Zobozdravniki - priporočila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali se bojite iti k zobozdravniku

da
103
62%
ne
63
38%
Skupaj glasov : 166

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Feb. 2007 14:07

*AnNy napisal/-a:mene tut nč ni strah, glede na to d sm mogla dat 4zobe naenkrat vn in sm mislna da bom skp padla :? pa še takšno čeljust sm mela k da bi me kdo prebutu, od injekcije, prov smešn filing je :D

Kar štiri? Mene pa čakajo trije da mi jih izpulijo. Ker so BAJE mrtvi :? Pa to drugače full gre? Mene je takoooo strah. Mam za en mesec za 1.zob :?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 16. Feb. 2007 18:47

Mene je bilo včasih blazno strah zobarja. zj sem pa našla zobozdravnico, ki je pa tako super, da mi noben problem več it do nje, ker se ona resnično trudi, da bi mi brez bolečin popravila vse, kar se je naredilo, ko me 5 let ni bilo k zobarju, ker sem se tko blazno bala.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 17. Feb. 2007 1:26

:lol: ok ene boli, druge ne:P
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 17. Feb. 2007 10:29

Joj te inekcije. Zaradi nje, sem imela več kot en teden zatečeno lice. :eek: Ampak vseeno raje vidim da mi jo da, kot pa da me boli. :?

V osnovni sem se je tako bala, da sploh ust nisem odprla in tudi starše je klicala pa ni nič pomagalo. :lach: Zdaj mi je pa res žal, da takrat nisem odprla ust. :?
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 17. Feb. 2007 10:33

jemina napisal/-a:Mene je bilo včasih blazno strah zobarja. zj sem pa našla zobozdravnico, ki je pa tako super, da mi noben problem več it do nje, ker se ona resnično trudi, da bi mi brez bolečin popravila vse, kar se je naredilo, ko me 5 let ni bilo k zobarju, ker sem se tko blazno bala.
Pr men je isto. Celo srednjo šolo nism hodila k zobarju, ker sem mela tako, ki me je res razmesarla in še nahrulila vsakič, ko sem bla tam. Zdej mam drugo in morm rečt, da sem ful zadovolna. Nardi hitrejš, praktično brez bolečin pa še prjazna je.
Tko, da mal straha je še zmer sam zdej vsaj ni panike in res grem kadar je treba.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Feb. 2007 11:14

C_r_N_a napisal/-a::lol: ok ene boli, druge ne:P

ja to je čist odvisno od folka..ene boli druge ne...ampak pomojem ma še vedno velika večina rajš, da potrpijo par sekund s tisto inekcijo, kot pa da jim eno uro vrta in praska po živcu... :)vsaj jst...sicer pa ni nevem kake bolečine, prej je neprijeten občutek...mene ne boli nič, sam mal čudno je ker je tak filing kot da potiska čeljust nevem kam :D ne grem pa brez inekcije h zobarju...ni šans, sploh...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 17. Feb. 2007 15:30

sofia83 napisal/-a:Bom kar v tole temo pisala, da ne odpiram nove:

Lepo lepo lepo prosm, če mi lahko tiste, k se kej več spoznate na zobarje v študentski ambulanti na Aškerčevi, svetujete, kater je najboljši (pa predvsem najbolj nežen in prjazen :D).

Hvala :)

Če te še zanima, ali pa za koga drugega: študentski zobar v Rožni, dr.Bregar je FUL ok zobozdravnik. Pa nisem verjela, da to sploh obstaja :D MEd posegom ti razlaga, kaj dela, ful ni neroden, enkrat sem bila tam, ko sem se naročila z apuljenje modrostnega zoba in se me je 1 mesec kasneje spomnil :) Tudi sedaj, ko nisem več študentka, hodim še vedno tja :)

Drugače nimam nekega blaznega strahu pred zobarji... ok nimam niti ene plombe, da se mal pohvalim, me pa čaka čez par dni pri dentalnem kirurgu puljenje tretjega modrostnega zoba.... pa me je TOOOOK strah, ker imam baje korenine nekako okoli živca in če mi kaj zaje*e, ne bom več čutila spodnje ustnice :(
Uporabniški avatar
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaatjaa » 19. Feb. 2007 8:11

No jz pa se zobarja nč ne bojim :D it h katermu kol drugmu zdravniku to pa mi je groza, sploh a če morem kri dat.
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 22. Feb. 2007 17:31

Mene pa zanima kakšna je razlika med plombo in zalivko?KOliko plobm imate?Se res splača imeti bele?
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 22. Feb. 2007 18:56

mhm.. mislim, da je plomba dokončka, pač ko ti popravi zob.. zalivka pa je le začasna ko imaš zdravilo not..mam prov? :?

Ja jaz mam ene 4 plombe sigurno, pa še 2 zoba se mi zdravita zdaj..
Vse plombe so bele.. ja super so, ker se ne vidijo! Tako je kot bi biu navaden zob.. no vsaj pri meni so ful dobr narjene in se je splačalo zaeno dat 5 jurjev..
Zalivka...(najhuje je, ker gre zalivka ščasoma ven-če imaš not zdravilo in se ti lahko odpre.. in potem mora spet na novo zob zdraviti)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 22. Feb. 2007 22:04

Meni se zdi, da je zalivka samo pravilna slovenska beseda za plombo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 22. Feb. 2007 23:17

kr.ena napisal/-a:Meni se zdi, da je zalivka samo pravilna slovenska beseda za plombo.

Tako je :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 25. Feb. 2007 22:27

Js ko grem h zobarju me ni nč strah, tut v čakalnici ne, samo pol ko pa na stol pridem mi pa srce razbija 100 na uro :D Ker ponavad mi kej vrta in mene to tok boli, da ne morm opisat..prou taka posebna moreča bolečina..brr :?
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 25. Feb. 2007 23:09

Joj :( js bom zdele čimprej mogla spet k zobarju. Že zamujam ceu mesc. Mam u zobu zdravilo pa bi ga loh mela največ 1 mesec, js ga mam pa že 2 mesca :oops: Sam ful se bojim it, zato k mi je rekla, da če to nau žiuca not potegnl (al neki tazga), mi bo mogla žiuc izruvat pa prej inekcijo dt :eek: :unknown: :tear:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 25. Feb. 2007 23:23

Ja pol pa kr hitr..č ti je rekla, da morš sam en mesc..usen bolš itk tko k ti reče, da nau pol še kej bl narobe. Mene je strah tega sam usen pa zmeri upoštevam zobarja k bi me blo pol če bl strah č bi šlo kej narobe. :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov