Vnetje nožnice
nisem vedla
brala sem tu na forumu o tem gelu v neki temi, ne vem točno kateri, pač je pisalo da se ga dobi... sej možno da so ble stare objave.. sama ga v dm-u tudi nisem našla, še sanolabor sem obrnila na glavo, pa tudi nič..( za te dve trgovini sem tudi na internetu našla objavo, da ga imajo) zato pa lekarni 1000% zaupam.. in ga kupujem tam..
najboljše se mi zdi, ker ni omejitev pri uporabi... glivice so pa tudi (zaenkrat?
) izginile.. upam da se z naslednjo menstruacijo ne vrnejo več.. bo treba 3x na les potrkat.. 

najboljše se mi zdi, ker ni omejitev pri uporabi... glivice so pa tudi (zaenkrat?

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
ja, je tud men ginkolog ugotovu, da mam glivice...mi je napisu cansten(uno za 3 dni) pa še diflucan(modra tabletka)...kukr sm brala na forumu ste jedle na 2dni...meni je pa napisu naj eno takoj vzamem eno pa čez en mesec..pa me zanima, če je ktira tud že tko dobila, oziroma kje je sploh point da morm čez en mesc vzet še eno tableto...drgač pa mi po canestenu ni nč bolš...tk da bom zdej probala z vagisanom...bomo vidl...ker mi tole res že preseda! 

have I told you how good it feels to be me...
verjetno je mišljeno po menstruaciji, ko se spremeni kislost nožnice... te glivice se rade ponovijo vsak mesec, so vzdržljive
vagisan pa pomaga, če je obolenje še v začetni fazi oz. takoj po menstruaciji, da vzpostavi ravnovesje, ki še ni hudo napredovalo. sicer je fajn zadeva, samo ko ponoči vse nazaj ven steče..
no, samo da pomaga 

vagisan pa pomaga, če je obolenje še v začetni fazi oz. takoj po menstruaciji, da vzpostavi ravnovesje, ki še ni hudo napredovalo. sicer je fajn zadeva, samo ko ponoči vse nazaj ven steče..

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
za kremo ne vem, ker je še nisem uporabljala. ta natrii tetraboratis mi pa zelo hitro pomaga - 3 do 4 noči zapored si ga vstavi, pa bo pomoje dovolj. itak boš pa tud sama vidla, če se boš pozdravila. pa jst bi ti priporočala še multi-gyn gel, da se z njim mažeš.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- Yummylicious
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- Yummylicious
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?
lahko vnetje kaj škoduje maternici...? vnetje imam vsaj enkrat na leto in se bojim, da ne bi to povzročilo kakšne hujše bolezni. sicer pa k ginekologinji hodim redno enkrat letno.
lahko vnetje kaj škoduje maternici...? vnetje imam vsaj enkrat na leto in se bojim, da ne bi to povzročilo kakšne hujše bolezni. sicer pa k ginekologinji hodim redno enkrat letno.