Vnetje nožnice

Za dušo in telo.
Odgovori
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Anona napisal/-a:Blue eye, a so se ti glivice kar same pozdravile al si kej uporabljala? Jaz milsim, da če te nič ne srbi in če je izcedek normalen potem jih najbrž trenutno nimaš.

Ma zdj ugotavlam da k dam kavbojke gor me kr srbi :? joj sej bom kr preventivno šla...zakaj se npr izcedk pojav sam če km grem, če sm doma je kul, sam da grem v lj, je pa koj-pa kr rjave barve (usaj dons)..ma bom povedala kaj bo rekla teta ginekologinja :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Sej jaz tud ne vem, al me včasih srbi kr tko, al so glivice. Sem že kar paranoična včasih, da mende ja niso spet glivice.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Anona napisal/-a:Sej jaz tud ne vem, al me včasih srbi kr tko, al so glivice. Sem že kar paranoična včasih, da mende ja niso spet glivice.

Ja isto jest..ma bo že :)
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

blue eye napisal/-a:
Anona napisal/-a:Sej jaz tud ne vem, al me včasih srbi kr tko, al so glivice. Sem že kar paranoična včasih, da mende ja niso spet glivice.

Ja isto jest..ma bo že :)

podpis!
:)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

joj, meni pa se zgleda spet nekaj pojavlja. me občasno srbi, izcedek imam, malo vonja oddaja (ampak je bele barve)... malo še počakam, če p ne bo bolje, pa letim po tablete. samo z gelom se mi zdi, da predlgo traja...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

ela85 napisal/-a:joj, meni pa se zgleda spet nekaj pojavlja. me občasno srbi, izcedek imam, malo vonja oddaja (ampak je bele barve)... malo še počakam, če p ne bo bolje, pa letim po tablete. samo z gelom se mi zdi, da predlgo traja...

Ma smo prov boge, sej najbolš da greš kr takoj, sploh nč ne čakaj k se mi zdi da je pol kr slabše..jest vem da mam doma na zalogi canesten vedno :) da usaj mal pomaga
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

canesten kremo sm misnla ne tablete/svečke
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Men Canasten vaginalete ful pomagajo, ampak krema je pa tko tko. Samo v začetni fazi. zato jo je res dobro met na zalogi, da takoj ko mal začutiš namažeš in potem zna izginiti.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Anona napisal/-a:Men Canasten vaginalete ful pomagajo, ampak krema je pa tko tko. Samo v začetni fazi. zato jo je res dobro met na zalogi, da takoj ko mal začutiš namažeš in potem zna izginiti.

Ja al pa pomaga če čakaš na ginekologa..
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

blue eye napisal/-a:
Anona napisal/-a:Men Canasten vaginalete ful pomagajo, ampak krema je pa tko tko. Samo v začetni fazi. zato jo je res dobro met na zalogi, da takoj ko mal začutiš namažeš in potem zna izginiti.

Ja al pa pomaga če čakaš na ginekologa..

A tko misliš, da se samo pozdravi? Jaz mislem, da slej ko prej se tud samo pozdrav, oz. s kakimi alternativnimi rečmi, sam dolgo traja, pa neprijetno je. Čeprav sem na popovih zdravnikih brala, da če so nezdraljene glivice, da lahko postanejo kronične. V glavnem noben ne ve točno, pa vsak malo drugače govori. Eni ginekologi pa pravjo, da se samo pozdrav.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Sm misnla da se mažeš s canestenom, če maš ginekologa šele bl kasnej, tko da greš pol usaj po recept, v tem smismlu sm misnla :)
nika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nika* »

Ok 1 tedn je skor mem - sm se žrtvovala( :wink: ) za in sm se šla 1 tedn jogurtnega napada nanje (tko svetovala sestra pri moji ginekologinji):
- na dan pojedla 3-4 probiotične jogurte
- zvečer 1 tampon pomočen v jogurt za 1-2 uri v nožnico
- "spiranje" z razredčenim kisom
- prve 3 dni mazala s Canesten kremo, nato z Praško pasto, ker Canesten ni pomagu (tega mi sestra ni rekla, ampak nekak sm mogla omilt glivice uzuni)
- NIČ sladkarij (držala do nedelje, ko mel bday), nesladkana kava, čimbolj zdrava prehrana...

REZULTATI: glede na to, da so bile te glivice zelo hude - 2 noči zaradi srbenja nism spala, počutje na začetku na podnu... je trenutno stanje kr kul. Ni pa še čist dobr- kakor bi po mojem mnenju mogl bit (mam še rdeče pikce, ki srbijo zvečer), tko da bom nadaljevala z jogurti in kremo še kakšen teden... sladkim stvarem se morm pa itak odpovedat... zgleda, da pozdravt se jih brez ginekologa da, zdej bomo pa vidl kako naprej - če se misljo spet ponavlat (mela sm jih prvič :x )... in jih sovražm :evil:
velik sreče pri boju z njimi!
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

No Nika, poročaj še naprej, kako je šlo za napadom. Če se bodo čisto pozdravile.
A drugače ješ kontracepcijske? Jaz sem jih sedaj nehala, pa bom vidla, če se ne bodo več ponavljale.
nika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nika* »

Anona napisal/-a:No Nika, poročaj še naprej, kako je šlo za napadom. Če se bodo čisto pozdravile.
A drugače ješ kontracepcijske? Jaz sem jih sedaj nehala, pa bom vidla, če se ne bodo več ponavljale.

ne ne jem... jah jest močno upam, da se ne bodo ponovile! ne tebi ne meni! :)
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kiana »

hej...sm že misnla, da sm jih pozdravla...k ni blo simptomov...pa grem prejšnji teden na pregled...sm se sam na stol usedla, pa je reku da mam vnetje...oziroma glivice... :( sm dobla canesten vaginalete, pa še diflucan...pa je zdej še slabš.. :( morm še nekejkrat ponovit s canestenom...in na kontrolo čez 14 dni...pol bomo pa vidli, kako in kaj... :eek:
have I told you how good it feels to be me...
Odgovori