Zobna pasta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
ženska napisal/-a:Sensodine je najboljša. Sploh tista, ki preprečuje raztapljanje kisline.
Evo jest isto..sam je pa res, da ma ta druga okus boljši, pri prvi se ga pa hitr navadš-ampak pomaga pa jest se izogibam vsem pastam k majo kej v zvezi z belilom.
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Uh mi smo pomoj že čist vse sprobal... trenutno mamo 3 različne (Signal, Colgate in Vademecum), ker vsakmu druga ustreza.
Meni je od vseh, ki sem jih uporabla še najboljša Signal
Meni je od vseh, ki sem jih uporabla še najboljša Signal
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Meni je najboljša Aquafresh, na kateri je slika ženske, ki kaže jezik. Imam še zobno ščetko s strgalom za jezik in to je to.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sensodyne.
včasih so me zobje ful skelel, pa mi je ful pomagal, da me zdej ne več :-)
zakon zobne paste
včasih so me zobje ful skelel, pa mi je ful pomagal, da me zdej ne več :-)
zakon zobne paste
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
me,myself&I napisal/-a:^^ A ena taka k ma ogaben okus? Paradent (sm si zmislila, ampak nekako tako se sliši)? Ta je dobra, ja. Samo okus je pa
ja zdej sm se spomnla paradontax je.. pa men je res dobra.. glede okusa maš prov, sam men majo vse zobne paste gniu okus..
-
*mala* - Cosmopsiho
^^sporoč k bo akcija k zdej so Sensodyne ful podražl v Mullerju, k prej je bla 840 sit, zdej je pa čez 4 evre-je zdej celo v DM cenejš-tak da jo zdej tam kupujem (sej ni neke blazne razlike, sam js jih zmeri ene par naenkrat kupm)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js sem neki casa nazaj vidla v reklami drogerije Tus zobno pasto Beverly Hills Formula Natural White, ki naj bi pobelila zobe, pa se za prejsnjo ceno si dobiu dva komada. In moram rect, da se razlika res pozna. Cena se pa ne spomnem glih kolk je bla-mislim da nekje od 5 do 10 eur.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
*mala* - Cosmopsiho
^^Upam da je res. K mam slabo navado, da si umivam zobe, ko se sprehajam po hiši pol se mi ponavad pa ne da ust sprat
OT: gregalina, hvala za ZS
OT: gregalina, hvala za ZS
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
js sem pa uporabljala aquafresh (no sej ne vem če se točno tako napiše, ma itak usi štekate katero zobno pasto mislim), pol pa je mami eno iz nekega kataloga naročila, zdej pa to uporabljam pa se mi zdi da mam velik bl bele zobe kt prej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov