Zanohtnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Že drugič v roku dveh tednov sm na levem palcu fasala zanohtnico.
Prvič sem jo zdravila s popečeno čebulo(blo je dolgotrajno),da se mi je gnoj izcedu ven.Mogoče veste kak drug recept,da se je znebim?
Prvič sem jo zdravila s popečeno čebulo(blo je dolgotrajno),da se mi je gnoj izcedu ven.Mogoče veste kak drug recept,da se je znebim?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
to sm tud jst ta vikend fasala, prvič v življenju, in pojma nimam od kje in zakaj (zihr kšna žlehtnoba )... jst bom dons probala mal prebost (s sterilizirano iglo) bulco če se bo kej spucal, pol bomo pa vidl kaj se bo dogajal... je pa zlo zoprna zadeva in boli k hudič...
The secret of success is consistency of purpose.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ pr men je to zgledal tko, da me je najprej začel neki prst bolet ob nohtu, potem je tam ratala oteklina, zraven kljuvajoča bolečina, tik ob nohtu je pa koža take rumenkasto zelene barve, kot bi bil gnoj spodaj ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
merisima - Kofetarica
jaz vem,da pomaga opečena čebula(če maš peč doma si gor segrej malo čebule)pa si vroče pritisni na prst in zavij.
druga stvar:nadrobi trdo milo,dodaj pepel in par pljunkov in si to namaži po prizadetem mestu in zavij.
malo prej sm pa zvedela,da si jo je dobro spirat z domačim jabolčnim kisom.daš si ga na vato in po oteklini.
joj ne prebost sm probala zadnič pa preveč boli,pa sploh ni nč pomagalo.
Vesela pa bom,da še kdo kak domač recept proti tem pove.
druga stvar:nadrobi trdo milo,dodaj pepel in par pljunkov in si to namaži po prizadetem mestu in zavij.
malo prej sm pa zvedela,da si jo je dobro spirat z domačim jabolčnim kisom.daš si ga na vato in po oteklini.
joj ne prebost sm probala zadnič pa preveč boli,pa sploh ni nč pomagalo.
Vesela pa bom,da še kdo kak domač recept proti tem pove.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
jullia_ napisal/-a:A to imate na nogah a na rokah? Od česa se pa to dobi?
jaz jo mam na roki.Ne vem od česa to pride...sam zagnoji se ti pod nohtom.
eni pravijo,da ko si strižeš nohtepa da malo odtrgaš da zarad tega,sam nism sigurna,če se to od tega zagnoji.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
mily napisal/-a:Kolegica si maže s tea tree kremo od Justa. Pravi da ji najbolj in najprej pomaga.
res tea tree pomaga...pol pa je cajt,da še jaz probam,ker jo mam.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
baje da nastane, ce si nohtov ne strizes pravilno. Striglo naj bi se jih ravno. Rob nohta se zacne vrascat v kozo. Ce se ne pozdravi, lahko zacne rasti divje meso.
Probaj noht, na tisti strani, kjer je zagnojeno, odrezat s skarjicami malo postrani, da tam sprostis pritisk (tudi v sredini nohta naj bi se prirezalo na V), ce je del nohta po tem se pri kozi, odstranis s pinceto..no ja, nevem kako naj opisem upam, da bo kaj pomagalo. Je mela mojo sosolka se v osnovni soli, zoprna zadeva
Probaj noht, na tisti strani, kjer je zagnojeno, odrezat s skarjicami malo postrani, da tam sprostis pritisk (tudi v sredini nohta naj bi se prirezalo na V), ce je del nohta po tem se pri kozi, odstranis s pinceto..no ja, nevem kako naj opisem upam, da bo kaj pomagalo. Je mela mojo sosolka se v osnovni soli, zoprna zadeva
-
merisima - Kofetarica
zdaj če je to res vem kje pr meni tiči problem...groza!res bo trea nehat glodat kremplje...densy napisal/-a:ja pa če si grizeš nohte in obnohtno kožico..
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- kuhanovino
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2008
- Kraj: kranj
to samo eno šivanko mal razkužiš v alkoholu in prebodeš, tako da izteče gnoj. Pri tem malo z gazo pritisneš- sicer boli, ampak je hitro konec. In spet malo s šivanko in spet gaza. In tako je problem rešen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov