Vnetje nožnice

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

v dmju se multigyn gel že več kot eno leto ne dobi več. dobi se ga pa v lekarni.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

nisem vedla :oops: brala sem tu na forumu o tem gelu v neki temi, ne vem točno kateri, pač je pisalo da se ga dobi... sej možno da so ble stare objave.. sama ga v dm-u tudi nisem našla, še sanolabor sem obrnila na glavo, pa tudi nič..( za te dve trgovini sem tudi na internetu našla objavo, da ga imajo) zato pa lekarni 1000% zaupam.. in ga kupujem tam.. :)
najboljše se mi zdi, ker ni omejitev pri uporabi... glivice so pa tudi (zaenkrat? :roll: ) izginile.. upam da se z naslednjo menstruacijo ne vrnejo več.. bo treba 3x na les potrkat.. :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kiana »

ja, je tud men ginkolog ugotovu, da mam glivice...mi je napisu cansten(uno za 3 dni) pa še diflucan(modra tabletka)...kukr sm brala na forumu ste jedle na 2dni...meni je pa napisu naj eno takoj vzamem eno pa čez en mesec..pa me zanima, če je ktira tud že tko dobila, oziroma kje je sploh point da morm čez en mesc vzet še eno tableto...drgač pa mi po canestenu ni nč bolš...tk da bom zdej probala z vagisanom...bomo vidl...ker mi tole res že preseda! :(
have I told you how good it feels to be me...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

verjetno je mišljeno po menstruaciji, ko se spremeni kislost nožnice... te glivice se rade ponovijo vsak mesec, so vzdržljive :?
vagisan pa pomaga, če je obolenje še v začetni fazi oz. takoj po menstruaciji, da vzpostavi ravnovesje, ki še ni hudo napredovalo. sicer je fajn zadeva, samo ko ponoči vse nazaj ven steče.. :? no, samo da pomaga :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

za kremo ne vem, ker je še nisem uporabljala. ta natrii tetraboratis mi pa zelo hitro pomaga - 3 do 4 noči zapored si ga vstavi, pa bo pomoje dovolj. itak boš pa tud sama vidla, če se boš pozdravila. pa jst bi ti priporočala še multi-gyn gel, da se z njim mažeš.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja, brez recepta, stane mal več kot 2k. če te kej peče, srbi...ful pomaga, pa obnavlja tkivo...super zadeva.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

ima slučajno katera izkušnje z multi-gyn tabletami za izpiranje nožnice?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jst sem zadnjič pri ginekologu brala prospekt o tem. ne vem, men se ne zdi ravno pametna ideja, mi je nekako prevelik "poseg". nisem pa še probala :nixweiss:
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

ja, mam ta prospekt :) zdaj pa ne vem a bi probala ali ne.. po menstri se mi tk grozno rade ponovijo, da se mi bo zmešalo počasi :? tk da študiram da bi namesto vagisana sprobala to, ker mi ga v lekarni nočejo dat..
sporočim kk bo :)
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Yummylicious »

mene pa neki zanima! A obstajata 2 kremi Canesten - ena je za zunanjo uporabo, druga je pa v bistvu vaginalna krema. A mam prav?
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

ja, obstajata dve. vaginalna krema vsebuje še aplikator pa tudi močnejša je
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Yummylicious »

amital napisal/-a:ja, obstajata dve. vaginalna krema vsebuje še aplikator pa tudi močnejša je

Aha. A se da dubit obe brez recepta al samo tisto za zunanjo uporabo?
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

hm.. to je pa odvisno od lekarne do lekarne.. pri nas dajo samo za zunanjo uporabo brez recepta. tam okoli 1000 tolarjev stane.
poskusi v lekarni, če ne bojo dali pa se posvetuj z ginekologom..pa še zavarovalnica bo plačala zdravila:)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz mam trenutno vnetje, pa sem uporabljala multi gyn gel. danes pa sem dobila menstro in me zanima, če ga lahko še vedno uporabljam. ali se bo zdaj med menstro kaj izboljšalo samo od sebe?

lahko vnetje kaj škoduje maternici...? vnetje imam vsaj enkrat na leto in se bojim, da ne bi to povzročilo kakšne hujše bolezni. sicer pa k ginekologinji hodim redno enkrat letno.
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Ela85, ne vem kako je s tem gelom, ampak tiste vaginalete, ki sem jih imela jaz naj se ne bi uporabljale med menstruacijo. Meni ni bilo nič boljše v času menstruacije, še zmeraj je bilo grozno neprijetno.
Verjetno, da vnetje škoduje če ga ne zdraviš.
How blind can you get and still have eyes?
Odgovori