Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mene je groza zobozdravnika sam zato, ker mam ful nesposobno zobozdravnico, velikrat mi je že kej zasrala, pa ful, res ful je groba. Sej zdej sm se itak naročila k drugi, pa upam da bo bolš, ker res ne mislim več trepetat za vsako ko sm naročena.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
js grem zdle kmal na operativno odstranitev modrostnega zoba ...me ful panika grabi, pa me zanima če je že kera bla in ali ZELOO BOLI???
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
meni je pa pri zobozdravnici prav luštno!
danes sem bil, mi je lepo spolirala vse zobe pa nekaj malega popravila, v glavnem super je bilo!!!
aja, na koncu sem pa še dobil curaprox zobno ščetko za čiščenje med zobmi ter belilno zobno pasto! in ko sem jo vprašal, koliko sem dolžan, mi je rekla, da nič, pa sem ji hotel dati 20€ napitnine, pa tudi ni hotela vzeti!
v glavnem zobozdravniki in lepi zobje so zakon!
danes sem bil, mi je lepo spolirala vse zobe pa nekaj malega popravila, v glavnem super je bilo!!!
aja, na koncu sem pa še dobil curaprox zobno ščetko za čiščenje med zobmi ter belilno zobno pasto! in ko sem jo vprašal, koliko sem dolžan, mi je rekla, da nič, pa sem ji hotel dati 20€ napitnine, pa tudi ni hotela vzeti!
v glavnem zobozdravniki in lepi zobje so zakon!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
*nAughTykA* napisal/-a:js grem zdle kmal na operativno odstranitev modrostnega zoba ...me ful panika grabi, pa me zanima če je že kera bla in ali ZELOO BOLI???
Ne bom te strašila Itak te nafilajo z inekcijam, tako da sploh nič ne čutiš bolečine.. Po kakšnih 3 urcah mejčken čutiš ko ti inekcija popusti. Ampak razloga za paniko ni!
Povej kdaj boš opravila, da bom upala povedat, kaj je meni zobozdravnik naredil. Če bi zdele povedala, bi te preveč panika zagrabla
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
A drugač vaši zobozdravniki dajejo injekcije pred vrtanjem? Ker naša tega ne daje nikol, pomoje jih sploh nima. Zdej ko grem k drugi ji bom pa kr sama rekla če mi bo dala, pa tud če plačam, rajš to kot pa tisto mučenje spet.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
ja za plačat je v vsakm primeru, če ni nujna. je pa mela sestra eno zabavno izkušnjo v novigradu.. našopu ji je ful injekcij, ker ni prjel, pol ji je ubiu zob (to je biu tudi namen), račun je pa znašu 10 kun. wtf.
bounce around kai like bunniez
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ANGELgirl napisal/-a:*nAughTykA* napisal/-a:js grem zdle kmal na operativno odstranitev modrostnega zoba ...me ful panika grabi, pa me zanima če je že kera bla in ali ZELOO BOLI???
Ne bom te strašila Itak te nafilajo z inekcijam, tako da sploh nič ne čutiš bolečine.. Po kakšnih 3 urcah mejčken čutiš ko ti inekcija popusti. Ampak razloga za paniko ni!
Povej kdaj boš opravila, da bom upala povedat, kaj je meni zobozdravnik naredil. Če bi zdele povedala, bi te preveč panika zagrabla
dej no povej, da bom mu prej zatežila da se men kej takega ne bo zgodilo
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
sicer je moja zobozdravnica zelo fajn, ampak mene je vedno tako zelo strah.
eno vprašanje:
ali zelo boli če ti izpulijo stalni zob? (jaz si jih morem namreč 4 dat izpulit - zobni aparat. in sprašujem, ker ko je moja kolegica šla jo je zelo bolelo, kljub inekciji (ali to zelo boli, ko ti jo zapičijo kam pač že))
tnx.
eno vprašanje:
ali zelo boli če ti izpulijo stalni zob? (jaz si jih morem namreč 4 dat izpulit - zobni aparat. in sprašujem, ker ko je moja kolegica šla jo je zelo bolelo, kljub inekciji (ali to zelo boli, ko ti jo zapičijo kam pač že))
tnx.
- afroditaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2007
pozdravljene punce!!
mene pa zanima a mogoče katera pozna kakšnega fanj privat ortodonta v lj?:)
mene pa zanima a mogoče katera pozna kakšnega fanj privat ortodonta v lj?:)
- afroditaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2007
a mogoče kdo pozna dr.dent.med. Kocačič Čadež Mirjam(v lj)???
- misswho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Damyanchyka napisal/-a:A katera kej ve kam nej se obrnem za zobozdravnika,kje u lj pa da ni priivat(tel.št, naslov, kaj rabm krkol..)K sm več u lj k doma pa bi mi blo bl priročno..s tem da me en zob boli pa če kej veste če tkoj uzamejo al bo treba čakat?
Hvala,
LP
Če si študentka, pa imaš kako nujno situacijo, da te res ful boli, pol te vzamejo na Aškečevi ... Mojo sestro so že enkrat, brez problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov