Znamenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz vas bi neki vprašala če kdo ve, pa upam da ni narobe če v tole temo napišm ker mislm da spada sm.
No jz mam pač materino znamenje na nogi ki bi si ga dala odstrant.
Zgleda pa tkole:
A mislte da bi blo to škodljiv al pa kakšne bi ble posledice pa če se to sploh lahko nardi pa to?
Pa sorite k je slikca slaba pa tko...
No jz mam pač materino znamenje na nogi ki bi si ga dala odstrant.
Zgleda pa tkole:
A mislte da bi blo to škodljiv al pa kakšne bi ble posledice pa če se to sploh lahko nardi pa to?
Pa sorite k je slikca slaba pa tko...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Evo dečve, mogoče vam bo kaj pomagalo: http://images.main.uab.edu/healthsys/ep_0137.jpg
Takole slikico sem jaz enkrat zasledila v eni ordinaciji in ker imam sama tudi kar precej znamenj, se po temle orientiram, da vem, kdaj vsaj malo zagnati paniko.
Takole slikico sem jaz enkrat zasledila v eni ordinaciji in ker imam sama tudi kar precej znamenj, se po temle orientiram, da vem, kdaj vsaj malo zagnati paniko.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz si jih tudi raje strižem. sploh nočem pomisliti, kako bi bilo, če bi jih pulila.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Kam pa greš lahko samoplačniško, kolko stane? Imam namreč majhno znamenje (pikico) na obrazu in mi je samo iz estetskih razlogov ZELO moteča. Kaj torej nrdit? Pa res ne bi rada, da bi se poznalo, ker je le na zelo vidnem mestu...
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
mene zanima približna cena danes za odstranitev znamenja? imam ga na sredini noge tako da je kar zelo vidmo, je pa kot nekakšna rjava lisa, velika približno 2x3 cm. pa a za napotnico moraš met kakšen razlog al jo lahko dobiš samo če te znamenje pač moti?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz imam tudi poln hrbet lepotnih znamenj. Ko sem bila star 18let sem šla k dermatologu- dr. Rogelj iz dermatologije Bartenijev-Rogelj, da bi mi odstranili. Pa ni hotela niti slišat za to. Je rekla, da sem še absolutno premlada in da bo samo spremljala, kako se razvijajo. Od takrat hodim na pregeled vsako leto, že 6let in vsakič reče, da ni še pravi čas. Mene sicer ne motijo, me je pa včasih strah, da si jih po nesreči ne razpraskam.
Sicer pa, če imaš napotnico od splošne zdravnice je odstranitev zastonj, samo malček več časa čakaš, kot če bi šel samoplačniško.
Sicer pa, če imaš napotnico od splošne zdravnice je odstranitev zastonj, samo malček več časa čakaš, kot če bi šel samoplačniško.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
mela sem na zgornjem delu cela tako zanmenje. zelo je bilo motece, ko zacelo pospeseno rasti in spreminjati barvo. ko sem bila stara 16 let so mi ga odstranili (trajal je 15min pri lepotnem kirurgu). naredil mi je grdo brazgotino, ampak je pa vseeno precej manj opazna kot je bilo znamenje. me je bolel precej ze prej, po operaciji pa en mesec sploh. glavo sem mogla imet itak povito celo, kot da bi mi je pol manjkal. pa nobenih tablet nisem smela pa nic .... hvala bogu
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ko sem bila jaz pred slabim letom na pregledu pri dermatologu mi je rekel, da za odstranitev moram samoplačniško ker znamenja (zaenkrat) še niso nevarna. Čeprav so na mestih kjer res motijo in se dostikrat opraskam, včasih me kakšno tudi boli in peče.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^so nevarna ampak ne vsa. Odvisno tud kak zgleda. Mi je pa ena znanka dermatologinja povedala enkrat, da so tista znamenja ki jih imamo od rojstva dosti bolj nevarna kot tista, ki jih dobimo kasnej (od sonca, itd.). Sama imam dve ful čudni po izgledu in moteči (eno sem mela že večkrat poškodovano) in me je že vse strah ker mam čez dva tedna pregled in res čudno izgledata Je pa res, da če hočeš odstranitev moreš sam plačat - vsaj osebna zdravnica mi je rekla tak... ampak menda so tud kake izjeme pa dajo tud na napotnico.
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov