Zdravniški pregled za (bodoče) voznike motornih vozil

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

_sly_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2010

OdgovorNapisal/-a _sly_ » 24. Jan. 2013 21:46

Evo pa mi je končno uspelo narediti po treh poskusih čakanja pri tem zdravniku dr. Stoparju, zdravniški pregled. Res kot pravite, zgleda use bolj kavbojsko, lahko bi bil čist nepokreten pa bi pridobil sposobnost za voznika motorja. :)

Čakaš ko butl, tut če prideš že pou ure pred odpiralnim časom, prideš not, ti izpolni karton, čakaš da te pobere ena stara sestra, kjer kontroliraš vid, pa tut če ne vidiš, ti napiše da vidiš use tiste krogce in številke, potem greš dr. Stoparju, kjer ti izpolni tisti karton in te sprašuje če si zdrav, ti izmeri pritisk in reče normaln, čeprav sem ga čutu da imam višjega( od čakanja in počasnega premikanja sester), ti posluša srce, čeprav si mislim da sploh ne sliši tistga bitja... Uglavnem ko prideš v ordinacijo, sem takoj pomislil da sm prišel u dom za ostarele, že po vonju po starih ljudeh :). Imajo pa samo en računalnik tam :) Če bi vedel da je tako, bi ziher šel drugam, saj bi rad vedel tudi kaj je z mojim zdravjem.

Tako da, tisti ki hoče samo podpis, da je sposoben za voznika, naj gre sem, tisti ki pa bi še dejansko rad izvedel o svojih sposobnosti in zdravju pa naj gre drugam, sem gredo učitno samo tisti, kateri so "nesposobni" za voznika, od dedkov in babic pri 90 let da jim podaljšajo vozniški izpit, kar sem videl danes in na prešnjem neuspelem čakanju..

Plačaš pa 40€.

Moji občutki danes in iz prejšnega neuspelega čakanja, da pridem na vrsto :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov