Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
*AnNy napisal/-a:mene tut nč ni strah, glede na to d sm mogla dat 4zobe naenkrat vn in sm mislna da bom skp padla pa še takšno čeljust sm mela k da bi me kdo prebutu, od injekcije, prov smešn filing je
Kar štiri? Mene pa čakajo trije da mi jih izpulijo. Ker so BAJE mrtvi Pa to drugače full gre? Mene je takoooo strah. Mam za en mesec za 1.zob
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Mene je bilo včasih blazno strah zobarja. zj sem pa našla zobozdravnico, ki je pa tako super, da mi noben problem več it do nje, ker se ona resnično trudi, da bi mi brez bolečin popravila vse, kar se je naredilo, ko me 5 let ni bilo k zobarju, ker sem se tko blazno bala.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Joj te inekcije. Zaradi nje, sem imela več kot en teden zatečeno lice. Ampak vseeno raje vidim da mi jo da, kot pa da me boli.
V osnovni sem se je tako bala, da sploh ust nisem odprla in tudi starše je klicala pa ni nič pomagalo. Zdaj mi je pa res žal, da takrat nisem odprla ust.
V osnovni sem se je tako bala, da sploh ust nisem odprla in tudi starše je klicala pa ni nič pomagalo. Zdaj mi je pa res žal, da takrat nisem odprla ust.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Pr men je isto. Celo srednjo šolo nism hodila k zobarju, ker sem mela tako, ki me je res razmesarla in še nahrulila vsakič, ko sem bla tam. Zdej mam drugo in morm rečt, da sem ful zadovolna. Nardi hitrejš, praktično brez bolečin pa še prjazna je.jemina napisal/-a:Mene je bilo včasih blazno strah zobarja. zj sem pa našla zobozdravnico, ki je pa tako super, da mi noben problem več it do nje, ker se ona resnično trudi, da bi mi brez bolečin popravila vse, kar se je naredilo, ko me 5 let ni bilo k zobarju, ker sem se tko blazno bala.
Tko, da mal straha je še zmer sam zdej vsaj ni panike in res grem kadar je treba.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
C_r_N_a napisal/-a::lol: ok ene boli, druge ne:P
ja to je čist odvisno od folka..ene boli druge ne...ampak pomojem ma še vedno velika večina rajš, da potrpijo par sekund s tisto inekcijo, kot pa da jim eno uro vrta in praska po živcu... vsaj jst...sicer pa ni nevem kake bolečine, prej je neprijeten občutek...mene ne boli nič, sam mal čudno je ker je tak filing kot da potiska čeljust nevem kam ne grem pa brez inekcije h zobarju...ni šans, sploh...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Bom kar v tole temo pisala, da ne odpiram nove:
Lepo lepo lepo prosm, če mi lahko tiste, k se kej več spoznate na zobarje v študentski ambulanti na Aškerčevi, svetujete, kater je najboljši (pa predvsem najbolj nežen in prjazen ).
Hvala
Če te še zanima, ali pa za koga drugega: študentski zobar v Rožni, dr.Bregar je FUL ok zobozdravnik. Pa nisem verjela, da to sploh obstaja MEd posegom ti razlaga, kaj dela, ful ni neroden, enkrat sem bila tam, ko sem se naročila z apuljenje modrostnega zoba in se me je 1 mesec kasneje spomnil Tudi sedaj, ko nisem več študentka, hodim še vedno tja
Drugače nimam nekega blaznega strahu pred zobarji... ok nimam niti ene plombe, da se mal pohvalim, me pa čaka čez par dni pri dentalnem kirurgu puljenje tretjega modrostnega zoba.... pa me je TOOOOK strah, ker imam baje korenine nekako okoli živca in če mi kaj zaje*e, ne bom več čutila spodnje ustnice
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
mhm.. mislim, da je plomba dokončka, pač ko ti popravi zob.. zalivka pa je le začasna ko imaš zdravilo not..mam prov?
Ja jaz mam ene 4 plombe sigurno, pa še 2 zoba se mi zdravita zdaj..
Vse plombe so bele.. ja super so, ker se ne vidijo! Tako je kot bi biu navaden zob.. no vsaj pri meni so ful dobr narjene in se je splačalo zaeno dat 5 jurjev..
Zalivka...(najhuje je, ker gre zalivka ščasoma ven-če imaš not zdravilo in se ti lahko odpre.. in potem mora spet na novo zob zdraviti)
Ja jaz mam ene 4 plombe sigurno, pa še 2 zoba se mi zdravita zdaj..
Vse plombe so bele.. ja super so, ker se ne vidijo! Tako je kot bi biu navaden zob.. no vsaj pri meni so ful dobr narjene in se je splačalo zaeno dat 5 jurjev..
Zalivka...(najhuje je, ker gre zalivka ščasoma ven-če imaš not zdravilo in se ti lahko odpre.. in potem mora spet na novo zob zdraviti)
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Joj js bom zdele čimprej mogla spet k zobarju. Že zamujam ceu mesc. Mam u zobu zdravilo pa bi ga loh mela največ 1 mesec, js ga mam pa že 2 mesca Sam ful se bojim it, zato k mi je rekla, da če to nau žiuca not potegnl (al neki tazga), mi bo mogla žiuc izruvat pa prej inekcijo dt :unknown:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov