Vnetje nožnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anona - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Jaz mam mende skoz te glivice. Sicer me nič ne srbi pa to al pa zlo mal. Ampak mam pa skoz te grudice v izcedku. Groza. Ne vem, bom šla kar do ginekologa pa naj mi da eno kuro skoz. Eni moji frendici je to nucal.
Drgač pa svečke daš čim globlje v nožnico. Če maš menstro pa jih ne uporabljaš.
Drgač pa svečke daš čim globlje v nožnico. Če maš menstro pa jih ne uporabljaš.
Ni vse zlato, kar se sveti.
-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
xtina napisal/-a:jooooj te svecke...js sm skor umrla ponoc od teh bolecin...a je to normalno al kaj?!?! ajoooj no![]()
a se da lahko najprej svecko not pa za njo se tampon da ne tece tok vn??ker mene to kar vn tece tok zlo pece....
tole ne zgleda glih normalno...a ne bi šla raje na kakšen pregled?

svečke je najbolš dat zvečir notr preden greš spat...po moje bolš da mal vn teče, kt pa da zaštopaš s tamponom...
have I told you how good it feels to be me...
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
js bi mogla it dons na pregled in sm pac ze v petek klicala ce loh pridem cimprej ker mam verjetno glivice...in je rekla naj sploh ne pridem ker potem bris pri pregledu ne bo ok...in naj grem v lekarno kupim kremo in svecke, svecke mam te k jih je 10 kom notr....
vceri sm si dala prvic not...in nism celo noc spala
pa cist zdehidrarana non stop, se pit si ne upam, ker ko lulam je to.....
Mi pa traja to ze kak teden
pac rekla je zenska naj se pozdravim s tem in ko bom ok naj poklicem
vceri sm si dala prvic not...in nism celo noc spala

pa cist zdehidrarana non stop, se pit si ne upam, ker ko lulam je to.....

-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
xtina napisal/-a:js bi mogla it dons na pregled in sm pac ze v petek klicala ce loh pridem cimprej ker mam verjetno glivice...in je rekla naj sploh ne pridem ker potem bris pri pregledu ne bo ok...in naj grem v lekarno kupim kremo in svecke, svecke mam te k jih je 10 kom notr....
vceri sm si dala prvic not...in nism celo noc spala![]()
pa cist zdehidrarana non stop, se pit si ne upam, ker ko lulam je to.....![]()
![]()
ej dj poklič jo še enkrat pa ji povej kaj se dogaja, ker ni normalno da te boli, pomoje te ne bi smelo..drgač pa a jih kej prej pomočš v vodo?
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
verjamem, da je pekoč občutek, ki ni fajn. ampak, mislim, da bo boljše. malo je treba potrpet, pa bo. sicer pa zdravljenje ne traja več kot tri dni (vsaj ko je meni gin. predpsala vaginalne svečke, sem jih imela za tri dni in je res pomagalo). upam, da se čimprej pozdraviš.
uporabljaš svečke, gel ali oboje?
uporabljaš svečke, gel ali oboje?
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
predno svecko vstavim jo malo namocim v slino da gre lazje not.
imam gel Canesten za zunanjo uporabo in pa svecke Natrii Tetraboratis vagitoria 20% teh je 10 kom.
Upam da bo po treh dneh res bolse...s kremo se sicer mazem ze 3 dni, svecko pa sem vzela prvo vceraj.
Hvala za vse nasvete
imam gel Canesten za zunanjo uporabo in pa svecke Natrii Tetraboratis vagitoria 20% teh je 10 kom.
Upam da bo po treh dneh res bolse...s kremo se sicer mazem ze 3 dni, svecko pa sem vzela prvo vceraj.
Hvala za vse nasvete
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov