Zobozdravniki - priporočila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
pozna kdo še kakšnega dobrega zobozdravnika na Primorskem? moj je ravnokar odletel v penzijo in sem ostala brez njega
- loknica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Mene nekej zanima..če si študent, to pomeni, da greš lahko samo dolečenemu zobozdravniku npr tistemu pri kateremu si imel pregled na katerega moraš iti v 1.letniku? Ali greš lahko komurkoli?
Pa zanima me, če kdo hodi v ZD na Aškerčevi v LJ? Tam so štirje zobozdravniki, je kater dober?
Pa zanima me, če kdo hodi v ZD na Aškerčevi v LJ? Tam so štirje zobozdravniki, je kater dober?
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
naslednje zobozdravnice NE priporočam:Diana Terlević Dabić
...itak mi vse diši po tebi...
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
v Kranju moja kolegica hodi samoplačniško k dr.Iztoku Križnarju.Kolegica pravi,da je tip zakon:prijazen,ustrežljiv,pa še razume ljudi,ki težko prenašajo plombiranje brez inekcije.Če kolegica pravi,da je tip uredu,potem je res...glede na to,da je ona tak zajček za zobozdravnike.
...itak mi vse diši po tebi...
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
Ljubljančanka napisal/-a:*LittleBug* napisal/-a:Ljubljančanka napisal/-a:Ve katera za zobozdravnika v Ljubljani, ki uporablja laser namesto svedra in kakšna je cena?
Laser?Kako pa to zgleda pa od kdaj?
Ja ta boljši naj bi to tko delali. Jaz si to tko predstavljam, da laser uniči samo karies in ne tudi zdrav zob, kot pri navadnem svedranju in zato tudi ne boli. Še malo naprednejši zobozdravniki pa uporabljajo ozon:
http://dental.creativ.si/index.php?opti ... 47&lang=sl
ja moja zobarca uporabla to reč. ime ji je ivana košir in dela v medvodah. sej drgač je uredu ampak moj strah pred zobarji pa tistimi ˝hrošči˝ za plombe delat je obupen
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
C_r_N_a napisal/-a:A injekcija boli ful?Kolk ti jih pa da?
Špikne te dva ali trikrat, odvisno za kateri zob gre. Boli tudi injekcija - skeli, medtem ko ti anestetik teče noter - ampak jaz veliko lažje prenesem to kot pa vrtanje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Injekcija ima res najtanjšo iglco ever, tisto je vse skup nič proti temu, kolk bi te sicer bolelo ko ti dela. Jst vedno rečem naj mi jo da in sm lepo pri miru k d nč ni, ona lepo v miru dela in sva hitreje konc kot pa da bi tm vsake dve sekunde roko dvigvala če lahko mal neha. Tista 2 jurja pa že daš zanjo
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
sofia83 napisal/-a:Bom kar v tole temo pisala, da ne odpiram nove:
Lepo lepo lepo prosm, če mi lahko tiste, k se kej več spoznate na zobarje v študentski ambulanti na Aškerčevi, svetujete, kater je najboljši (pa predvsem najbolj nežen in prjazen ).
Hvala
Tudi jaz se priporočam za kakšno informacijo!!!
Zobarji - moja največja mora, bojim se jih fuuul
In pol vedno odlašam. Mogla bi it, sam zdej me je pa že kr sram, ker me že ene 2 leti ni blo in mi bo zobarca zihr kej težila. Enkrat mi je rekla, da če ne bom redno hodila, da me bo pustila da grem k študenstskemu zobarju (očitno na Aškerčevo)... In zdej mi je bedno it h njej... Fora je pa v tem, da bi mogla it, ker mi je ene pol leta nazaj en zob rahlo poču se mi zdi (jedla sem jogurt z gozdnimi sadeži in je notri tudi par enih trdih zrnc, sem očitno lih nesrečno ugriznila - me je fuuuul zabolelo, zaskelelo, kasneje pa sem opazila, da imam en zob po eni stranici nekako odrezan od ostalega dela zoba... ) In vem, da bi mogla it, k v tisto zarezo lahko zahajajo bakterije in tko, sam se ful bojim...
Da mi bo težila, mi bo nerodn, da nau injekcija prijela, al pa da bo celo treba pult, tega pa res ne bi, da bom pol škrba baba .
Rada bi kakšno priporočilo, kam naj grem. Najbližje mi je Aškerčeva ali pa Rožna dolina, ker imam tam fax. A na Aškerčevi ti dajo injekcijo, če želiš?
Res - rajš grem h ginekologu, kot pa k zobarju (pa verjemte, da mi ginekolog ni ravno pri srcu)
Be happy!!!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Mašy pa pejt tja kamor si vedno hodila, verjemi da te bo vzela, ker te ne more kr skenslat kokr si pač ona zaželi. To ti je najbrž tko rekla, da te je mal prestrašla.
Ja 2 leti je že lepa doba, jst hodm redno vsaj 2x na leto če ne več. Pa se zmer kej najde, žal nimam najboljših zob, čeprav zadnje dobro skrbim. Naj te ne bo strah, gre se zate. Injekcija bo že prjela, to je pa sploh zadnja stvar kar te mora skrbet.
Zdej če te je resss toooook strah da ne moreš zdražat, ti predlagam da greš k privatniku. Tam je situacija popolnoam drugačna, kot pri navadnih koncesionarjih. Ne rečem da so te kaj slabši zobozdravniki, ampak pristop pri obeh je popolnoma različen. Je pa res, da pri privatniku plačaš kar dober denar, sem prepričana da ti naredi lepše, se ti veliko bolj posveti, in sam odnos je nakako bolj človeški-kar je pri takemu človeku, ki se boji zelo velikega pomena.
Kakorkoli že, strah je zato da se ga premaga. Človek zdrži veliko več kot si misli, tko da če greš k zobozdravniku to še ne bo najhujša stvar na svetu a ne
Ja 2 leti je že lepa doba, jst hodm redno vsaj 2x na leto če ne več. Pa se zmer kej najde, žal nimam najboljših zob, čeprav zadnje dobro skrbim. Naj te ne bo strah, gre se zate. Injekcija bo že prjela, to je pa sploh zadnja stvar kar te mora skrbet.
Zdej če te je resss toooook strah da ne moreš zdražat, ti predlagam da greš k privatniku. Tam je situacija popolnoam drugačna, kot pri navadnih koncesionarjih. Ne rečem da so te kaj slabši zobozdravniki, ampak pristop pri obeh je popolnoma različen. Je pa res, da pri privatniku plačaš kar dober denar, sem prepričana da ti naredi lepše, se ti veliko bolj posveti, in sam odnos je nakako bolj človeški-kar je pri takemu človeku, ki se boji zelo velikega pomena.
Kakorkoli že, strah je zato da se ga premaga. Človek zdrži veliko več kot si misli, tko da če greš k zobozdravniku to še ne bo najhujša stvar na svetu a ne
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
C_r_N_a napisal/-a:A injekcija boli ful?Kolk ti jih pa da?
Jaz sem jo enkrat dobila ko sem k dežurnemu šla (meni je moja zobarka noče dati ),pa me ni nič bolelo. Me je pičila in zvrtala fajn-skoraj sem uživala
Moja teta npr.pa pravi da jo inekcija zelo boli. Samo mislim da je to bolj redko, ker to te hitro pikne itd.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
sem se zmotla in sem kliknila DA v anketi... drugače me ni strah, ampak veselim pa se tudi ne
Ravno danes sem bila in mi je 2 plombi popravla, ki sta mi ven padli tako, da ni bilo sile... še enkrat grem, pol pa imam mir za nekaj časa
Jaz drugače nikol ne dobim inekcije, ker se teh bojim, sam če mi bodo kdaj kaj hudega delali pa jo bom definitvno hotla
Ravno danes sem bila in mi je 2 plombi popravla, ki sta mi ven padli tako, da ni bilo sile... še enkrat grem, pol pa imam mir za nekaj časa
Jaz drugače nikol ne dobim inekcije, ker se teh bojim, sam če mi bodo kdaj kaj hudega delali pa jo bom definitvno hotla
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
mene tut nč ni strah, glede na to d sm mogla dat 4zobe naenkrat vn in sm mislna da bom skp padla pa še takšno čeljust sm mela k da bi me kdo prebutu, od injekcije, prov smešn filing je
sej injekcija ne boli nč, k ti prej pošprica z nekom in pol sploh nč ne čutš
najbl sovražm pa vrtanje, aaaaaa k tok skeli tist
sej injekcija ne boli nč, k ti prej pošprica z nekom in pol sploh nč ne čutš
najbl sovražm pa vrtanje, aaaaaa k tok skeli tist
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov