Zlata žila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lainy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lainy » 21. Apr. 2009 9:57

lakeesha pomagala bi kakšna maža. Najboljše iz kakšnih zelišč, biološke pridelave. To, da iz razpok prihaja kri in da te tudi srbi je posledica tega, da se razpoke celijo, nato pa se nekaj zgodi, da se ta proces zaustavi. Mogoče, ko si na wc pritiskaš preveč? Pojdi tudi v kakšno lekarno in povprašaj kakšna kopel iz zelišč bi bila najboljša. Mogoče kakšna preslica, rman-moja mami si je z nekaj kopeli rmana odpravila zelo močan beli tok.
Ne poznam tvoje situacije, imela pa sem zlato žilo in vem, da je neznosno. Boli, srbi, za znoret uglavnm.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 21. Apr. 2009 14:49

...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 6:58, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
toffifee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a toffifee » 21. Apr. 2009 14:54

sem misla, da js pa tega ne bom nikol mela in sem se doma staršema smejala :D in evo...prvič se mi je to zgodilo pred par mesci ko me je "tam" začelo neki pečt. itak sem bla ful panična potem mi je pa mami prinesla neko kremo ko se jo dobi v lekarni in ful pomaga. lahka si pa mažete tut z ognjičevo.
js zdle že dougo nisem mela tega in me tut ne moti ko mam (nič ne čutim).
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika85 » 28. Sep. 2010 9:53

Imam isti problem kot missy* in matjažka. Pri zadnjični odprtini imam že kakšne 3 tedne majhno bulo. Sem šla ginekologu in mi je rekel, da mi je izstopila žila in ni nič nevarnega. Baje nastane zaradi sedenja in uživanja močno začinjene hrane, surove zelenjave in sadja. Sicer se precej gibam, sadja in zelenjave ter močno začinjene hrane pa niti ne jem veliko.
Ta bula me iz estetskih razlogov zelo moti :evil:

Ima še katera takšen problem in predvsem kako ste ga rešile?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov