Zlata žila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
gregalina napisal/-a:Gimnastika in drugi športi napnejo in okrepijo tkivo in s tem preprečujejo pomankanje nekaterih elastičnih vlaken. Zaostajanje krvi je pri hemoroidih pogosto povezano s šibko prebavo. Torej je pomembno spodbujati prebavo in skrbeti za redno iztrebljanje, blažiti napenjanje in storiti kaj proti vnetjem. Hemoroidna vnetja blažijo vlažni obkladki s kamilicami ali z arniko. Izogibaj se ostrim začimbam, alkoholu in živilom, ki napenjajo (npr. stročnice, zelje), pa tudi česnu, čebuli in poru.
gregalina, hvala.
samo jst ne vem..a veljajo tut žitarice za prebavo?pa polnozrnat kruh , musliji pa jogurti? ker men se zdi, da kadar pojem dosti tega, je še slabš...včas me pol kislina peče v želodcu
res pa je da sm začela jest une kapsule s česnom, pa se mi zdi, da je zdej še slabše...poleg tega pa pijem tinkturo iz ameriškega slamnika-kaj naj, če sm pa brez tega nonstop prehlajena
js mam doma orbitrek, tist je kul, kolesarit ne upam, ker ko sm veliko, me je nonstop matral...kaj pol naj delam?pilates je kul??
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Na tole ti pa js nebi znala odgovorit. Tist kar sm ti napisala, sem prepisala s knjige Zdravilna moč čajev. Je notri polno receptov, s katerih zelišč si lahko skuhaš čaj proti hemoroidom. Ne priporočam ti kapsul s česnom, ker te so bolj proti glistam kot proti hemoroidom.
Pa veš, da se res prav napiše hemoroidi, ne hemeroidi. Sm to šele dans ugotovila
Pa veš, da se res prav napiše hemoroidi, ne hemeroidi. Sm to šele dans ugotovila
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
joj, meni se je tudi nekaj takega zgodilo. vidim da je tema že starejša, ampak je prej nisem prebrala. tudi pri meni je bilo med analcem, krvavela sem tudi, na wcju pa je bilo boleče in tudi kri je kapljala. nisem pa imela hemeroidov, ampak pač poškodovan anus, ne črevo, tako da nisem nič k zdravnici šla. sem pa pokazala mami, ker je pač MS . jaz sem nekaj dni mazala z otroškim mazilom (za otroške ritke) , pa je potem zacelilo.
Zadnjič spremenil BaUcYkA, dne 24. Sep. 2009 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
tigi - s tabo res sočustvujem, ker vem, da ni ravno prijetno imeti takih težav.
jaz imam tut hemeroide, ampak čisto malo. včasih na wc papirju opazim kakšno drobno kapljico krvi.
sicer pa zdravniki pravijo, da hemeroidi v splošnem niso nevarni za zdravje. samo neprijetni so.
jaz imam tut hemeroide, ampak čisto malo. včasih na wc papirju opazim kakšno drobno kapljico krvi.
sicer pa zdravniki pravijo, da hemeroidi v splošnem niso nevarni za zdravje. samo neprijetni so.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ziujo punce...js sm par dni nazaj zacutla..hm..en tak filing k da nism 'do konca opravla' ..in mam tko na desni strani pa cist pr odprtini mal neprijetn filing, sam nbene krvi pa bulc pa nc pa nobenih analnih odnosov...kaj bi to blo?!
js sm take vrste da takoj nardim najvecjo paniko ko me nekej uscipne in poj skos na to mislm, da je se slabs.. :runterdrueck:
js sm take vrste da takoj nardim najvecjo paniko ko me nekej uscipne in poj skos na to mislm, da je se slabs.. :runterdrueck:
Zivljenje je piskotek!
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
tut jaz se na zalost soocam s temi hemoreidi
ponoci me je tko srbel, da nisem mogla spat, pa sm se mazala s cenastenom, ker sem najprej mislila, da so glivice. a to tut kej pomaga?
no potem sem pa povedala mami za tezave pa mi je povedala, da so to hemeroidi. od dons naprej se bom mazala z eno kremo iz lekarne pa kupla sem robcke proti hemoreidom.
ponoci me je tko srbel, da nisem mogla spat, pa sm se mazala s cenastenom, ker sem najprej mislila, da so glivice. a to tut kej pomaga?
no potem sem pa povedala mami za tezave pa mi je povedala, da so to hemeroidi. od dons naprej se bom mazala z eno kremo iz lekarne pa kupla sem robcke proti hemoreidom.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jaz včasih po odvajanju na wc papirju opazim malo bele sluzi. v blatu je ni. a se še kateri to pojavlja?
- matjažka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
missy* napisal/-a:Mene pa zanima, ce je to tudi hemoroid...nic ne pece, ne srbi, ne boli, nikoli ni nic krvi...le tam pri zadnjicni odprtinici je taka bunkica (predvidevam da zila?) ki se vcasih skrije...
Evo, točno tak "problem" imam jaz. Nič ne boli, peče ali karkoli, pač tista bunkica je tam (to sem ugotovila kakšna 2 dni nazaj).
missy*, kako si ti rešila tole zadevo?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 6:58, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]