Zlom kosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem imela zlomljeno prvo desno zapestje, čez nekaj let še levo
Pa ramo spahnjeno
Jah, svetujem samo počitek, da se samo zaceli. Druge ni.
Pa ramo spahnjeno
Jah, svetujem samo počitek, da se samo zaceli. Druge ni.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
red*cherry napisal/-a:OMG, kej tazga pa še ne. Da se nekdo tko igra s svojim telesom, pa sploh ne ve, kaj mu je... maš pa srečo, da se ti ni kaj zakopliciralo...
Jah, eni pač ne letamo za vsak drek k dohterju. Že tak al tak je preveč hipohondrov na svetu, roke fiksirat pa tut ni jaka umetnost. Raje jaz to nardim kot pa kak dohter (jim ne zaupam 5%, preveč vsega so že uničl).
Enkrat sem se tudi malo globlje urezala po nogi, pa sem se sama za silo zašila.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Zloma še ni blo, zvin pa že parkrat.
Ko sm bla še u vrtcu, sm se nekje zuni en mal strmala in se vrgla po tleh. Ko me je mami prosila nej ustanm, sm se še neki mulla, zato mi je mami dala roko, da bi se pobrala. Me je potegnla gor, jst sm se pa sam "obesla" in pifff, zvila roko. U zdrauniškem kartonu je pisal "mati zvila roko". Boga mami .
Ko sm bla še u vrtcu, sm se nekje zuni en mal strmala in se vrgla po tleh. Ko me je mami prosila nej ustanm, sm se še neki mulla, zato mi je mami dala roko, da bi se pobrala. Me je potegnla gor, jst sm se pa sam "obesla" in pifff, zvila roko. U zdrauniškem kartonu je pisal "mati zvila roko". Boga mami .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eno vprašanje.
Zdaj že skoraj en teden tacam okol brez gipsa (jupiiii) in mam strogo prepoved laufanja, skakanja in podobnih dejavnosti, kjer se noga obremenjuje. Pač 2-3 mesce se morm ahtat.
Zdaj pa mene nekaj zanima: jz sm ene par kil gor dobla, ko sm lenarla cel mesec. Kak zdaj to dol spravit? Kaj je najboljša alternativa teku? Neka aerobna vadba, kjer bi se maščobe fajn topile...plavanje 1x tedensko že mam na programu, pa kolesarjenje tudi (baje je terapija, ampak jz ne znam na izi kolesarit...), razmišljala sem še o rolanju? Že dolgo nism rolala, pa sm že mal pozabla, kk je to...je ful enih sunkovitih gibov, al?
Zdaj že skoraj en teden tacam okol brez gipsa (jupiiii) in mam strogo prepoved laufanja, skakanja in podobnih dejavnosti, kjer se noga obremenjuje. Pač 2-3 mesce se morm ahtat.
Zdaj pa mene nekaj zanima: jz sm ene par kil gor dobla, ko sm lenarla cel mesec. Kak zdaj to dol spravit? Kaj je najboljša alternativa teku? Neka aerobna vadba, kjer bi se maščobe fajn topile...plavanje 1x tedensko že mam na programu, pa kolesarjenje tudi (baje je terapija, ampak jz ne znam na izi kolesarit...), razmišljala sem še o rolanju? Že dolgo nism rolala, pa sm že mal pozabla, kk je to...je ful enih sunkovitih gibov, al?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
positive vibration napisal/-a:Eno vprašanje.
Jaz bi na tvojem mestu najprej vredu pozdravila nogo, se pazila, ne pretiravala. Še prehitro lahko nazaj pristaneš v mavcu. Če se poškodba ponovi, se lahko posloviš od marsi katere športne aktivnosti. Res se pazi. Ko pa boš lahko skakljala okoli, pa razmišljaj o topljenju kilogramov. Meni takrat niti na kraj pameti ni prišlo kaj takega!
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Huh, jaz si pa še nikoli nisem ničesar zlomila (knock on wood). Enkrat izpahnjen prst, zvin gležnja in večkrat sem imela hmm kakor zdravniki pravijo čisto mini odkrušen delček kosti v členkih zaradi košarke, ampak to pač ni nič.
It was forever..but it didnt last long..
- _sly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
Komplicirani zlom levega zapestja, šraufi notri, nora brezglava mladost na mopedih, potem zlom sredinskega členka na desni roki zaradi fuzbala,posledica brce v roko, sem se z skuterjem kar sam odpelu u bolnico, ter parkrat zvin desnega gležnja. Za enkrat se že par let držim kar v redu kar se poškodb tiče(trkam na les).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]