Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%
Skupaj glasov : 166

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Maj. 2007 9:47

Hjao...jutri imam zobnega kirurga da mi bodo spulili zob (s tem da mi še morajo 2 kasneje ker sta mi umrla-kak se to sliši :D). Meni je vse slabo od straha...čeprav baje ni nič takega. Inekcija in to je to. Ali mene je vseeno strah. Pa ko popusti inekcija je baje strašno. Slika Slika
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 13. Maj. 2007 1:09

Hodi katera oz. pozna kaksno dobro zobozdravnico v Novi Gorici? Hodi katera k Danijeli Lisjak?
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 21. Maj. 2007 11:22

Živjo; iščem enega zobozdravnika ali zobozdravnico na področju Ljubljane, ki nima ravno astronomskih cen za estetske popravke (porcelanaste prevleke...)... Kak predlog?
karolinči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a karolinči » 31. Maj. 2007 15:23

Živijo! Jaz hodim na Aškerčevo v ZD za študente k Simoni Vidmar. Zaenkrat je bilo vse OK, res pa je, da še nisem imela kakšnih problemov z zobmi, tako, da ne vem, kakšna je pri vrtanju, recimo. Je pa zelo prijazna. Ano Hristić, h kateri hodi moj fant, ne priporočam. Baje je kar groba.

Mislim, da je bilo eno vprašanje, če lahko vsakdo hodi v ZD za študente. Po moje moraš bit študent, ker drugače je brez veze, da sploh obstaja poseben ZD za študente. In ne, ni ti treba it k tistemu, pri kateremu si imel sistematski.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 05. Jun. 2007 11:49

V kratkem bom morala na odstranitev osmic. Zanima me kje je kakšen dober zobni kirurg na Gorenjskem.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Jun. 2007 12:27

ženska napisal/-a:V kratkem bom morala na odstranitev osmic. Zanima me kje je kakšen dober zobni kirurg na Gorenjskem.

jst sm šla že dolgo tega v Besnico pri Kranju. sicer mi ni pulu osmic vn, ampak dva druga zoba, pa je kr v redu. samo pa pojma nimam, kk se imenuje :?

tigi, če še nisi našla zobarja, je v Stražišču pr nas ena fletna mlada zobodravnica na novo in je full prjazna. mene je mami tja prjavla in je res 1A. no ja, do zdj :)
Marija Novotnik je.
Uporabniški avatar
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja89 » 21. Jun. 2007 17:29

Tale v Besnici je Dr. Slavec, številka (04) 270 90 10, maš pa tut internetno stran: http://www.zzzs.si/zzzs/PAO/izvajalci.n ... endocument
pa kr dost hitr prideš na vrsto, js sm bla 28.5. tm na pregledu,pa sm dobila datum 26.9. :)
maš pa še dr. Benjamina Ravniharja na Mlaki pri Kranju, sam maš pa dost daljše čakalne vrste, js sm čakala eno leto,pa še več bi,če ne bi fotr poklicou in težiu d me kao boli (k sm petico vn dajala)... Ampak naredu je pa res lepo, bolel me ni nč,zacelil sej lepo,tko da nimam nobenih pripomb :)
lisaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a lisaca » 22. Jun. 2007 14:21

Jaz sem se vedno zelo bala zobozdravnika in tistega brnenja svedrov. Prijateljica mi je svetovala da naj obiščem zobozdravstveno ordinacijo BK Studio Moravske Toplice, kjer delajo pravi strokovnjaki iz priznanih klinik pa tudi ne čakaš dolgo na termine kot pri nekaterih.
Šla sem k njim. Karies ti odpravijo z nekim ozonom - laserjem. Nič ne boli in odpravi karies v trenutku. Splača se jih obiskati.

:D tukaj link
http://www.bkstudio.si/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=57&phpMyAdmin=u43YeXABaqchqR8GCocaRnRvXA1
naty 1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2007
Kraj: venera

Neprebrana objavaNapisal/-a naty 1 » 24. Jun. 2007 18:01

a slučajno kdo ve,če je tud kakšn zobar na goriškem,ki dela z laserjem
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 25. Jun. 2007 13:14

Q:

Kolko so zdej bele plombe? Majo vsi isto ceno a se razlikuje? Ker postopoma bom vse zamenjala, zdele bom pa začela z unima ki ju mam v peticah, ker štiric nimam zarad aparata in se še vidjo ker ni še čist skupaj... V četrtek mam namreč zobarja, pa da vem s kolko keša se moram opremit :D
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 25. Jun. 2007 13:50

Jst sm meu u OŠ, kokr dosti tle vas, slabe izkušnje...
Pol je ta zobozdravnica še enga n pou zadušila kmal in sm se prepisu.
Grem "z veseljem" zdej, k mi itak da vsakič inekcijo (k tko zahtevam...), ne prenesem bolečine na zobeh (bolj psiha..tist vonj in zvok svedra)..

A:
Ne vem, jst dam za vse, celotno delo, lokalno anestezijo in belo plombo cca. 40€ (brez konces.)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 25. Jun. 2007 14:09

^^ uf, ok mal velik se mi zdi... js ne rečem nikol za injekcijo, me tud nikol vprašal niso, sm jo dobila ko so mi pulili štirice edino :)
No sej bom vprašala kok stane ko bom tm.
Hvala za odgovor :wink:
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kosmo_s_Kjem » 25. Jun. 2007 14:34

Ja, za sigurno ti ne morem rečt. Pomoje je vseeno neki manj.
Drgač pa tud mene ne vprašajo..jst rečem. :D
Srečno :wink:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 25. Jun. 2007 17:29

Hehe.. Meni je ravno prejle rekel moj, da bom mogla iti z njemu k zobarju, ker se jih boji :lol:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 25. Jun. 2007 22:48

jst sm tud med tistmi, k se na smrt bojijo zobozdravnikov! pa niti ne vem zakaj ampak že od zmir mam tist beden občutek. sam da pridem v čakalnico, mene začne kar zvijat! pol pa da še slišm, da komu pred mano vrta...kar konc!!! :pale: sicer moja zobarca ja full prijazna amapk še zmir ni tok fajn, da se je neb bala! :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]