Znamenja

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 16. Avg. 2007 16:40

ja sj men je tud sexy to znamenje, še posebi na kaki fotki učas prov lepo izpade to...sm zdj sm neki začela premišljevat, da bi si ga dala odstrant...

sicer so mi pa do zdj usi bivši še rekli, da jim je to tak ušeč pa tud ker drug tipček mi reče, da me to še bolj sexy nardi:)

ne vem no kaj me je primlo, da sm začela razmišljat o tem...sj me bo minilo:) ma bom rajš še dvakrat prej razmisnla, preden se odločim za kaj takega...

uživite
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 16. Avg. 2007 17:04

js sem si hotela odstranit lepotno piko na trebuhu, ki je bila kr velika in malček nad kožo. in sem šla k splošni zdravnici, ki mi je napisala napotnico za v bolnico,kjer so mi jo odstranili. pa nič nisem plačala.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
junior
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a junior » 05. Sep. 2007 13:09

Pozdravljeni!
Mene pa zanima če obstaja kakšna nevarnost pri puljenju dlak iz znamenja na koži?

Lp
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 05. Sep. 2007 13:18

Js si že od skos s pinceto pulim dlačice iz lepotnega znamenja (na obrazu). Po moje ni nič narobe. men se še ni nikol vnelo al pa kaj. Se mi je pa že zgodil, da sem mela ravno na znamenju mozolj :) Pa tut ni blo nč narobe, tak da si mirne duše spuli dlačice tam ven.

Če se pa bojiš spulit, si jih pa odstriži (ne znamenj, ampak dlačice, da ne bo pomote :D ).
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 05. Sep. 2007 13:50

mene pa kr malo zmrazi da bi si iz lepotne pike, ki jo imam na obrazu spulila dlako :nein: imam majhno piko in tudi dlaka ni tako moteča,ampak si jo vedno ostrižem.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 05. Sep. 2007 13:57

ne si pult ... ni to ravno priporočljivo ... pa naj rečejo, kar hočejo, bolje je dlako pustit oziroma odstrič ... znamenja so tako občutljive zadeve, da resno ne se hecat s tem ... vsaj jaz jih ne bi pulila ... preventiva ;)
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 05. Sep. 2007 19:43

ja no jz si jih tut pa ni panike... sm bla tut pr dermatologinji nedovg nazaj pa je rekla d ni nč narobe
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 05. Sep. 2007 20:43

Jst mislm, da to ni pametn. Znamenja znajo bit zakomplicirana in se lahko hitr razvije kšn kožn rak, če bi se ti recmo kej zgnojil.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 05. Sep. 2007 20:58

Včasih sem si jih pulila, ampak zdaj jih pa samo strižem, ker me je malo bolet začelo... Res je, da hitreje zrastejo... Pulim jih pa na znamenju pod pazduho pa imam občutek, da jih ne bi smela, ker je kar neprijeten občutek, ko jo potegnem ven.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Sep. 2007 21:28

Yazmeen napisal/-a:Jst mislm, da to ni pametn. Znamenja znajo bit zakomplicirana in se lahko hitr razvije kšn kožn rak, če bi se ti recmo kej zgnojil.

se strinjam, pa z bejbiko tud.Znamenja so lahko nevarna reč in vsako drezanje lahko pripomore h kšnmeu raku :? če že orte odstranjevat te zadeve, jih dejte rajš postrič, ker če me filing ne vara, s tem ko vi pulite ven dlako, tud poškodujete znamenje na notr :?
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 12. Sep. 2007 20:25

nč ti ne bo...pač nobenu se še ni nč nardil...sam pa šarenje po teh znamenjih lahka povzroča raka...pa zdravniki in dermatologi odsvetujejo...
Uporabniški avatar
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanja24 » 10. Okt. 2007 21:16

vprašala dr. ki mi je rekel da dlakico komot potegnem ven iz znamenja, sam da ne smem nič stiskat, da moram prijet prav dlako in ne znamenja! lep pozdrav
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 02. Mar. 2008 16:28

Je šla že katera dat kako večje znamenje vn? Kako zgleda?
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 02. Mar. 2008 16:49

jaz imam tudi znamenje na obrazu in si dlačice odstrižem. nimam poguma da bi si pulila, ap še bolelo bi me (probala enkrat, pa ni šlo.).
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 02. Mar. 2008 17:50

Ja, pa sej je ciiist dovolj da si sam ostrizes s skarjami, skoda neki komplicirat , zapletat in se hecat z znamenji k so zlo obcutljiva stvar.
Js ga mam tud tko bl pri usesu, pa se kr vid, ampk pac sam s skarjami odstrizem, pa je problem resen - brez tveganja. :wink:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov