Zlata žila

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 24. Jan. 2006 21:59

pa maš kako bulico zunaj? js sem mela enkrat take bolečine,da nisem mogla niti ležat.cel dan sem jokala,tak me je bolel! tut jest mi ni blo! nič nisem mogla! no zdj je vse kul in tut tebe bo minil! :)
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 24. Jan. 2006 22:12

hely zdej k mas se ranice fuuuul pazi na prebavo!
velik donata, pa ksn nezrel sadje, pa velik jogurta. to pa zato k je pol blato pol bl mehko pa se ti lazje zaceli ranica.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Jan. 2006 9:34

Jau že vidm kaj bo ja :?

K vem, da se nam mogla držat.
Pod nezrel sadje pa spada???? :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2004
Kraj: tupatam

Neprebrana objavaNapisal/-a ivana orleanska » 25. Jan. 2006 11:07

:lol:

nezrela jabolka, nezrele banane, nezrele hruške, nezrele slive, nezrele pomaranče.......

kar boš zdaj težko našla. Drži se donata!
(aja pa kava pa čik tudi pomaga)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Jan. 2006 11:16

Aja sej res. mal zgodej je blo takrat. Jah ne kadim drugač kej preveč pa so rekl, da če kadim nesmem.
Sam jst kao pridna punčka sem rekla, da ne kadim.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 03. Jul. 2006 21:32

Ej punce a to sploh kdaj izgine? Jz sem danes ugotovila da imam en hemeroid. ni velik je pa :cry: :cry: ze cel dan jočem ko neumna :cry: :cry: :cry: ..... Kwa nej zdej?? A kera ve? Mažem se z ognjičevim mazilom, vem da morm jest tako hrano da bom sla cim lažje na veliko potrebo pa pit donat sam jz ga nemaram . A morm nujno do zdravnice?? Če mi kaj predpise a to pomeni da se ga trajno znebim...?? :cry: :cry: shit ej. :?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Jul. 2006 21:47

Lubica prosim ne se sekirat ker s tem neboš nič pomagala seb aveš.

Lej lahko greš v lekarno in vprašaš za kremo Modolex...

Drugače ti pa svetujem, da greš k osebni zdravnici in jipoveš. pri njej se boš lepo ulegla na bok in ti bo pogledala ali imaš samo zunanjega lai tudi notranjega. Lepo se boš mazala s kremico modolex in bo zginl pa poskušaj tako hrano jest, da neboš mela pretrdega blata in tuširaj se po ritki z mrzlo vodo da lepo vse skupej potegne.
pa po veliki potrebi kadar boš doma si ritko umij z mrzlo vodo, da ti bo vse lepo nazaj potegnil.

To je pač zlata žila in to je vedno zmeraj. Ti si dobila prej kot jaz in tud kot veliko mladigh deklet. Ponavadi pa dobiš, ko rodiš aveš.

zato se nikar ne sekiraj...tako pač je...

jaz sem dobila zlato žilo po neumnosti ampak tako je...nimam kaj zdej.

No ko se ti bo to lepo uštimalo je možno da se ti bo še kdaj pojavilo. In imej to kremico pri sebi in ko boš opazila, da imaš zopet se boš spet lepo namazala. Najbolje je zvečer...

Good luck :wink:
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 04. Jul. 2006 7:38

Hvala Tigi.
Sej sm se uceri mazala z ognjicevim mazilom pa zgleda dons k da ni nic vec sploh.... Bom pa upostevala tvoj nasvet ce bo jutri kaj narobe.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 04. Jul. 2006 13:22

Z ognjičevim mazilom?
Drugače nism še nikol slišala, da se lahko mažeš z ognjičevim mazilom oz. da to full pomaga ane.

jah kaj pa ko greš na blato si kdaj malo zakrvavela mogoče?
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 04. Jul. 2006 13:27

Ognjičevo mazilo je taka ful mastna krema (iz ognjiča predidevam - pač ena zel), in nej bi koristila temu, da se ta stvar zmehča.
Mogoče sem ene 2x zakrvavela ko sem sla na blato, ampak toliko, da sem na papirju komaj opazila.
Sem si z ogledalcem dol pogledala, in ni nikakršne bunke, je edin kukr ena nagubana koža, ki malo bolj izstopa od ostale... skoraj neopazno.
Kako nej bi to drugače izgledalo? Trda stvar, mehka? Veliko, majhno?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 04. Jul. 2006 13:50

Take bulice se nardijo al kako, pa nagrbančen je pa mal ven izstopa...sej se takoj opazi aveš. To je v resnici črevo, ki ven leze aveš...

nej te pa ne skrbi ker ima to veliko veliko žensk in moških...

Seveda pa sploh ni prijetno to sploh met aveš..
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 04. Jul. 2006 13:52

Ja ti zelo verjamem, da ni prijetno to imet.... Kake barve pa je??
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a AphexTwin » 26. Dec. 2006 15:27

Tigi napisal/-a:Jah tkole je.

Mela sem počeno črevo. Nikoli prej nism mela nobenih težav. Počeno črevo sem imela zaradi analanega odnosa. Saj sem že prej večkrat analno ampak v zadnjo sva bila s fantam brez lubrikanta.

Po tistem sem imela hemeroide in sem se mazala z enokremo, ki mi jo je predpisala zdravnica.

Sedaj se mi je pa pojavilo tm pred enimi petimi dnevi, da ko grem na blato se mi nakoncu pojavi kri in teče kar po kapljicah. To se je ponovilo kar ene 3x. Pred prvo krvavitvijo me je pa bolel trebuh okoli pasu in bila sem napeta kot, da bi bila pred menstruacijo. Včeraj sem šla k zdravnici ki sem ji povedala od kdaj krvavim in mi je predpisala svečke, ki jih vstavljam v črevo. Napotila me je tudi na rektoskopijo. Včeraj sem vzela prvo svečko, danes zjutraj grem na blato in sem še bolj krvavela in me je bolel tudi trebuh ter slabo mi je blo. Bruhala sem. Enkrat v šoli in enkrat doma. Tako, da grem jutri nazaj k zdravnici in bomo vidl kaj bo.
Ko hodim, sedim me full boli.

Full me skrbi je mela že kaj kera podbnga oz. je šla na pregled črevesa????

Joj to se men zdej dogaja ... :cry:

Tigi, kako si to rešla??????????????????????????????? A un pregled boli???
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 14. Nov. 2007 16:52

joj, js sm tut fasala probleme s hemeroidi :( fak kak to boli!!! a pozna katera kakšne vaje al pa kak domač zdravil da jih pozdravm??prejle sm si dala svečko not, k me tko boli...

odolex krema mi namreč nč ne pomaga, že par dni si jo redno mažem...pa tut tale svečka je modolex...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Nov. 2007 20:29

Gimnastika in drugi športi napnejo in okrepijo tkivo in s tem preprečujejo pomankanje nekaterih elastičnih vlaken. Zaostajanje krvi je pri hemoroidih pogosto povezano s šibko prebavo. Torej je pomembno spodbujati prebavo in skrbeti za redno iztrebljanje, blažiti napenjanje in storiti kaj proti vnetjem. Hemoroidna vnetja blažijo vlažni obkladki s kamilicami ali z arniko. Izogibaj se ostrim začimbam, alkoholu in živilom, ki napenjajo (npr. stročnice, zelje), pa tudi česnu, čebuli in poru.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]