nov. 2007 14:33

jagodka 85-- kaj pa je tebi delala ta zobozdravnica. Ti je kakšno plombo naredila? Jaz sem na to dr. Marijo Novotnik naletela na dežurni v Kranju in se mi je zdela zelo zelo v redu. Pa jo nisem upala vprašati, če bi me lahko vzela. Ker imam res smolo s temi zobozdravniki- ne najdem nobenega dobrega in bi bila res vesela, če bi me vzela.
Uporabniški avatar
leychy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a leychy » 21. Nov. 2007 9:24

jaz mam tud zasebno zobozdravnico in sicer dr.dent.med. bernardo osovnikar (od matica osovnikarja mami :) ) ordinacijo ima na trati v škofji loki :wink: morm napisat,da mi je blo zmeri smotan k zobozdarvnikam hodt,sam ona je pa res super :wink: internetna stran
--> http://www.zobna-ordinacija.com/
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 21. Nov. 2007 11:47

Zvoncica napisal/-a:V Študentskem naselju v Ljubljani, blok VIII, imajo dva zobozdravnika, ki delata v izmeni dopoldne od 7.00 do 13.00 oz. popoldne od 13.00 do 19.00. GREGOR BREGAR, dr.dent.med. je super, ALENKA GRAHEK MIHOVEC, dr.dent.med. je spravila mojo prijateljico s svojo nesramnostjo v jok.
Tel.: 241-65-40

GREGOR BREGAR +
ALENKA GRAHEK MIHOVEC -

Ja sam ne vem, če niso to sam študentski zobozdravniki.
Jaz hodim h Bregarju in je res car!!! Mi je popravil zob, za katerega je moja prejšnja zdravnica rekla, da ni nič narobe z njim( mi ga je pa pol stran odpadlo), pa modrostne mi je spulu. Res je v redu. Mene je moral najprej 5minut mirit, da ne bo nič groznega, ker sem se od samega straha že v čakalnici skoraj začela jokat. :) Res je v redu, sam ne vem, če ni samo za študente..
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 28. Nov. 2007 12:45

jst sm pa s5 v dilemi, moja zobozdravnica je šla na porodniško, zdaj jo pa nadomeščata 2 zobozdravnika:
*en je mlad, baje ravno iz faxa...počasen baje mislim pa da se piše jauh al neki podobnega...
*ena je pa upokojenka, stara, hitro dela... mislim, da se piše berce, če kdo pozna

za nobenega pa nevem kako dela, k men je prov vseen a je mlad al star zobar, al hitro dela al počasi...važno, da dobro naredi...

kaj pa vi mente, h kateremu naj grem, ma kdo kakšno izkušnjo?!?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 28. Nov. 2007 19:40

Mene pa predusm zanima če so zobozdravniki, ki delajo v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani brezzplačni ali samoplačniški in kako se prepišeš k njim?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 29. Nov. 2007 13:07

lolika69 napisal/-a:Mene pa predusm zanima če so zobozdravniki, ki delajo v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani brezzplačni ali samoplačniški in kako se prepišeš k njim?

Študentska ambulanta je v Rožni dolini v bloku 8. Jaz sem najprej poklicala, povedala, da imam probleme, so me naročili, potem pa sem se kar k njim vpisala, ker prej nisem bila nikjer vpisana:)
Pokliči, vprašaj, se naroči, potem pa vprašaj, če se lahko k njim prepišeš.
telefonska št: 01 241 65 40

Sam na to telefonsko sta dosegljiva dva zobozdravnika. Tam dela dr. Bregar pa še ena. Jaz sem pri Bregarju in je car! :zustimm:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 29. Nov. 2007 13:09

Vojcha napisal/-a:
lolika69 napisal/-a:Mene pa predusm zanima če so zobozdravniki, ki delajo v Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani brezzplačni ali samoplačniški in kako se prepišeš k njim?

Študentska ambulanta je v Rožni dolini v bloku 8. Jaz sem najprej poklicala, povedala, da imam probleme, so me naročili, potem pa sem se kar k njim vpisala, ker prej nisem bila nikjer vpisana:)
Pokliči, vprašaj, se naroči, potem pa vprašaj, če se lahko k njim prepišeš.
telefonska št: 01 241 65 40

Sam na to telefonsko sta dosegljiva dva zobozdravnika. Tam dela dr. Bregar pa še ena. Jaz sem pri Bregarju in je car! :zustimm:

uuu..zakon..bomj jz zdej mal na tem delala..k je že skrajn cajta, da se spravm k zobarju

drgač sm pa prebrala tvoje izkušnje ja..in vidla da je baje tale tip bolši

ej hvala ti...
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 29. Nov. 2007 13:11

aja, sori, brezplačni, nekaj pa je treba doplačat, npr. belo plombo:)
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 29. Nov. 2007 13:12

Vojcha napisal/-a:aja, sori, brezplačni, nekaj pa je treba doplačat, npr. belo plombo:)

ma to ni problema če morš to plačat..jz ubistvu sam rabm pač pregled in "svetovanje"
sej zdej itaq use teži k temu, da bo samoplačniško
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 29. Nov. 2007 13:15

lolika69 napisal/-a:
Vojcha napisal/-a:aja, sori, brezplačni, nekaj pa je treba doplačat, npr. belo plombo:)

ma to ni problema če morš to plačat..jz ubistvu sam rabm pač pregled in "svetovanje"
sej zdej itaq use teži k temu, da bo samoplačniško

Ja, sam tale dr. Bregar je res car. Ravno včeraj sem bila pri njemu, ker bi je izpulil spodnji modrostni zob. Najprej me je pač opozoril in prestrašil, da pač lahko zob pokne in pol je ''sranje''. Na koncu smo se pa smejali. Sem mu rekla, da če obljubi, da mi bo celga ven potegnil, pol mu dovolim, drugače pa ne:)
Pa še ful se mi je zdelo smešno, ker nisem čutla sploh desne polovice obraza in pol jezika. ha ha...in pol smo se kr vsi trije smejali noter...no, razen tisti dve minuti ko mi je zdiral;)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov