Anona napisal/-a:Blue eye, a so se ti glivice kar same pozdravile al si kej uporabljala? Jaz milsim, da če te nič ne srbi in če je izcedek normalen potem jih najbrž trenutno nimaš.
Ma zdj ugotavlam da k dam kavbojke gor me kr srbi

Anona napisal/-a:Blue eye, a so se ti glivice kar same pozdravile al si kej uporabljala? Jaz milsim, da če te nič ne srbi in če je izcedek normalen potem jih najbrž trenutno nimaš.
ela85 napisal/-a:joj, meni pa se zgleda spet nekaj pojavlja. me občasno srbi, izcedek imam, malo vonja oddaja (ampak je bele barve)... malo še počakam, če p ne bo bolje, pa letim po tablete. samo z gelom se mi zdi, da predlgo traja...
blue eye napisal/-a:Anona napisal/-a:Men Canasten vaginalete ful pomagajo, ampak krema je pa tko tko. Samo v začetni fazi. zato jo je res dobro met na zalogi, da takoj ko mal začutiš namažeš in potem zna izginiti.
Ja al pa pomaga če čakaš na ginekologa..
Anona napisal/-a:No Nika, poročaj še naprej, kako je šlo za napadom. Če se bodo čisto pozdravile.
A drugače ješ kontracepcijske? Jaz sem jih sedaj nehala, pa bom vidla, če se ne bodo več ponavljale.