Zdravniški pregled za (bodoče) voznike motornih vozil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
16 prispevkov
• Stran 1 od 2
•
1, 2
Naslednja
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Vem da to izvaja železničarski zdravstveni dom, ni pa ravno poceni mislim da je pregled bil brez okulista pred par leti 35€ .. sicer pa tud jaz iščem kakega poceni trenutno, tako da se tut priporočam za kako boljšo alternativo 

- _sly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
Evo našel na vodovodni.
http://www.itis.si/ZASEBNA-AMBULANTA-ME ... IS?4554470
Grem ta teden pa da vidimo.
http://www.itis.si/ZASEBNA-AMBULANTA-ME ... IS?4554470
Grem ta teden pa da vidimo.
-
Dej sporoči poj če je blo ok pa če je isto drago kot povsod drugot 

-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Pred pb 1 letom sem šla na zdravniškega v Holmed (murgle Center). Sicer se ne spomnim točno, koliko je stalo, vendar je bilo sigurno ceneje kot pišete. Kar sem poklicala, so bili najcenejši. Milslim, da je bilo okoli 30€ za pregled + okulist.
www.holmed.si
www.holmed.si
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Punica granatum napisal/-a:Dej sporoči poj če je blo ok pa če je isto drago kot povsod drugot
Ti lahko povem jaz, ker sem delala tam pregled za šiht. Tam oni ko so delali za vozniškega sem čula da so plačali nekaj evrov čez 40. Drugač pa isuse no. Jaz ko sem not stopla sm mislla da bom najprej staknala najmanj hepatitis. Res me je kr zmrazilo. So pa sestre prijazne (no, vsaj oni dve ko sta mene obravnali sta bili), vse ti napišejo da je okej, tud če nč ne čuješ pa nč ne vidiš. Dohtar je star tak da je Jezusu gnar dovžn, ampak prijazn. Že vnaprej ti odgovori na vprašanja (npr. vpraša ali ste kdaj bili v bolnici, pa rečeš da, un je že napisu ne, pa pol reče ja sej ziher ni blo nič resnega, tak da to je pol kr ne). Skratka, če grete k ttmu, nardite, pa če ste napov slepi, gluhi, z boreliozo pa bolhami. Aja pa naročte se prej, ker je tam načeloma kr gužva, pa ko si not se morš kr rinat da si zdaj na vrsti za tt pa tt pregled. Js sm bla ful hitr fertik. Pa srečno

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hahaha, čist po kavbojsko!
Je pa kar poznan in obiskan tale Stopar, ja, kot si ugotovila po gužvi; veliko avtošol tja napotuje folk; meni so pa priporočili Holmed, ki ga omenja delfinchek, ampak cene se pa ne spomnim (cca 35€? // nimajo cenika na spletni strani).

Je pa kar poznan in obiskan tale Stopar, ja, kot si ugotovila po gužvi; veliko avtošol tja napotuje folk; meni so pa priporočili Holmed, ki ga omenja delfinchek, ampak cene se pa ne spomnim (cca 35€? // nimajo cenika na spletni strani).
-
hmm ok bom holmed pogledala...mogoče se mi pa uspe zment 

-
Tearjerker - Cosmopsiho
dot napisal/-a::eek: Grozno, pri takih stvareh se pa res ni za hecat pa neresnic pisat, če gre za kakšne lastnosti, pomembne za delo in varnost
Jlde, JFK, najboljš da grem na zatožno klop zaj takoj! Veš, marsikaka glupost se napiše v temle podforumu (pa še kakem) glede zdravja, v stilu slišala sm to pa to/moji kolegici se je nardil to pa to in potem ven pridejo neke popolnoma izkrivljene in neresnične infomacije, folk pa to bere in ne verjame. In ja, za mene je malo črnega humorja neškodljivega. Če je purple_rain zaštekala, pol je blo že kr očitno napisano, če pa kdo ni, se naj gre pa učit za šolo raj namest da kozmofrum bere.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Hm? Nisem govorila o tebi, temveč o izvedbi zdravniškega pregleda
Saj ga nisi ti izvedla, ne vem, čemu razburjanje
Če je karkoli narobe oz. neresnično navedeno v potrdilih, so seveda lahko resne posledice pri takih stvareh, kot je upravljanje z vozili, delo, kjer se zahtevajo določene lastnosti itd... saj zato pa so takšni pregledi obvezni, ne zgolj kot formalnost, čeprav folk to tako povečini jemlje, ja. Moji kolegici npr. že samo zaradi visoke dioptrije in dejstva, da še ni opravila pravosodnega izpita, niso hoteli podaljšati vozniškega dovoljenja za redno obdobje, ampak za manj (ker naj bi se ji zaradi študija lahko dioptrija vmes poslabšala). To se mi je zdelo pretirano, ampak vseeno boljša ena skrajnost kot druga.
Ti si pa svoj sestavek seveda čisto kul in duhovito napisala, govorila sem o sami vsebini, ne tvojem postu
Se opravičujem, če je šlo za nesporazum:)

Ti si pa svoj sestavek seveda čisto kul in duhovito napisala, govorila sem o sami vsebini, ne tvojem postu

Zadnjič spremenil dot, dne 12. Jan. 2013 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Pol se pa opravičujem, ker sem mislila da si se obregnila v tisto ''mislila, da bom dobila hepatitis'' in da jaz širim neresnice o razmerah (kao higienskih).
Drugače pa jah, denar je sveta vladar, enim je važno da jim čimveč dnevno čimprej čez spravijo (pa pri tem dohterju je res fuuul gužva), ene pa dr*kajo.... Jaz recimo sem šla po tem opravljenem pregledu sama k okulistu, ker sem tam spoznala da mam vid v k*rcu, medtem ko tam so mi napisali da vidim super fajn noro.... Sam kaj čmo.
Drugače pa jah, denar je sveta vladar, enim je važno da jim čimveč dnevno čimprej čez spravijo (pa pri tem dohterju je res fuuul gužva), ene pa dr*kajo.... Jaz recimo sem šla po tem opravljenem pregledu sama k okulistu, ker sem tam spoznala da mam vid v k*rcu, medtem ko tam so mi napisali da vidim super fajn noro.... Sam kaj čmo.

- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ah kje pa, tistega še opazila nisem, pa tudi če bi, je logično, da je šlo za slikovit opis doživljaja
No, vidiš, sej to
Ne rečem, če se pri kakšni drugi stvari malo čez prste pogleda, samo pri takih se mi pa ne zdi pametno
(sama delam v pravu in ni malo kakšnih primerov, ko se je delavec poškodoval recimo zaradi neustreznih lastnosti, ki se zahtevajo za delovno mesto, ali pa je priznal, da npr. sploh ni imel opravljenega tečaja iz varnosti pri delu in je dobil v službi samo provizorično potrdilo, kot da ga je itd.). Še čudno, da ni več nesreč 

No, vidiš, sej to

16 prispevkov
• Stran 1 od 2
•
1, 2
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov