Zdravilo za zob

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

leaderka2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a leaderka2 » 24. Apr. 2008 8:11

Zdravo!

Včeraj sem bila pri zobozdravnici in mi je seveda vrtala pa to in na koncu dala zdravilo v zob. Po končanem postopku me je zob skelel in tudi danes me še malo. ali je to prav, da te potem še skeli? Moram pa povedat, da preden sm šla k zobarju, me zob ni nič bolel, samo čigumi se mi je zatikal, ko sem ga hotla vn dat. Kontrolo mam šele čez dva mesca, tudi to mi je ubistvi mal dolgo.

Hvala že vnaprej za odgovor.

Lp
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 24. Apr. 2008 9:58

Ja, zna bolet še nekaj dni, pol bo pa že minil. Sam če se ti pa zatika, pa ni dobr, ti po moje ni zadost plombe zbrusla. Pa to mogoče ni tok moteče na začetku, ampak pol te pa lahko vse skupi začne bolet.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 24. Apr. 2008 9:59

Pr men je blo tud tko, da sem šla k zobarju na pregled pa me ni nč bolel, vn sm pa pršla z zdravilom v zobu pa še en tedn sm čutila bolečino...zgleda je to od razdraženosti...sam če ne bo nehal bolet, je pomoje bolš it nazaj.
leaderka2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a leaderka2 » 24. Apr. 2008 11:16

ančica sej tist s čigumijam, se je prej dogajalo, lih zaradi tega sem šla na pregled:) bom počakala še ene par dni, ker se meni tud zdi da je to od razdraženosti.drugače pa hvala obema.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 24. Apr. 2008 11:28

čist možno da te boli ja.... jz ponavadi ko me boli zob nardim tole: v usta dam klinček (enga k daš tut v kuhano vino:D) pa ga mal prežvečim, pol ga pa z jezikom dam blizu zoba.. mal omrtviči zadevo, pa ni ti treba tableta jemat. sam ne grist s tistim zobom k te boli :D
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Nea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nea » 25. Apr. 2008 7:59

Te bolečine so reakcija na zdravilo, po navadi traja nekaj dni, da neha bolet... no, jaz sem v zadnjih dveh letih imela veeelikooo izkušenj s temi zdravili, in se je nemalokrat zgodilo, da sem zaradi bolečin, ki jih je povzročilo zdravilo, morala nazaj, da mi ga je vzel ven. Pač si lahko nanj preobčutljiva. Ampak tu gre res za hude bolečine, ko ne moreš spat. :)
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 25. Apr. 2008 8:48

Ta zdravila znajo kar fajn bolet, mene je enkrat komad bolel, da še tablet ni pomagu.

Pa malo pazi, ker zelo hitro pade ven, vsaj po mojih izkušnjah in izkušnjah mojih znancev, večini je zdravilo padlo ven že drugi dan, pol moraš pa še enkrat k zdravniku itd.
leaderka2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a leaderka2 » 25. Apr. 2008 9:59

ja sej mi je zobozdravnica rekla, če mi vn pade, da morm k dežernemu. sej sigurno mi bo, ker imam pregled šele čez dva mesca. to se mi zdi kar dolga. drugač me je pa že nehu bolet. jst prehitr paniko delam zgleda:)
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 25. Apr. 2008 10:55

ja mene dostikrat še kak dan za tem skeli...ponavadi do dva dni
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Apr. 2008 14:40

to ej normalno.Mene je zobar zmeri reku, da je to normalna reakcija in da me bo mogoče še kšn dan/dva zob bolel ali skelel zarad vsega vrtanja in zdravila...
No hvalabogu, me skor nkol ni :Dče se ti pa tista začasna plomba razdre in če se zdravilo iztakne iz zoba, pa čimprej h zobarju...
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 20. Okt. 2008 18:28

No ja, bom jst kr tukej vprašala, ker ne vem kje drugje bi.. Torej sopodnja čeljust, oz prvi trije zobje, pa ne zobje, dlesni me skelijo, pa ne skelijo, občutek je kot da so vnete. Pa izdelale so soj smrad; kot da bi bilo nekaj gnojnega? Mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo? Sj v sredo grem tko al tko k zobozdravniku, samo zanima me, da bom vsaj pb. vedela kaj pričakovati..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Okt. 2008 19:55

Ko sm js nazadnje imela tak problem, se mi je to razširilo po celih ustih, imela sem gnoj po celih dlesnih, tekla je kri, če si jih samo taknil... Ustnice so bile gnojne...Vse je bla živa rana...

In za dodatek... Bezgavke sem imela povečane, vročino...

Rezultat pa je bil...gnojna angina...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 22. Mar. 2009 20:53

Pred enim tednom sem pri zobozdravniku dobila lokalno anestezijo, ko sem vse spet začela normalno čutiti, me je ustnica začela boleti. Ene 2 dni nazaj je bolečina izginila, danes pa znova, tokrat malo drugače - točno tam, kjer sem dobila injekcijo, mi je najprej kot da bi malce oteklo, kot da bi bila voda not. ene 10 minut za tem sem šla pogledat in nastala je prava bulica, čisto trda. Kakšna ideja, kaj bi to lahko bilo?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov