Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js upam sam, da mi nau treba žiuca vn pult. Sej če me zob ne boli več, pol je kul? Al je še kšno drugo merilo tle?
Drgač bom mela pa spet za popraut lukno med sekalcema preveč sladkarij pojem za tok švohne zobe, kokr jih mam.
Drgač bom mela pa spet za popraut lukno med sekalcema preveč sladkarij pojem za tok švohne zobe, kokr jih mam.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
ja nevem, če je še koga tak strah zobozzdravnika, kot mene! pred 2 letoma me je boleu zob, pa sem 2 meseca jedla ketonale, pol pa jih mama več ni hotla nosit iz službe, pa sem mogla it..injekcijo mi je dala, ker sem pou ure fehtala,pa ji uste dol zapirala.. ko sn pa dobla injekcijo, pa sn prau čutla, kak mi jo je v korenine zapiknla, pa šobala med zobi..mi je tudi dala zdravilo not, ko sn prišla nalsednjič nazaj, pa mi je z 6imi iglami zbadala v živec, da mi ga umrtvi...pa me spraševala če boli...tretjič sem prišla samo, da preveri, če je živec umrtvila..zdaj pa mi rastejo 3 modrostni, in boli ko hudič..pojedla sn 13 škatlc tablet ketonala(oktober,november,december),potem je bolečina minla, zdaj pa me spet prijema, ampak ni tak hudo, tu pa tam vzamem kak nalgesin in je ok...čeprau vem,kak nezdrav je ketonal, se vseeno tak fejst bojim zdravnika, da bi rajše šla ne vem kaj delat, samo k zobozdravniku ne...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
^^Ko boš dobila rano na želodcu od vseh teh Ketonalov in Nalgesinov, boš pozabila, da te zob boli ...
Saj te razumem po eni strani, tudi jaz se težko spravim k zobarju, ampak če je treba, je treba!
Saj te razumem po eni strani, tudi jaz se težko spravim k zobarju, ampak če je treba, je treba!
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Joj mene je tut neki začel bolet. Ampak samo ko hodim . Se mi zdi, da je od prehlada, ker sem bla zdej res ful prehlajena in zdej ko hodim ali skačem, prav čutim en zob. Ne vem a je možn to od prehlada? No, jutri zjutri grem itak novga zobarja poiskat, ker je moja prejšna šla v penzijo. Upam, da me kmalu naroči, ker pol aprila pa grem že modrostnga ven dat
-
C_r_N_a - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
BAUCYKA zadnji čas je da nehaš jemati ketonale, ker pretiravaš in verjemi mi da je rana na želodcu veliko hujša kot bolečine v zobu!V življenju je potrebno včasih potrpeti in če boš tako nadeljevala si zoba ne boš pozdravila, zraven pa še kakšno rano na želodcu in še marsikaj!Najbolje bo da greš h kakšnemu privatniku, ki se bo zavzel za tebe in razumel tvoj strah.Drugače pa injekcija res pomaga in nič ne čutiš!
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
jaz sem največji zajček za zobozdravnike.sem imela eno zobozdravnico,ki bi ji bolj odgovarjal poklic mesarja.potem sem pa dobila enega zobozdravnika,ki je totalni cuker.tip je zelo umirjen,prijazen,razume moj strah in je vedno zelo razumevajoči.seveda ne gre brez inekcije...zakaj bi trpela če mi ni treba,pa še manjši strah je,ker vem da bo brez bolečin.
...itak mi vse diši po tebi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Dober zobozdravnik na Gorenjskem???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Ena x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2007
ja moja zobarca uporabla to reč. ime ji je ivana košir in dela v medvodah. sej drgač je uredu ampak moj strah pred zobarji pa tistimi ˝hrošči˝ za plombe delat je obupen
A ne dela tale zobarca v ZD oz. je za mladino? Je tudi privat ali ...?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov