Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz se tud "bojim" obiskov pri zobozdravniku..najbrz zato, ker mam slabe izkusnje z zobozdravniki..prvi k sem ga mela v OS je biu mau pregrob, drugi pa je varceval z inekcijami in sm morala dolocene zadeve pretpeti brez inekcije..zdaj bom spet menjala zobozdravnika in upam da bo le ta boljsi..
- suede
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2005
jaz se pa tok zobarjev bojim da sm tok časa čakala da sm dobila gronolom. k sm dojela kako šele to boli sm si takrat prsegla da bom zdej šla vsakič sprot k zobarju. ja valda sm šla ta bo:) raj si obe nogi odrežem kokr da grem sam na pregled. se že v čakalnici derem da če ne bo inekcije ne bo mene not. dobr da mam zobarco tako mlado k me skoz v smeh spravlja pa fila z inekcijam (razn pr gronolomu ne dobiš inekcije-aua)
Amicus fundus rarus!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
sofia83 napisal/-a:Jst bi pa nujno morala k zobozdravniku, ker me mal modrostni zobje zafrkavajo, sam kar prelagam pa prelagam zadevo ... Pa se rajš vsake tolk časa zbudim vsa natečena in sm cel dan doma obupana zarad bolečin, kokr da se odpravm k zobarju ... Grozna sem
brezveze teh bolečin! Pejd k zobarju pa da ti ga vn, to manj boli!!
Peek-a-boo!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
jst se tok bojim zobarjev, da konc! nism šla že kr neki časa, pa bi že mogla it počas... ampak me je preprosto tok strah... !!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
Jst mam slabo izkušnjo z zobarjem še iz osnovne šole tako, da se mi je res zameril in še danes, ko grem - grem z odporom pa čeprav vem, da ne bo nič kaj hudega grem vedno zelo ne rada!itak pa saj noben ne hodi rad in če želiš imeti zdrave zobe se moraš spravit tja!
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jas tudi hodim k osnovnošolskemu, pa osebni zdravnik je tudi za osnovnošolske otroke... jas pa že dolgo nisem v o.š.nogica napisal/-a:Jst pa še vedno hodim k zobarci, k je za osnovnošolske otroke Nism nč menjala ... :D Pol pa vidiš čakalno vrsto --> sami prvi črvi z rumenimi rutkami, vmes pa 1.80 visoka punca (sam ne zdej tega okol razlagat )
Tko da je nežna, sam včasih mi že toookkk vrta, da mi na konc že kr paše. Ubistvu mi že tok razbija po zobeh, da me tok boli in sploh ne čutim več. (ne znam dobr razložit tega mojga postopka).
Se pa vedno v kaj zamislim in sm med tem, ko ona opravlja svoje delo v čist svojem svetu pa je uredu.
ne bojim se pretirano zobozdravnika kr vbistvu mi še nikoli niso vrtali al delali plombe tak da nevem niti kaki občutek je...(hvalabogu)
as if.
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
sovražm zobozdravnike pa krkol oz. kogarkol k mi po zobeh vrta.... 16.1 sm naročena (al takt enkrat) in me je že zdj groza kaj bo... noro kok se jih jst bojim
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
Tudi mene je zelo strah zobozdravnikov.Naročena sem januarja-me že zdaj stiska ko samo pomislim.Pa nisem imela nikol nekih problemov z njimi...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Evo jest sm mela dons kontrolo pri zobarju - no morm rečt, da se mi je celo noč bledl in sploh nism mogla spat od strahu in poj k sm pršla na pregled sm lepo zobozdravnici kr na vratih že povedala, da če mi ma slučajno kej za delat nej me kr za drugič naroči, da me je fulll strah in se pač pri zobarju spet v 5 letno punčko spremenim in, da mam od strahu že ene 240 srčnega utripa... no hvala bogu z mojimi zobki ni blo nč narobe
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Sm jst edina, ki se ne boji zobarjeu?
Mislim...ni mi nek užitek it...sam sm že tok navajena teh zobnih kirurgov, ortodontou & zobarjeu, da bi mi blo že prou čudno, če neb šla pou leta k zobarju al pa ortodontu...
no ja...splača se lepi zobki so rezultat
Mislim...ni mi nek užitek it...sam sm že tok navajena teh zobnih kirurgov, ortodontou & zobarjeu, da bi mi blo že prou čudno, če neb šla pou leta k zobarju al pa ortodontu...
no ja...splača se lepi zobki so rezultat
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov