Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
js pa brez inekcije tut ust ne odprem. in mi ponavad ena ne prime, tko da morm vedno mal močnejšo dozo dobit
. mam pa super zobarja in sm se strahu skor že znebila, seveda pripomorejo tut inekcije
.

-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja pr men ni šanse brez inekcije.. najbol mi je blo grozn, k mi je živc vn uzeu, da bi spucou kanale, sm mela pa živc neki postran in sm mogla še enkrat pridt da je do konca spucou BREZ INEKCIJE, ker sem mu mogla govort a kej čutm, ko me zbada z iglami
ojoj.. sm se mogla potrudt, da nism kr kuj rekla, da nč ne čutm, pa da bi mi zapru.. sam se je šlo za moje dobro ane..
drgač pa prvič slišm za to, da maš dve bele plombe na let zaston.. ker mam jest enga privatnika, pa sem zdej na koncesijo pršla , pa bi mi zih reku, da je kej zaston, ker že npr. če mi nardi tri ploskve bele plombe mi računa dve..
mislm tko, zmer mi kkšno stvar mn računa..
sm pa še zmer v tistmu enmu letu, k sm čakala, da sm not pršla pa sm bla samoplačnik, zmetala za zobarja čez 100 jurjov, pa sam zato ker mi je šolska zobarca skos govorila, da je z zobmi vse v redu, pol sm pa k temu pršla, je pa reku, da je zob pod plombo tok mehk k skuta, pa da bo treba dva živca vn.. sm sam pogledala.. pa ful mi je rešu oba zoba, k jih po resnic povedan sploh še ni blo, pa mi jih je "nazidou" z belo plombo, da zgleda čist navadn zob..
pa še pr men je fora da mam tok skupi zobe udzadi, da nitka sploh ne pride, pa tut nikol je nism kej prov velik uporablala in pol je med zobmi zgnil
v zadno k sm pa bla pr zobarju, mi je reku, da bova zamenala eno plombo( še od une bivše zobarce), k sm mela čudmn narjeno, pa da ne bo bolel, pa sm hotla inekcijo in hvalabogu, da sm jo hotla, ker je blo pod zobom zgnit..
tko da ja, če nimate dobrga zobarja ga hit zamenite, da ne bo pol treba napak popravlat, pa korenin odstranjevat..

drgač pa prvič slišm za to, da maš dve bele plombe na let zaston.. ker mam jest enga privatnika, pa sem zdej na koncesijo pršla , pa bi mi zih reku, da je kej zaston, ker že npr. če mi nardi tri ploskve bele plombe mi računa dve..

sm pa še zmer v tistmu enmu letu, k sm čakala, da sm not pršla pa sm bla samoplačnik, zmetala za zobarja čez 100 jurjov, pa sam zato ker mi je šolska zobarca skos govorila, da je z zobmi vse v redu, pol sm pa k temu pršla, je pa reku, da je zob pod plombo tok mehk k skuta, pa da bo treba dva živca vn.. sm sam pogledala.. pa ful mi je rešu oba zoba, k jih po resnic povedan sploh še ni blo, pa mi jih je "nazidou" z belo plombo, da zgleda čist navadn zob..
pa še pr men je fora da mam tok skupi zobe udzadi, da nitka sploh ne pride, pa tut nikol je nism kej prov velik uporablala in pol je med zobmi zgnil

v zadno k sm pa bla pr zobarju, mi je reku, da bova zamenala eno plombo( še od une bivše zobarce), k sm mela čudmn narjeno, pa da ne bo bolel, pa sm hotla inekcijo in hvalabogu, da sm jo hotla, ker je blo pod zobom zgnit..
tko da ja, če nimate dobrga zobarja ga hit zamenite, da ne bo pol treba napak popravlat, pa korenin odstranjevat..
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
TiGy napisal/-a:Men pa zanima če kera ve, kateri se ukvarjajo z zdravljenjem zob z laserjem, pri katerem skoraj da ni bolečin?
Neki Boris Gašpirc je, sam ne najdem iz kod je![]()
Ker se pač zloo bojim teh zobarjev in bolečine.
http://www.bkstudio.si/
I love SISLEY& RW
- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
jst hodm to leto k Gregorju Bregarju, v rožni za študente. meni osebno res dober zobozdravnik. ful prijazen.
na gorenjskem pa sm slišala za eno v Tržiču, ampak mislm da je samo samoplačniško. naj bi pa bila zelo dobra.
na gorenjskem pa sm slišala za eno v Tržiču, ampak mislm da je samo samoplačniško. naj bi pa bila zelo dobra.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Hm...je mogoče Sajovic?
Jaz še nism slišala za kako samoplačniško...
Sama jo pa morm zamenjat...ni važno nekje na gorenjskem tja do Bleda in do Kranja bi nekoga mela da je dobr...
Koga priporočate?
Jaz še nism slišala za kako samoplačniško...
Sama jo pa morm zamenjat...ni važno nekje na gorenjskem tja do Bleda in do Kranja bi nekoga mela da je dobr...
Koga priporočate?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
jagodka85 napisal/-a:Tigi napisal/-a:Dober zobozdravnik na Gorenjskem???
+ da se hitr pride na vrsto oz. da jemlje nove paciente???
Da je dober...
To je najbl pomembn...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mene pa zanima če lahko recimo na aškrčevi usak pride k zobozdravniku..glede na to al pa status študenta,dijaka..pa kuk časa se čaka..kaj rabš s seboj?pa kirga priporočate tam?
- Prtička
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
Nujno nujno bi prosila odgovor.
Čeprav sem bla 14 dni nazaj pr svoji zobarci, ki mi je dala zdravilo v modrostnega že dvakrat, me je ravno u petk zvečer, to je včeraj, začel neznosno modrosten bolet. Če bi se le dalo bi počakala do pondleljka pa se bojim da ne bom zmogla....oči mi je reku , da je na Metelkovi u lublani zobar k 24ur/dan dela...pa me zanima a je ta zobar za kej? kajti vrjetn bom mogla modrostnega vn dat, pa to res ne bi počela čist pr vsakmu zobarju:(
please kako izkušne mate s tem dežurnim zobarjem???
s tem na metelkovi al pa s kakim v Kranju?LP HVALA VAM..
Čeprav sem bla 14 dni nazaj pr svoji zobarci, ki mi je dala zdravilo v modrostnega že dvakrat, me je ravno u petk zvečer, to je včeraj, začel neznosno modrosten bolet. Če bi se le dalo bi počakala do pondleljka pa se bojim da ne bom zmogla....oči mi je reku , da je na Metelkovi u lublani zobar k 24ur/dan dela...pa me zanima a je ta zobar za kej? kajti vrjetn bom mogla modrostnega vn dat, pa to res ne bi počela čist pr vsakmu zobarju:(
please kako izkušne mate s tem dežurnim zobarjem???
s tem na metelkovi al pa s kakim v Kranju?LP HVALA VAM..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če je dec je na metelkovi kr tečn
men je dal kr ene nevemkakšne tablete pol je začel pa spraševat če sm kdaj travo kadila, pa sm rekla če je kej treba da bi belo plombo, pa me je kr napizdu da kva se zmišljujem
ampak mu je pol moja mt jih spucala tko da je utihnu in nardu kar ma za narest...
in zoba ti nebo treba ven dat..to te boli samo zarad zdravila..zdej najboljš da vzameš kakšen lekadol, ketonal (ne aspirina!!!) da ti ublaži bolečino in počakaš do svoje zobarce da ti potem ona nardi vse skupej in zaplombira še verjetno....to zdravilo zna včas svinjsko bolet...tud če boš šla h dežurnemu ti bo samo zob odpru in nebo več bolel, ampak vedet pa morš da bo potem treba vse jovo na novo spet spucat kanale in zdravilo notr dat...lej, če ti ej res ful muka pejt h dežurnemu na metelkovo, če se pa da zdržat pa probej zdržat do svoje zobarce....kukr jst vem, načeloma tud teli dežurni ne pulijo zob, ampak sam nardijo da ublažijo bolečino...verjetn ti bo tud kakšno inekcijo dal....
drgač pa zobar na metelkovi ni slab, dela uredu, sam gobec ma predoug

in zoba ti nebo treba ven dat..to te boli samo zarad zdravila..zdej najboljš da vzameš kakšen lekadol, ketonal (ne aspirina!!!) da ti ublaži bolečino in počakaš do svoje zobarce da ti potem ona nardi vse skupej in zaplombira še verjetno....to zdravilo zna včas svinjsko bolet...tud če boš šla h dežurnemu ti bo samo zob odpru in nebo več bolel, ampak vedet pa morš da bo potem treba vse jovo na novo spet spucat kanale in zdravilo notr dat...lej, če ti ej res ful muka pejt h dežurnemu na metelkovo, če se pa da zdržat pa probej zdržat do svoje zobarce....kukr jst vem, načeloma tud teli dežurni ne pulijo zob, ampak sam nardijo da ublažijo bolečino...verjetn ti bo tud kakšno inekcijo dal....
drgač pa zobar na metelkovi ni slab, dela uredu, sam gobec ma predoug

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]