Zlata žila
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ivana orleanska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2004
- Kraj: tupatam
NE ZGANJAJ PANIKE!
hemoroidi se odstranijo v 5 min, pa ni operacija. okrog hem. ti da neko gumico in pol sam odpade. fertik&luštno!
pa ziher ni nič hudega. samo zarad enega analca....ni ni. boš vidla.
karkoli je-dandanes se vse da popraviti!
aja pa hemoroide ma skoraj vsaka nosečnica, pa drugi ki majo kake probleme s prebavo itd. pogosta težava ki se da odpraviti
hemoroidi se odstranijo v 5 min, pa ni operacija. okrog hem. ti da neko gumico in pol sam odpade. fertik&luštno!
pa ziher ni nič hudega. samo zarad enega analca....ni ni. boš vidla.
karkoli je-dandanes se vse da popraviti!
aja pa hemoroide ma skoraj vsaka nosečnica, pa drugi ki majo kake probleme s prebavo itd. pogosta težava ki se da odpraviti
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No punce sem ravno od zdravnika. Dala mi je svečke Faktu in moram jit na rektoskopijo na Golnik(bolnica) na pregled.
Pupica ti že veš kje je to
Za vse ostale pa: http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStr ... &forumid=1
Samo smotan je to k mi bodo neko stavr, ki je 20cm dolga v rit tišal
Pupica ti že veš kje je to
Za vse ostale pa: http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStr ... &forumid=1
Samo smotan je to k mi bodo neko stavr, ki je 20cm dolga v rit tišal
Zadnjič spremenil Tigi, dne 23. Jan. 2006 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Haha kok je smešen
A ona dela tam?
A ona dela tam?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
jap hely,dela dela tam!no sicer dela na urgenci,sam morde jo pa srečaš.pa pozdrav jo lepo č jo! dorotea če je pa res!ma sej nisem nč slabga mislna
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Tigi - Cosmopsiho
Sej vem, da nisi slabga mislila. Sam tko ane
Sej zdej nočm več. Moja rita je opravla s svojo kariro še preglede da skos pol gre pa v penziijon
Sej zdej nočm več. Moja rita je opravla s svojo kariro še preglede da skos pol gre pa v penziijon
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja od takrat naprej imam probleme z njo. Nikol prej nism mela teh scen. Mi je zdravnica danes rekla. Da je to tud malo krivo.
-
Tigi - Cosmopsiho
Jau kake fore
-
Tigi - Cosmopsiho
Je vem ja da mormo vsaj eno nedolžnost pršparat ampak men se je to pač zgodl jebiga tko je.
Upam, da se mi bo vse lepo pozdravl. Sem brala po forumih, da nekaterim se je pa to samo od sebe naredil al pa ko so ženske že rodile.
Upam, da se mi bo vse lepo pozdravl. Sem brala po forumih, da nekaterim se je pa to samo od sebe naredil al pa ko so ženske že rodile.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
ma sej je več vzrokov za to,ne sam analc.sm živ dokaz za to.js sm jih ubla enkrat ko sem s tastom delala na nekem sejmu in sem cel dan stala v nekih petkah in bla naprepihu.pol sem jih dubla lani ko sem tut bla cel dan na nogah in na prepihu k sm delala.zard analca pa še nikol nism dobla.čprov sem se pol ful bala da se mi ne bo ravn to zgodl.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov