Vzglavniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Lep pozdrav!
Zanima me, na kakšnem vzglavniku spite.
Ste zadovoljne z njim?
Ima katera anatomski vzglavnik in kakšne imate izkušnje z njim, se ga splača nabavit ali je še vedno klasičen vzglavnik in?
Zanima me, na kakšnem vzglavniku spite.
Ste zadovoljne z njim?
Ima katera anatomski vzglavnik in kakšne imate izkušnje z njim, se ga splača nabavit ali je še vedno klasičen vzglavnik in?
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
Jst ful razmišljam, da bi si ga kupila, zato sem tud odprla temo , da malo vidim komentarje.
Euči evo pa je tebi tudi odgovorila na vprašanje, na linku ki ga je dodala se vidi ne samo izgled, ampak je tudi opis gor in vse kar moraš vedet o anatomskem vzglavniku
Euči evo pa je tebi tudi odgovorila na vprašanje, na linku ki ga je dodala se vidi ne samo izgled, ampak je tudi opis gor in vse kar moraš vedet o anatomskem vzglavniku
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Jaz imam vse po vrsti Za spanje mi je najboljši čisto nizek in velik navaden iz Svilanita. Imam pa tudi običnega s spominsko peno, ki je tudi super, sploh ko gledam TV, ampak mi je previsok za spat. Anatomskega s spominsko peno bi dala na tretje mesto. Se navaden s spominsko peno ravno tako prilagodi, kot anatomski - meni je spominska tisto, kar mi je fajn pri vzglavnikih.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js ga imam že uf, velik let (bli še tolarji takrat), od tele znamke:
(kupila v Rutarju in mi še vedno odlično služi). Je bil takrat eden dražjih, ampak vreden svojega denarja.
(kupila v Rutarju in mi še vedno odlično služi). Je bil takrat eden dražjih, ampak vreden svojega denarja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
Jaz sem imela anatomski vzglavnik in moram priznat, da je zdržal res zelo dolgo. Na koncu je bil že čist scufan in deformiran in ker me je začel ful vrat bolet, sem ga morala zamenjat. Zdaj mam navadnega od Odeje, sem tudi dala malo več € in sem ful zadovoljna. Mam še enega od neke druge firme pa mi ni tako všeč.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz imam anatomskega ze mnogo let in ga ne menjam. Tudi kadar sem prespala pri bivsemu ali sedanjemu fantu, sem nosila svoj vzglavnik s sabo, ker me je, ce sem spala na navadnem, zjutraj skoraj vedno bolel vrat. Zato sem tudi prvega (takrat se Contour al neki tazga) kupila.
Zdaj imam doma anatomskega s spominsko peno in nekimi srebrnimi nitmi, ki je super, ker se da visina prilagajati z dodajanjem/odvzemanjem dodatne pene, in enega majhnega za na potovanja (jup, tudi na potovanje po novem nosim s sabo vzglavnik). Pri fantu imam pa se prvo verzijo anatomskih s spominsko peno.
Ce mene kdo vprasa, vsakemu priporocam tak vzglavnik. Sem tudi celo familijo navdusila nad njimi.
Zdaj imam doma anatomskega s spominsko peno in nekimi srebrnimi nitmi, ki je super, ker se da visina prilagajati z dodajanjem/odvzemanjem dodatne pene, in enega majhnega za na potovanja (jup, tudi na potovanje po novem nosim s sabo vzglavnik). Pri fantu imam pa se prvo verzijo anatomskih s spominsko peno.
Ce mene kdo vprasa, vsakemu priporocam tak vzglavnik. Sem tudi celo familijo navdusila nad njimi.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
navaden... že napol prazen vzglavnik, manjši ko je lažje spim,
najraje pa ga zabrišem na tla in spim brez katerega koli
najraje pa ga zabrišem na tla in spim brez katerega koli
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
Mam jih doma ogromno, tut anatomskega. Ampak spim pa lahko samo na čist navadnem, čim tanjšem in čim bolj velikem povštru. Drugač me boli vrat
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
shania napisal/-a:Jst ful razmišljam, da bi si ga kupila, zato sem tud odprla temo , da malo vidim komentarje.
sem vidla , hvala zgleda zelo udoben!
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Anatomskega (spet). Imela sem ga pred leti, potem sem ga zamenjala za navadnega (ker mi ni ustrezal), zaradi vseh bolečin in težav z vratno hrbetnico, sem bila primorana začeti uporabljati anatomski vzglavnik (sedaj si ga "nastavim" po višini in mi odgovarja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov