Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%
Skupaj glasov : 166

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Jun. 2007 7:08

urszika napisal/-a:Q:

Kolko so zdej bele plombe? Majo vsi isto ceno a se razlikuje? Ker postopoma bom vse zamenjala, zdele bom pa začela z unima ki ju mam v peticah, ker štiric nimam zarad aparata in se še vidjo ker ni še čist skupaj... V četrtek mam namreč zobarja, pa da vem s kolko keša se moram opremit :D

Jaz sem ravno zadnjič dobila belo plombo-dala sem nejje 12 eurov. Glede razlikovanja cene pa ne vem. Boš morala vprašat,ali pa malo po netu pobrskat :)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 26. Jun. 2007 7:26

^^ vau, ful dobr! No to je men primerna cena hehe :D Hvala za odgovor :wink:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 27. Jun. 2007 12:50

Jst se tud bojim zobarja! Vsakič grem čist bleda tja :pale: ! Čeprov mam res najbl prjaznga zobarja, ful hitr dela pa še zmeri mi da injekcijo. Da bi mogla pa ves čas cvikat na stolu, kdaj me bo zabolel, se pa pomoje v sobo zaklenem pa me noben vn ne dobi :oops: .

Za zobe pa tok skrbim, da mi je nazadnje po dveh minutah reku, da lahko vstanem in grem, ker ni blo nč za popravljat! :jump:
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 27. Jun. 2007 13:19

Glede tiste cene..kot sem že prej reku, moj je privat, lokalno anestezijo in belo plombo, dve ploskvi. Narejeno bolš kot je biu prej zob..zobozdravnik najboljši (govorili so nekateri o svojih super zobozdranikih, sam ko so k temu prišli, so res rekli da je ta res dobr). Skrb za pacienta maksimalno, neprestano pazi da te ne boli itd. itd.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 27. Jun. 2007 13:27

Aleluja za take zobozdravnike :)

Yeah, mene spet caka jutri... :? te zobe sem preklela ze podolgem in pocez :evil: Zaradi njih se mi je vnel tudi 5 lobanjski zivec neurus trigeminus...tako da....NIKOLI ne odlasajte z zobozdravnikom in pojdite cimprej !

Bulma kam pa ti to hodis k zobraju? :) me veseli, da si prezivela puljenje...:)
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 29. Jun. 2007 22:52

A katera kej ve kam nej se obrnem za zobozdravnika,kje u lj pa da ni priivat(tel.št, naslov, kaj rabm krkol..)K sm več u lj k doma pa bi mi blo bl priročno..s tem da me en zob boli pa če kej veste če tkoj uzamejo al bo treba čakat?

Hvala,

LP
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Prtička » 09. Jul. 2007 0:00

fak js pa ne wem ka nej....po 2 mescih k sm mela modrostnega v zdravilu, mi je zdravilo padlo včerej ven in zdej me mal boli:/ mam odprt zob in se bojim da bo kej full narobe...jutr se bom naročila sam kdovekdaj bom na vrsti....katera ve kako se da omilt bolečino odprtega zoba...?
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 09. Jul. 2007 6:29

js mam prav fobijo na zobozdravnike... Grozaa... Sam sm pa prišla do tste meje, kovem da morm hodit, pa tud če bom kr hin tam.. Se mi je zgodlo, da sm prišla tja pod nujo v nedelo zjutro, vse blo ok, pol sm se pa vsedla na stol, pa so se mi solze kr ulile. Me je zobar kr postrani gledo.. :oops: :D
Mam pa ene par zobov čisto fuč zaradi tega, ker sem predougo odlašala... Tk da le hodite redno!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 09. Jul. 2007 7:30

sAdie napisal/-a:Bulma kam pa ti to hodis k zobraju? :) me veseli, da si prezivela puljenje...:)

Hodila sem v zdravstevni dom in na srečo sem pred malo več kot mescem menjala zobarja. Tak da zdaj hodim k enemu privatniku :) Naša cela famillija hodi tja in zdaj jaz tudi. Jes pa kriza to, da se je odločil da mi bo danes ob petih en koren vzel ven, ker se mi je pred full leti čist zob zlomil. Hjao...vse mi je slabo od straha :cry:
Jaz ne vem kaj imam to za zob da se mi tak lomijo. Zgleda da mi primanjkuje nekaj. Kalcij mogoče?
Uporabniški avatar
someone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a someone » 11. Jul. 2007 10:49

živjo, a mogoče katera ve, kdo je najbolj vredu zobozdravnik v zasavju? In, da ti je tudi sposoben spulit zob, ne pa da te za vsako tako stvar pošlje v celje ali ljubljano?
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: grosupLje

Neprebrana objavaNapisal/-a *zmeDena* » 12. Jul. 2007 18:53

Mene ni blo nikoL strah zobozdraunika..sam odkar mi ej pa enx vrTala..ker sm imela že luknjo..me je pa ful sTrah..in se res bojimker je takrat kljub injekciji ful boLeL...N vem zkai..ker kao enbi smel bolet če ti da injekcijo..sam useen. ja bojim se jih.. :?
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 12. Jul. 2007 20:20

mene je blo tud včasih noro strah zobozdravnika, sedaj ko mam pa novo zobarco k je res najboljša grem pa brez problema. tista otroška zobarca k sm jo prej imela je bla čist nesposobna, nikol mi ni hotla dat inekcije pa sm jo prosila, pa še plombirala mi je tolk slabo da je mogla vse menat vsake pol leta. zj pr novi zobarci mi pa plombe odlično držijo že dve leti, pa še vsaj eno leto bodo k mam takt spet kontrolo, glede inekcij sploh ne komplicira in me sploh ne vpraša več al jo hočem. tko da sm res zadovoljna. edina slaba stvar je k je čist samoplačniška, ampk za mirne živce in urejene zobe ter dobro opravljeno delo se zelo splača dat tiste evre
petka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a petka » 13. Jul. 2007 9:50

jst sm pa ravnokar prišla od zobarja.

men tud nikol ni bil obisk zobarja neki groznega, dokler mi ni enkrat pr starosti 7, 8 let zobarca v bežigrajskem ZD tko boleče delala plombo, da se je še iz sosodnga bloka gledal, kdo se tko dere. od tistega naprej sm mela grozn strah.

Potem sm pa polagoma pr privatnem zobarju zgublala strah. Učasih sm ceu tedn misslla na to da mam zobarja, pol dva dni, pol en dan, zdj mi je pa čist useen, ne mislm na to.

Še useen pa kdaj zacvikam, ko reče, da mam nekje luknco, sam sm se navadla potrpet.

Zato pa hodm res ful redno na obisk k zobarju, k tko se mi nikol ni treba bat, da bo ful bolel. Če bo pa kak modrosten zob težil, ga bom pa na gobec, hehe:)
to je samo moje ponižno mnenje:)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 13. Jul. 2007 21:09

Bolj se bojim frizerjev kot pa zobozdravnikov.
:D
Do sedaj z zobmi na srečo še nisem imela težav in vedno ko pridem na rutinski pregled, mi jih samo premaže z zaščito, pove, da nima kaj za delat z mano, le da mi svetuje uporabo zobne nitke (ki je še vedno ne uporabljam) in that is all :) .
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 13. Jul. 2007 21:11

Mene pa ni strah zobarjev :) Pa so mi ze pulil modrostne zobe, pa vrtali mi je pa nekak mi ni problem it k zobarju. :) Za enkrat :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov