Zobna pasta

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 14. Sep. 2012 17:37

jaz sem tudi mela eno naravno, angelica se mi zdi, ampak sem mela občutek, da mi je na dolgi rok premal intenzivno spucala zobe in se mi je začel delat karies. zobozdravnica mi je potem svetovala, da uporabljam pasto s čimveč fluora in predvsem da nitkam pogosto. nekateri pa fluor odsvetujejo, tko da sploh ne vem zdej kaj je ok in kaj ne. aja, pa mehka zobna ščetka more bit baje, jaz mam curaprox in se mi zdi, da res bolj spuca, čeprav maš na začetku občutek, da je premehka da bi kaj spucala.
vale
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a vale » 02. Okt. 2012 4:56

punkie_ napisal/-a:jaz sem tudi mela eno naravno, angelica se mi zdi, ampak sem mela občutek, da mi je na dolgi rok premal intenzivno spucala zobe in se mi je začel delat karies. zobozdravnica mi je potem svetovala, da uporabljam pasto s čimveč fluora in predvsem da nitkam pogosto. nekateri pa fluor odsvetujejo, tko da sploh ne vem zdej kaj je ok in kaj ne. aja, pa mehka zobna ščetka more bit baje, jaz mam curaprox in se mi zdi, da res bolj spuca, čeprav maš na začetku občutek, da je premehka da bi kaj spucala.

Jaz pa uporabljam zdaj glineno zobno pasto (bolus) ... full dober občutek, da ni več nikjer nobenih oblog. Curaprox zbona ščetka pa je itak zakon kupujem jih že nakaj let. Vmes kakšno drugo kupim, ampak se vedno vračam nazaj na curaprox.
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavriksa » 08. Okt. 2012 16:55

Glinena zobna pasta? Nekaj novega. Kakšen je pa okus?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 08. Okt. 2012 19:04

Jaz uporabljam bolj naravne, ker razni Colgate in podobno mi ful izsusujejo ustnice, sploh kaksne "Max Fresh" zadeve. Pomoje pa sploh ni tako vazno, katero pasto uporabljas, ker konec koncev redno scetkanje in nitkanje se nista dovolj za zdrave zobe, no ampak to je ze za kaksno drugo temo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov