Zadovoljne s svojimi merami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tasha25
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2011
Tolko postov obstaja z raznoraznimi dietami in nasveti kako shujšat, nikjer pa nobena ne piše, da bi bla dejansko zadovoljna s svojo težo.
Nismo vsi popolni pa vendar smo eni zadovoljni s tem kakšni smo pa če se trudimo za to ali ne....zato bi rada da tuki pišete tiste, ki ste ponosne na svoj izgled in se ne ubadate s kakšnim odvečnim kilogramom...kakšne so vaše mere...ipd.
No moje so 163 cm 50 kg in sem s tem čisto zadovoljna...nisem presuha, skušam ne opazit tistega celulita , brez sramu oblečem kopalke al pa minič in me ne zanima kaj si kdo misl o men
Nismo vsi popolni pa vendar smo eni zadovoljni s tem kakšni smo pa če se trudimo za to ali ne....zato bi rada da tuki pišete tiste, ki ste ponosne na svoj izgled in se ne ubadate s kakšnim odvečnim kilogramom...kakšne so vaše mere...ipd.
No moje so 163 cm 50 kg in sem s tem čisto zadovoljna...nisem presuha, skušam ne opazit tistega celulita , brez sramu oblečem kopalke al pa minič in me ne zanima kaj si kdo misl o men
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz dobesedno sovražim svojo postavo.
Moj problem sicer ni, da bi bila predebela, temveč presuha. Tehtam samo 46 kg, na višino 166 cm... kar je absolutno premalo.
Poletnih oblači (kratke rokave, krila) sploh ne maram, ker izgledam kot da bi bolehala za anoreksijo In medtem, ko nekatere punce stokajo, da bi se znebile parih kilogramov, bi jaz vse dala, da bi jih pridobila najmanj 10. S hrano ničesar ne dosežem, ker mi fastfood in podobna redilna hrana ne paše. Sladkarij sicer veliko pojem, ampak očitno imam tako presnovo, da se zaradi tega ne morem zredit.
Tako da, jaz niti približno nisem zadovoljna s svojo postavo in od nekdaj občudujem malce oblinaste ženske (recimo take, kot so Beyonce ipd.)
Moj problem sicer ni, da bi bila predebela, temveč presuha. Tehtam samo 46 kg, na višino 166 cm... kar je absolutno premalo.
Poletnih oblači (kratke rokave, krila) sploh ne maram, ker izgledam kot da bi bolehala za anoreksijo In medtem, ko nekatere punce stokajo, da bi se znebile parih kilogramov, bi jaz vse dala, da bi jih pridobila najmanj 10. S hrano ničesar ne dosežem, ker mi fastfood in podobna redilna hrana ne paše. Sladkarij sicer veliko pojem, ampak očitno imam tako presnovo, da se zaradi tega ne morem zredit.
Tako da, jaz niti približno nisem zadovoljna s svojo postavo in od nekdaj občudujem malce oblinaste ženske (recimo take, kot so Beyonce ipd.)
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Kar se tiče telesne usklajenosti zelo zadovoljna (170cm, 63kg), sploh pa glede na to, da sem par mesecev po porodu. Edino kar me moti je, da bi bila rada manjša. Celulita skoraj nimam. Oblečem lahko vse. Visokih pet ne maram, ker zgledam prevelika v njih.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
V bistvu sem ful zadovoljna s postavo in merami, težo, joškami, obrazom...edin morm se spet mal več športat spravt hehehe...ljubljanski maraton bom očitno spustila Kakšno stvar bi se dal izboljšat, sigurno, ampak pomoje sem kar dobro skoz prišla
Mer pa ne bom pisala, ker itak niso pomembne
Mer pa ne bom pisala, ker itak niso pomembne
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
Jaz sem s svojo postavo ful zadovoljna, no mogoče trebušček hoče začet rast. Pa ne bo!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jst skor nikol nisem zadovoljna. Al mam kakšen gram premalo, al kakšen gram preveč.... Sej, v splošnem se počutim v redu, sam skoz pri sebi iščem kakšne "minuske", ki bi se jih dalo izboljšat - bolj iz dolgčasa kot zarad kakšnega konkretnega razloga.
Bi imela pa široke boke in "bočni špehek".
Bi imela pa široke boke in "bočni špehek".
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
barbie_girl_85 napisal/-a:Bi imela pa široke boke in "bočni špehek".
Resno?
No, js mam ful široke boke in posledično tudi veliko rit . In ravno ta "bočni špehek" me moti .
Najbolj sem ponosna na svoj trebuh, ki je čisto raven.
A goal without a plan is just a wish.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^jz sem tud ob tem pomislila, da ni mogoče na glavo padla
*edit: ne me "grdo gledat", razumem, da ljudje pogosto smo taki, si želimo ravno nasprotno od tistega kar že imamo.
*edit: ne me "grdo gledat", razumem, da ljudje pogosto smo taki, si želimo ravno nasprotno od tistega kar že imamo.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 15. Avg. 2011 16:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Če maš bočni špehek in te moti, se ga lahko znebiš, če se ti pa tam ne nabira (ampak sam na trebuhu in zadnjici) pa nimaš kej nardit. Če pa to pride v paketu še z ozkimi boki... ne vem, men ni všeč Sem si vedno želela bolj "žensko"postavo.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Grrr, zadovoljna s svojimi merami? Niti ne! .. Če gledamo kilograme, imam prb. 12 kg preveč na svojo telesno višino, ampak okej noge niso tok grozne pa debele, morem se pohvalit da so men kr postavne, sicer jih vsako zimo izšportam da so še malo bolj postavnejše, pa rit tud. Sam trebuuščka se pa ne morem nikakor znebit. Res nikakor. Grrrrrr! Na živce mi gre, ker mam malo večje prsi in sem ful ponosna na njih, sam zmer ko začnem hujšat, prvo prsa zgubim tk kot vse ženske, doch in potem gre počasi na noge, na trebuh pa nikol.. Tak da ja, rada bi zgubila kakšnih 15 kg, lahk tud manj, sam da si izoblikujem trebuh!!
Moja misija za to jesen/zimo/pomlad.. da bom poleti stopla v kopalke vitka ...
Moja misija za to jesen/zimo/pomlad.. da bom poleti stopla v kopalke vitka ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov