Vnetje nožnice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 20. Maj. 2007 16:32

Ja, sam je kar draga zadeva tale Multi-gyn gel. Ampak če pomaga, je vredno.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 20. Maj. 2007 16:56

men se tele grudice pojavjo kdaj pa kdaj sm po dnevu al dveh pa s5 izginejo...tk da js se ne sekiram prou preveč :D no, mogoče bom probala tale gel če ga bom najdla v trgovin :P
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 20. Maj. 2007 17:00

No, sej če nimaš nobenih problemov s tem, ne vem, zakaj bi se sploh sekirala. Mislem, da je normalno, da se tam pa tam grudice pojavijo. Sam če hitr zginejo, zraven pa ni nobenih drugih simptomov, se ni smisla sekirat pa ubadat s tem.
Ni vse zlato, kar se sveti.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 27. Maj. 2007 12:59

lepoticka napisal/-a:
Bageera napisal/-a:a je pr glivicah vedno tko, da te srbi? :?

NE! mene je zlo redko srbelo (če sem natančna samo enkrat-pa se mi vnetja pojavljajo vsaj 1x na leto)... tko da odvisno...
recimo mojo mamo pa ful (da ne more spat ponoči) tko da...

vsaki svoje :D

okj men se je par dni pojavl eni podobno sumljivga,. srbi, da je za znoret....
aaam recimo, da so glivice in da sm mela umes spolni odnos.?
a je pol to tud partner dobiu in se mora tud on zdraavit?
:?
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 27. Maj. 2007 13:06

najverjetneje jih je dobil tudi tvoj fant,če boš šla h ginekologu ti bo dal/a tablete tudi zanj
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 27. Maj. 2007 14:05

softTouch napisal/-a:najverjetneje jih je dobil tudi tvoj fant,če boš šla h ginekologu ti bo dal/a tablete tudi zanj

aha sj grem jutr če me bo hotla vzet...
aha se prav bo tud on dubu kj zanga ja fajn,. sj mi je omnu ja da je dubu neke rdeče pikice,. nevem kaj nj bi to blo.. :?
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 27. Maj. 2007 16:19

ja, rdeče pikice se najpogostej pojavijo pr fantu, če se "naleze" glivic
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 28. Maj. 2007 12:49

jest sm dons dobila canesten pa vaginalete pa upam, da bo kj boljš pol..
presenetljivo sploh me ni pregledala, sm povedala sm ji da me peč pa srbi in to je to..
jest res nevem kam gre ta svet
upam, pa tud da nism elerginča na kj kar je not k pol bo pa res štala,... :?
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Maj. 2007 17:14

principesa napisal/-a:jest sm dons dobila canesten pa vaginalete pa upam, da bo kj boljš pol..
presenetljivo sploh me ni pregledala, sm povedala sm ji da me peč pa srbi in to je to..

Sm misla, da se je to sam men nardil. No, pregledal me je, ampak je končal v 2 sekundah. Men res ni logično, zakaj se ginekologi ne posvetijo in ornk pregledajo. Nc cudnega da se pol nc podrav.
Drgac pa upam, da se ti bo izboljsalo, vem kak neprijeten obcutek je, ce ti "tm dol neki fali"!
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 28. Maj. 2007 17:57

freaky napisal/-a:
principesa napisal/-a:jest sm dons dobila canesten pa vaginalete pa upam, da bo kj boljš pol..

Sm misla, da se je to sam men nardil. No, pregledal me je, ampak je končal v 2 sekundah. Men res ni logično, zakaj se ginekologi ne posvetijo in ornk pregledajo. Nc cudnega da se pol nc podrav.
Drgac pa upam, da se ti bo izboljsalo, vem kak neprijeten obcutek je, ce ti "tm dol neki fali"!

tebe je usaj pregledala, men je sstra dala recept na stavk, mene tm dol use srbi pa peče, predvidevam da so glivice :? haloooo

aja tip prav, da se redče pikice spreminjajo v bele? kaj to?
kremo dobi on jutr,.. :?
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Maj. 2007 18:18

^Js ti predlagam, da greš še enkrat do ginekologa pa mu poveš, naj te pregleda, ne pa neki da na blef govori. Pa poveš, kake težave ma tvoj fant. Ah ti ginekologi! Js sm svojga rajši zamenjala in sm zdajšnjo več kot zadovoljna, čeprav se stanje ni izboljšalo, mam pa vsaj občutek, da me res pregleda. Velik uspeha!
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 28. Maj. 2007 19:00

freaky napisal/-a:^Js ti predlagam, da greš še enkrat do ginekologa pa mu poveš, naj te pregleda, ne pa neki da na blef govori. Pa poveš, kake težave ma tvoj fant. Ah ti ginekologi! Js sm svojga rajši zamenjala in sm zdajšnjo več kot zadovoljna, čeprav se stanje ni izboljšalo, mam pa vsaj občutek, da me res pregleda. Velik uspeha!

ej če povem po pravici, pa bo točle slišat ful neodgovorno ampak ne da se mi več, pa počutm se že k idijot, k tolk hodm od enga dohtarja do druzga. tole bom zj spelala, če po 3h dneh nau boljš, grem pše enkrat tja ...
kega pa maš ti oz. kje ga maš?
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Maj. 2007 19:06

Te čist razumem. Kr men se te težave že fuuuuul časa vlečejo, kar mi je udarl tut ful na psiho, ker se dejansk počutm nesposobno. Te dohtarji pa tut nč ne ugotovijo. Sm že sama probavala z raznimi kremcami, pa nč bolš. Ko bo konc te mature, se spravm še enkrat h ginekologu, da mi spet ne bo znala nč povedat. :( Drgač mam pa dr.Žigon v Lj. Upam, da ti bojo te kremce pomagale!
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 28. Maj. 2007 21:10

freaky napisal/-a:Te čist razumem. Kr men se te težave že fuuuuul časa vlečejo, kar mi je udarl tut ful na psiho, ker se dejansk počutm nesposobno. Te dohtarji pa tut nč ne ugotovijo. Sm že sama probavala z raznimi kremcami, pa nč bolš. Ko bo konc te mature, se spravm še enkrat h ginekologu, da mi spet ne bo znala nč povedat. :( Drgač mam pa dr.Žigon v Lj. Upam, da ti bojo te kremce pomagale!

dr. žigon za bežigradom? jest mam dimnikovo za bežigradom,..
mah sj k bi sm ginekolog biu pol še kul, sm pol sm mela 2 mesca nazaj angino, pa prejšn tedn vnet mehur-posledica tega je pa še to sranje zj,. res , zdravstveni dom je moj drugi dom že skorej... :?
ja sj morm rečt, da mam opčutek da je le mal boljš, če ne druzga me vsaj peče ne več tok... :)
ti maš tud maturo? jest tud,. ..
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Maj. 2007 21:52

boš vidla d bo boljši!! te tablete pomagajo že pr enkratnem vstavljanju...menis o ful pomagale...sicer je še vedno srbelo, ma ful manj!!

drugači pa ful čudno d te ni pregledala...mene me je mela kšno minutko tm na unem stolu, bris mi je uzela, še malo okol pošarla...pole se še malo z mano pogovorila...ful je fajn ta moja...
ma je pa tud to res...verjetno so meli gužvo, in niso meli časa še pregledavat...so ti pač verjeli na besedo...sej itak canesten dajo za ful težav, povezanih z nožnico...moji sestri so dali za vnetje, sošolki za kr neki tretjega...tko da...ni kej rečt :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov